Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:A moze by tak rozwodnic troche odciagniete mleko jak juz chcecie dopajac woda?
U nas zaraz tez grill. Skrzydelka marynowanenw coca coli, kurzr cycki w bejcy musztardowo miodowej, kaszaneczka, kielba i piwko (u mnie bezalko)...
Mozna rzeczy z grilla przy kp?bo maz bedzie rozpalal i mysle ze jak 1 sznycelka zjem to nic malemu nie bedzie..? -
Dziewczyny potrzebuje porady, od wczoraj kupy zielone, może trochę więcej śluzu. Ale Jasiek nie płacze wiec to chyba nie brzuch. A i zaczął dziś ulewac juz trzy razy mi tak ulał. I ma taki odruch wymioty jak go biorę do odbicia. Kurcze oby to.jie był refluks, bo tak stekal i podniosłem mu materac w kolysce i pomogło juz przestał. Teraz dostal tylko jedna pierś bo.może za dużo zjadal. Klubem tez dużo przybrał ze szpitala wychodzilismy z wagą 3120 a wczoraj go ważyłam poprawie 2 tygodniach i waży 3640, i na samej piersi.
-
karolinka85 ja jem grilla az huczy ogólnie jem wszystko oprócz truskawek a Antek kolki nie ma tylko czasami nad ranem przez sen posteka ale dziwne bo czasami kupa nie idzie a jak wstaniemy to już nie steka. Wody mu nie daje bo nawet nie mam jak ale on co chwilę wola o pierś
Nieukowa, karolinka85 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyNo właśnie Tymek też co chwilę woła o pierś, więc mu daję. Teraz co 1h-1.15h min się budzi i chce cyca i pomyślałam, że może bardziej woda go napoji, ale chyba jednak zostanę przy opcji cyca. Nie będę ryzykować płaczu
A powiedzcie jeszcze co ile kąpiecie maluszki? -
My kąpiemy Zosię codziennie. Przy takiej czuprynie jak u naszej córci raczej nie ma innej opcji. Położna też stwierdziła, że tak będzie najlepiej.
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
My też kąpiemy codziennie, dla Igi to duża przyjemność i chcemy wyrobić nawyk,że po kąpieli jest cycuś i później spać
Agata ja jem trusawki i szczęśliwie małej po nich nic nie jest. Zaczynałam od 3-4 trusawek, a teraz dużą garśćOstatnio jadłam nawet czereśnie tak max 15 szt. i jest ok:)
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
Dada wrote:Gosia ja tez nic wlasnie wrocilam ze spaceru z plazy,w ciagu dnia umylam kabinę prysznicowa i nic.nogi i ręce jak serdelki.
my też byliśmy na spacerki z małą . chciałam do ciebie podejść ale nie byłam pewna czy to ty, nie poznałam w okularach
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
A my wrocilismy z 2h spacerku po lesie... Maly w samej pieluszce, ululal sie w 5 minut i dalej spi. Zaraz idziemy go kapac, chyba ze sami zasniemy
My kapiemy codziennie, no chyba ze nie jestwsmy w stanie bo sie slaniamy na nogachkarolina0522 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy też kąpiemy codziennie
Leoś bardzo to lubi
Nie spał od 11 i nie śpi nadal. Bierzemy się własnie za kąpiel.
Jednak dałam mu wody, wypił 50ml w sumie, bo ciągle chciał cyca, dosłownie non stop. Nie spał caaały dzień, ale był spokojny. Nie umie za bardzo pić z butliTrochę sobie ciućkał, wypadał mu ten smok na boki, ale co wypił to wypił
Chyba nic mu się nie stanie, a może lepiej kupę zrobi?
No i po cichu liczę, że jak cały dzień szalał to całą noc prześpi ;P mi się marzy chociaż 6 godzin bez pobudki
Tylko teraz się obawiam czy na jutrzejszym grilu też będę go nosić non stop na cyckuDziś nawet obiad robiłam z nim pod pachą.
No i zaczełam odczuwać to jego 5 kg
Od poniedziałku startuję z Chodakowską, plecy już prawie nie bolą więc biorę się za siebie, bo 1go wesele ! 'karolina0522, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Musze sie pochwalic
Maly dzis caly dzien na cycu! I umie (czasami) bez awanrury sie prawidlowo zassac! Jestem szczesliwa
jeszcze kilka dni i nie bede sluga laktatora, bede go uzywac tylko na specjalne okazje
Czyli DA SIE. Ale nie ma co sie bac chwilowej rezygnacji z cyca zeby wygoic brodawki i dac dziecku dorosnacCel uswieca srodki
Melia, Sista, Finezja, Dongina, zyrcia, nenette, Scintilla, Z. lubią tę wiadomość
-
Patrycja moj na kp przybral dokladnie w 2tyg 600 gramow, czyli 300 na tydzien Duzo, ale moze to kwestia jego niskiej wagi na starcie, bo chudzina byl
Dopoki karmilam pokarmem osciagnietym to nie wybudzalam i jak w zegarku spal 2,5-3h. Teraz jak wracam do piersi, to na zadanie karmie, ale wieczorem dopajam odciagnietym zeby moc spac jak czlowiek 3-3,5hWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 22:50