Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. wrote:Czuje ze wreszcie mam w zyciu wszystko na miejscu - dom, kochajacego meza i wyczekane dziecko , ktore zaczyna wyrastac z pierwszych ubranek. Osiagnelam taki moment w zyciu gdzie chcialabym powiedziec - chwilo, trwaj!
a czas tak pędzi.
O to to! Idealnie to ujęłaś Zetko! Mam dokładnie tak samo
Kurcze, mama zajmuje się cały dzień małym, my mamy z mężem trochę wytchnienia, a ja mam wyrzut sumienia że jestem złą matką bo syn tam beze mnie siedzi ;/
Szkopuł w tym, że jedna durna baba z uczelni się uwzięła, że muszę pracę zaliczeniową z semestru letniego (byłam na L4 cały czas) dostarczyć do końca lipca, bo ona nie uznaje tego mojego zwolnienia i albo zaliczę jej przedmiot, albo nie dostanę zaliczenia roku... Nie chce mi się szarpać z nią i pisać jakieś prośby i skargi, więc karnie zbieram materiał i wykorzystam pobyt mamy, żeby zrobić to dziadostwo ;/Sista, Dongina, Z., karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Hej. Jak ten czas szybko mija. U nas powinno być dopiero ok 3 tygodni a Dominik ma już ponad 3 miesiące.
I tez juz zaczyna wyrastac z pierwszych ubranek. We wt na kontroli w poradni patologii noworodka waga pokazał ok 3060g i wyszło na to ze przez pobyt w domu 20 dni przybrał 900g. Ładnie mu idzie. No i już założyliśmy pierwsza dłuższą Podróż Bydgoszcz-Warszawa. Nie było źle ale póki co kolejnej tak daleko nie planuje aż mały podrosnie.
Jutro mamy szczepienie mam nadzieje ze dobrze je zniesiemy bo idę z małym sama. Dobrze ze na kontroli w poradni był ze mną mąż bo ja bym nie dała rady przytrzymać małego jak mu pobierali krew z główki. Okropne. I ten połącz. Dobrze ze dzieci szybko zapominają o takich bólach.
Mam do was pyt. Jaki termometr polecacie jeśli chodzi o mierzenie temperatury u Maluszka? Myśle o bezdotykowym ale nie wiem jaki dobry bo nie widzi mi się wkladac Dominikowi zwyklego w dupke bo dość już się nacierpial będąc tyle w szpitsku.
Pozdrawiamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 21:53
-
nick nieaktualny
-
Jestem obchod, na polozniczym jest koło 9 ale to w weekend a w poniedziałek może trochę wcześniej oni informują wcześniej, że będzie obchod. A Ciebie pewnie poloza na patologii albo może na porodowce. Tam jak.ja byłam.leżała dziewczyna gdzie po porodzie chodziłam do.łazienki do.niej i.ona miała wywoływany oksy a potem.jejnprzebili pęcherz. Może też Cie tam dadzą. Wszystkiego co najlepsze tak przy okazji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 23:28
-
Jestem już po tym cewniku Foleya, czekam na regularne skurcze. Ból jest do wytrzymania. Jestem pod ktg i zobaczymy co wyjdzie z zapisu, wtedy będziemy myśleć co dalej
Mam słabą baterię dlatego tak rzadko piszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 01:39
Nieukowa, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
karolina0522 wrote:Marcia.86, gdzie zakupiłeś ten smaczek mum?
karolina0522 lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021