Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja cwicze z MEL B na YT. Moj gin powiedzial ze po porodzie naturalnym spokojnie moge sobie cwiczyc. Robie filmik rozgrzewka+brzuch. W sumie 15 minut dziennie. Na poczatek dobre i to chyba
Sista, Nieukowa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dada - ja bym tych sterydów nie brała, Twój Leoś ma zaledwie miesiac, a to jest dla dziecka rocznego A co do rączek, to Olga bardzo często ma zaciśnięte rączki, odnoszę wrażenie, ze nawet większość czasu. Ja nie dopatruje sie w tym nic złego, bo widze, ze rozwija sie prawidłowo. Chyba skonsultowalabym to z innych pediatra na Twoim miejscu. No i gratuluje kupy
Co do USG bioderek, to nasza pediatra przed szczepieniem po raz kolejny sprawdziła bioderka i stwierdziła, ze nie widzi nic niepokojącego. M. poprosił jednak o skierowanie, jak ma byc spokojniejszy, to pójdziemy
Od dzisiaj widze, ze potrzebujemy matę edukacyjna z wiszącymi gadżetami Olga potrafi gapić sie minutami na trzymane nad nią grzechotki. A jak poustawiam przed nią książeczki i zabawki, to na brzuszku ogłada je mega długo. Zajarzyla jak świadomie przewracać sie z brzucha na plecy i bardzo jej sie spodobało Łapie tez drobne przedmioty, choc na razie zupełnie nieświadomie.Z. lubi tę wiadomość
-
Dada mój Antek też często zaciska piastki np w stresowej sytuacji czy na samym początku kąpieli aleZuzia tteż tak zaciskala wmawialam sobie ze pewnie ma coś z napięciem ale przeszło samo i Antkowi też.pewnie przejdzie. Badał go neurolog i nic nie wykryl co.mogło by być nie tak. My dzidiaj.przeżywamy skok rozwojowy bo nie mogłam go wieczorem uspokoić a spał przed kąpielą potem jakiś diabeł w niego wstąpił tak płakał że ja razem z nim teraz śpi i szlocha jeszcze od tego placzu[/url]
-
nick nieaktualny
-
Dada, ja bym zmieniła lekarza. Jeszcze te maści to może bym jakoś zdzierżyła, ale zaciśnięte piąstki? co ona, noworodka na oczy nie widziała?
U mnie ból trwał 4 tyg, potem przeszło zupełnie w 2 dni♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
nick nieaktualny
-
A to moj Antos. Wczesniej nie mialam czasu ,zeby Wam go pokazac!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5a1c1c8ce93.jpg.aś., Dada, karolinka85, Melia, Inesicia, lilly78, Sista, karolina0522, Ekkaja, dorcia8919, Nieukowa, A1984, Alorrene13, Rozalia, Joasia:) lubią tę wiadomość
Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo -
soprecious68 wrote:Dziewczyny po cc,kiedy zaczelyscie wspolzyc?
Dzisiaj mija 5 tygodni i psychicznie bardzo chce a nie wiem czy fizycznie moge?
Nic sie mam nadzieje nie stanie;)
U mnie dzisiaj mija 5 tyg i psychicznie bardzo nie chce, a fizycznie pewnie mogę
A na serio to myślę, że jak się dobrze czujesz to możesz spróbować. Ja czekam na zielone światełko od ginekologa, ale bardziej, żeby to odwlec...karolina0522 lubi tę wiadomość
♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
No ja jestem w szoku,Leon dzis zasnal o22 ,ja sie obudzilam patrZe na zegar 1:30 mowie do mojego M co on tak piszczy a M mowi,ze przez sen byłam tak zaspana,ze nie ogarnelam ze pora karmienia po czym obudzilam sie teraz bo mleko leci strumieniem czyli 5 h spał
As moze to nie śmieszne ale rozbawiłaś mnie tym czekaniem na lekarza.
Ja codziennie o tym mysle ale Jam widze jeszcze krew to mi sie odechciewa...a lekarz dopiero 21 bo ma urlop.takze mojego M moze juz nie bedzie,mowie do niego,ze bedzie musiał w jakimś porcie sobie poradzić ( taki czarny humor)Melia, Dongina, Nieukowa, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Współczuję wam kochane tych kolek i nieprzespanych nocy,trzymam kciuki za szybką poprawę,bo szkoda dzieciaczków i was mamusie.
U nas rewelka,misio zadowolony z pobytu w Polsce wszyscy zwariowali na jego punkcie i zgodnie twierdzą że mamy bardzo grzeczne i spokojne dziecko
Właściwie całymi dniami jest na ogrodzie i oczywiście babcia go wozi potem w nocy śpi jak zabity,tylko jedną pobudke ma na papu. Szkoda tylko że coraz gorecej się robi,bo na podwórku już tak długo nie posiedzimy. Bardzo ciężko będzie się wracało jednak nie ma to jak u mamy!!
Dziś wybieramy się na sesje naszego bąbelka,także pewnie pochwalę się później efektami
Trzymajcie się dziewuszki,w końcu u każdej z was będzie coraz lepiejMelia, Sista, karolinka85, Rozalia, nenette, Joasia:) lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Suprecious- ja nic nie leci i masz ochotę, to ja bym spróbowała. Ja byłam jakos 5 tygodni po CC jak wspolzylismy. Tylko pamiętaj, ze moze byc sucho i zabezpiecz sie, bo nawet karmiąc możesz zajść w kolejna ciąże.
Melina - Olga wczoraj tak sie budziła co 2-1,5h, wiedziałam, ze to z pragnienia.
U nas nocka mega spokojna, chyba po wczorajszym deszczu było troche lepiej. Karmienie o 4.00 i 6.30. Teraz sama ja obudziłam i nakarmiłam, bo idzie z babcia na spacer.
Miłego dnia !!!