Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kornpat witamy.
Jezeli chodzi o to samopoczucie to tez ten dzien nie nalezy dla mnie do najlepszych. Od rana pulsuje glowa, brak mocy, w domu balagan, nie mam sily na nic. Corka jeczala caly dzien to poszlam z nia na plac zabaw ale nie mialam sily zeby ja hustac. Juz bym chciala 4 miesiac.[/url] -
Widze ze prawie wszystkie jakiś nie fajny dzień ja od samego rana wymiotuje ciąża się okazuje nie mam na nic siły dobrze że wczoraj wieczorem gotowałam na dziś bo zapewne bym nic nie dała rady zrobić... czuję się strasznie A teraz oglądamy Shrek z synkiem
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
kasika8303 wrote:Mama to samo Mnie jeszcze dodatkowo strasznie w prawym jajniku coś kłuje od wczoraj
nick nieaktualnyCześć dziewczyny po weekendzie.
U mnie dzisiaj okejowo, rodzinnie. Pogoda piękna, to i spacer miły. Zjadłam pyszne pomelo i ogólnie git.
Soprecious, nie mam pojęcia czy za zdjęcia i film się dodatkowo płaci. Weź może swoją płytę dvd/cd i poproś lekarza przed badaniem, żeby nagrał Ci malca dla tatusia.
soprecious68 wrote:Dziewczyny,orientujecie sie,czy za zdjecia z USG i filmik sie placi? Mojego chlopa nie bedzie ze mna na badaniach a chce zobaczyc malenstwo.
prosze o odpowiedzNieukowa lubi tę wiadomość
-
asiaaaaaa wrote:Mnie też zaczęło kulcie takie dziwne ... Ale z moim synkiem też tak miałam i jeszcze gozej więc nic złego to nie jest należy do ciąży
No podobno jajniki pracują, już troszkę przeszło. Wczoraj nie mogłam zasnąć tak mnie kuło. Najgorszy mój dzień w ciąży dziś ledwo żyję, a zawroty głowy mam takie że głowa mała. -
kasika8303 wrote:No podobno jajniki pracują, już troszkę przeszło. Wczoraj nie mogłam zasnąć tak mnie kuło. Najgorszy mój dzień w ciąży dziś ledwo żyję, a zawroty głowy mam takie że głowa mała.
Truskaweczka250 wrote:Hey dziewczynki;) a u mnie wczoraj i dzisiaj jest ok, dobrze się czuje i tylko czasami mnie M denerwuje ale to zmieniamy w żart:)
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
asiaaaaaa wrote:Oj to powiedz lekarzowi ja jak w Polsce mieszkałam pomógł mi lekarz bo zaczelam mdlec.. tu teraz żadnych takich pomocy nie ma... no jajniki niech pracują lez dużo mi to pomaga nuszki letko w górę i pomaga
Wyszła mi słaba glukoza stąd pewnei te zawroty, ginowi o tym powiem. -
cześć
zgłaszam się do grona czerwcówek. tak was sobie czytam od 3 tyg i postanowiłam się dołączyć
o mnie : 31 lat, to moja druga ciąża ( mam 6 - letnia córkę)
na początku miałam trochę krwawienia - okazało się ze mam ...polipa na szyjce (bardzo małego na szczęście) i to z niego się paskudziło. w pierwszej ciaży nie maiałm takich historii wiec trochę się denerwowałam ale już jest lepiej. od 2 dni bezkrwawo ufff
miałam 1 usg w najbliższy czwartek mam kolejne, mam nadzieje ze wieści będą pozytywne.
z kalendsrza ciąży wychodzi ze zaczynam 9 tydzień, z moich obliczeń to tak bardziej 7ula83 -
Kornpat wrote:A właśnie, boli / bolał Was brzuch jak na okres? Mnie codziennie cmi w podbrzuszu
Kornpat
z tego co wiem ( to moja 2 ciaża) w ciaży nie powinno być bóli brzucha jak na okres .... jesteś w 7 tyg lepiej skonsultuj się z gin
w ciaży brzuch boli a i owsze - kuje, ciagnie, ciaży - kazdą inaczej ale takie bóle na miesiączke (takie skurcze) to nie dobrze - zasięgnij porady specjalisty.ula83 -
Cześć,
Na początek dnia pozytywne wieści po wizycie - ciąża prawidłowo sie rozwija, serduszko bije (nawet słyszałam! ), dziecko ma już 2,6 cm i jest małym poruszajacym się czlowieczkiem Duphaston na razie dalej brać do konca opakowania a potem zobaczymy.
Już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
Mileg dnia i samych pozytywnych wieści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 08:42
Aka81, lauda, Toxey, Inesicia, Katha81, aga87, asiaaaaaa, Truskaweczka250, Nieukowa, Eowena lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017