Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarolina0522 wrote:My wzięliśmy 5w1 i rotawirusy w sumie bez temperatury, tylko lekka biegunka? Kupa rzadka tak ze trzy razy, pneumokoki bierzemy po 6mies.
Podobno czasem po szczepionce na rota dzieci przechodzą takiego wlaśnie mini rotakarolina0522 lubi tę wiadomość
-
Tak meczymy naszą kluske, na poprawę naszego humoru
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a38d123dbbb0.jpg[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 21:46
Joasia:), Sista, Rozalia, dorcia8919 lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualnyCudne te Nasze forumowe dzieciaczki
Oby cudnie dały nam sie dzisiaj wyspać !!!!
Co Wy na to ?
Karolino a widzisz wymowny znak u lewej rączki na pierwszej fotce hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 21:58
karolina0522, Rozalia, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
Joasiu moja kluska, zasnęła wstanie jak zawszę.o 1.30 zje i zasypia tak zajmuję to łącznie 10 min
Potem ok 4 30 tak samo zje i zasypia ale już dłużej bo po ok 30 min
A potem o 7 30 i już zasypia po ponad godzinie więc modlę się by tak było tylko zazdroszczę jak maluchy dziewczyn śpią naraz po 5hJoasia:) lubi tę wiadomość
-
Joasiu ona na większości zdjęć pokazuje umowny znak hehe my z niej jaja robimy z tatusiem to ona nam się odwdzięcza
rockmenka z niejWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 22:12
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Joasia:) wrote:Cudne te Nasze forumowe dzieciaczki
Oby cudnie dały nam sie dzisiaj wyspać !!!!
Co Wy na to ?
Karolino a widzisz wymowny znak u lewej rączki na pierwszej fotce haha
-
Tak, ja Bielany. Ja proponuje na pierwszy spacerek ogród saski przy placu bankowym aby było sprawiedliwie blisko dla wszystkich ale jestem otwarta na inne propozycje
Dobrej Nocki i abyśmy sie wysłały
Ala ma boskie okularki muszę Ediemu taka fotę strzelić
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alorrene13 wrote:Tak, ja Bielany. Ja proponuje na pierwszy spacerek ogród saski przy placu bankowym aby było sprawiedliwie blisko dla wszystkich ale jestem otwarta na inne propozycje
Dobrej Nocki i abyśmy sie wysłały
Ala ma boskie okularki muszę Ediemu taka fotę strzelić
Eee a kiedy spotkanie samych mamusiek? Bo jak wspomniałam ze swoim terrorystą na razie mam strach gdzieś wybywać -
Alorrene13 wrote:Aś miałam zdjęcia. Nie miałam czasu sie spotkać a cen mi nie podała. Mozesz mi podać?
Dzięki postom gdzie pada wiem w jakich dzielnicach mieszkacie
U nas Aniołek śpi i śpi, znajomi byli i zachwyceni ( tylko Nie potwierdze pewnie tego w nocy lub nad ranem )
Generalnie była taka książka ze zdjęciami, 2 mniejsze książeczki (takie niby dla dziadków), duże zdjęcie portretowe koło 50x50, 20 zdjęć i 3 okładki na książkę, też ze zdjęciem. Za dużą książkę na pewno chciała 360zł. te mniejsze książeczki po 300, duże portretowe 60 zł, jak się spytałam po ile są zwykłe zdjęcia to powiedziała, że w pakiecie można 5 kosztuje 120 zł razem z tym gratisowym czyli wychodzi, że 30 zł za sztukę... No i mówiła, że całość kosztuje chyba 500 zł.
No nie wiem, może innych stać, ale mnie nie i uważam, że to przegięcie 360zł za parę zdjęć wklejonych... no i może Wercia jak to dziecko, ale ja w pozycji schylającej się nad dzieckiem... za przeproszeniem ryj opuchnięty, oczy zmęczone, no i do dziś pamiętam ile to mnie wysiłku kosztowało... nie chce mieć takich "pamiątek". Poza tym kurcze, chyba normalna sesja zdjęciowa kosztuje koło 400 zł (?) i przynajmniej można sobie wybrać pozycje, tło itp....
strasznie mi wtedy ta babka humor popsuła. Przykro mi się zrobiło, no ale nie wydam pół tysiąca na parę zdjęć.
Dziewczyny to normalne, że mnie jeszcze ta rana boli? mam wrażenia, że od linii pępka w dół mam pod skórą jednego wielkiego siniaka. najgorzej po bokach. I cały czas wydalam śluz. Był już brązowawy z tydzień, ale znowu pojawiła się krew.
Skoro temat dzielnic to tak "na czasie" u kogo słychać fajerwerki z koncertu AC/DC na narodowym? Przeraża mnie ten pokaz pirotechniczny we wrześniu. Hałas, dym, chyba na wieś pojadę xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 22:29
♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
nick nieaktualnyMoja najadla się przed 21 i śpi, jestem ciekawa jak długo.
Dziewczyny czy wam też pediatra zalecił dietę bezmleczna, samo gotowane z warzyw tylko wloszczyzna, owoce tylko jabłko( pieczone,gotowane) banan. Przyznam, że trochę oszukuje bo jestem głodna, owszem mała napina się jak robi kupę ale tak było przed stosowaniem diety. Sama już nie wie co robić.
Spokojnej nocy -
As ja mialam zywa krew rowno 6 tygodni na kontroli okazalo sie ze wszystko ok
W takim razie jutro probuje mu podac rumianek
Mi dziewczyny strasznie wlosy leca no i brzuch boli na okresi herman boli bardziej niz w ciazy mam amiar zapodac sobie jakies witaminki polecacie cos? Ogolnie moj gin stwierdzil ze polog to czas umowny czasami duzo dluzej dochodzi sie do siebie po ciazy mnie strasznie boli tyl glowy, kregoslup no i te wlosy -bede lysa:( -
Ania1704 wrote:Moja najadla się przed 21 i śpi, jestem ciekawa jak długo.
Dziewczyny czy wam też pediatra zalecił dietę bezmleczna, samo gotowane z warzyw tylko wloszczyzna, owoce tylko jabłko( pieczone,gotowane) banan. Przyznam, że trochę oszukuje bo jestem głodna, owszem mała napina się jak robi kupę ale tak było przed stosowaniem diety. Sama już nie wie co robić.
Spokojnej nocy
Mój też śpi od 21.. Ale czuje, ze juz niebawem koniec.
Z tymi dietami mnie położna również kazała bez nabiału. Nie piłam wiec mleka, nie jadłam jajek, cielęciny i wołowiny.
Ale doradcy laktacyjni maja zupełnie odmienne zdanie i twierdzą, że nie istnieje coś takiego jak dieta karmiącej matki..
W każdym razie nabiał juzż jem i nie zauważyłam jakiś zmian.problemy brzuszkowe nadal są. Chyba nie większe.Ania1704 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitojcie !
Ja stwierdzam, że mój dzieć nie cierpi upałów, dziś już super spał w nocy i w ciągu dnia tak samo Byliśmy na zakupach, później na grillu
Zaciesza, zadowolony
Jak mu podaje palce do rąk to ściska i próbuje się podciągać, ale jeszcze mu nie pozwalam, bo to chyba za wcześnie i trochę się boje
Kupiłam Bebiko na czarną godzinę, ale na razie już problemu nie ma. Tylko przestawił się z zasypianiem. Zamiast o max 22 zasypia po 23.
W sobote wesele i zostaje sam z moja mama i wiedzma... nie chce nawet o tym myslec, bo az mnie trzesie no ale nie mam wyjscia -_-
A to nasz dresiarz
.aś., karolinka85, Joasia:), Sista, Dongina, Muniek, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Ania, mi nikt nic nie mówił o diecie bezmlecznej, a jedyna wersja którą słyszałam to że nie ma czegoś takiego jak dieta matki karmiącej. Wiadomo, że kapusta na kilogramy nie jest wskazana, ale warzywka i kurczak gotowany przez rok też nie. Przynajmniej to moja opinia. (i chyba taki teraz jest trend). Osobiście nie jem śmieci (fast foodów w sensie) i słodyczy. Mleko i nabiał stanowi gdzieś 25% mojej diety i tak było jest i raczej będzie xD
maglic... nie panikuj. Przez całą ciążę działają hormony i włosy przestają wypadać+piękne paznokcie i te inne bajery Po porodzie poziom hormonów drastycznie spada i wypadają wszystkie które trzymały się przez całą ciążę. Bilans wychodzi na zero. Witaminy na pewno nie zaszkodzą, ale łysa nie będziesz (http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/mama-po-porodzie/Skad-sie-bierze-wypadanie-wlosow-po-ciazy_35958.html )
przepraszam, że to napiszę, ale moja Mała dzisiaj śpi: 9-11, 12-15, 16-19, 20.30-... ? Przez ostatni tydzień tyle nie przespała co dzisiaj. Bóg mnie wysłuchał... xDWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 23:55
Melia lubi tę wiadomość
♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺