Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie bójcie się szpitala! Ja jestem mega panikarą, ale w szpitalu miałam już poczucie bezpieczeństwa, że niczego nie przegapię itp. Na przykład sączyło się ze mnie coś brunatnego i gdybym była w domu to myślałabym, że to czop, a gin stwierdził że to zgnite wody płodowe, więc wierzcie mi że pobyt w szpitalu chroni Was i dzieci przed wieloma niebezpieczeństwami. Mam nietypowe pytanie: czym wyścielić wózek? Podobno są takie materacyki, tylko własnie: czy to się nazywa materacyk? Trzymam kciuki za wszystkie rodzące i gwarantuję, że pójście do szpitala w siódmą dobę po terminie to naprawdę dobry pomysł.
-
Dada wrote:Mi wczoraj moj lekarz powiedział pol żartem pol serio,ze jak nie bede mogła ustać z bólu i złapie sie futryny a to nic nie da to jest wtedy to
Melia kciuki zaciśnięte ...akcja na pewno sie rozwinie
Też słyszałam coś w ten deseń, że jak kobieta się zgina z bólu to znaczy, że to to. Dlatego jeśli są "wątpliwości" to myślę, że to jednak straszaki...Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
sss wrote:Hej dziewczyny. Ja to chyba mam depresje wiecie. Z malym od soboty jestesmy w domu. Przystawiam go do cyca ale tylko hednego bo dryg.i ma kiepski sutek. I taak sukces bo jadl tylko modyfikowane. Dobija mnie to ze possie ok 15 min i spi nawet czasami 3 godainy a potem w nocy masakra. Dopajam go butelka wlasnego pokarmu. Tak naprawde nei wiem ile zjada i wogole czy dobrze mu. Nie moge zdanej pozycji do karmienia znalesc zeby byla dobraa.
Rycze jak bobr bo nie wiem co robic.
Gratuluje mamusia i wam dziewczyny .
Sorkimze sie nei odzywam ale emocjonalnie i fizycznie i psychicznie nei daje rady. Mialam instynkt macierzynski ale chyba nie do swojego dziecka tylko do innych.Sista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelia rany kciuki w gòrze i zaciśnięte mocno! To jest to! Przeciez na poczatku skurcze sa wlasnie mniej wiecej co 10-15 minut. Zyczę zeby sie rozkręciło ale bolało znośnie. Zazdroszczę. Dobrze ze worek owodniowy zachowany- powinien pęknać w drugiej fazie lub koncowce pierwszej:)
U mnie totalna cisza. Do dupy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 19:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny jak to jest z tymi aspiratorami ?
te zwykle dzialaja tak samo skutecznie jak te na odkurzacz ? bo chce kupic bo widze ze mu tam siedza te gilr bo charczy ale juz nie kicha i to nie wylazi. a ten katarek drogi -_- jak kupie nose fride np to tez bedzie takie skuteczne i wyciagnie te gile z zatok ?? -
Zyrcia zalezy jak silne masz pluca... W tym przypadku mysle ze co tanie to drogie i ze warto zainwestowac.
Melia kciuki trzymam!
Tesciowie psuja mi dziecko. Usypiaja na rekach, nosza, lulaja... Ale niech maja, nastepnym razem zobacza go za 1-2mc...
Zreszta wkupili sie w laski, przywiezli duzo ciuszkowWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 22:10
-
Witam wieczorkiem,
Do nas przyjechał Dziadek Olgi, do tego jej starszy brat i było wesołoObaj zakochani w Dziewczynie po uszy
No i Królewna zrobiła wrażenie, bo przespała cały dzien, musiałam wręcz pilnować godzin karmienia i zmian pieluch
Ktoś tu pytał o pocenie - ja sie pocę jakbym w saunie była. Koszule nocne zmieniam co drugi dzien, choc najchętniej robiłabym to codziennie. Nawet w te chłodniejsze dni, jakie były ostatnio, dosłownie lało sie ze mnie.
Straciłam juz 11kg z 20 nagromadzonych. No i jak na razie zostały żylaki, które wyszły w trakcie ciazy. Jak sie do roku nie wchłoną, to pomyśle o usunięciu, kiedy juz przestane karmić.
Dongina - ja mam trójkołowca Baby Jogger - sprawuje sie idealnie. No i Oldze pasuje, zasypia zaraz po położeniu. Składa sie dosyć szybko, bo parkujemy go w bagażniku samochodu. Jedynie jak M. wyjeżdża, to wciągany jest na trzecie piętro, ale ja tego nie dźwigam, bo jestem po CC
CaneCorso- w moim wózku jest materacyk, wiec ja na dno położyłam tylko pieluszkę tetrowa.
Za Brzuchatki, kciuki zaciśnięte, życzę rozpakowania do wtorku !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 22:19
-
karolinka85 wrote:Dziewczyny uzywajace mm hipp chyba Kasika i ktoras jeszcze po ile kupujecie puszke?bo natknelam sie na atrakcyjna cene-tak mi sie zdaje.. Moge podac linka
[/QUOT
Ja używam Hippa, kupuję w lidlu po 36,99 ZŁ jakoś tak. Poproszę o linkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 22:27
-
Sista ty masz w koncu BJ Elite? Ja mam Summita i juz smigamy nim po lesie. Wolniutko, zeby mlodemu glowy nie wytrzesc, ale daje rade i mieciutko wybiera nierownosci. Jestem mega zadowolona z tego wozka! Dobra, czas zlapac z godzinke snu... Branoc.
-
Dziewczyny!
Moja córcia wrzeszczy i ma dupsko oskarżone, ale jak , aż dotknąć się nie da
Linomag nie pomógł,.widokiem też nie, tak mi jej szkoda
Teraz puściłem jej szum dał na youtube trochę przysnela, położyłam ja z gola dupka,
Co robić? Iść jutro do lekarza?AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Nieukowa - tak, mam Elite. Prowadzi sie bardzo dobrze, szczególnie po szutrowych drogach w okolicy. Dziś przez godzine prowadził go 11-letni Brat Olgi i nie miał z nim najmniejszego problemu
Karolinko - a masz cos poza Linomagiem? U mnie, odpukac, pupcia ładniutka, a używam sporadycznie Bepanthenu. Jak bardzo odpażona, to ja bym chyba poszła do lekarza.