Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
My tez myślimy o Mikołaju dla chłopca, ale mamy też wiele innych opcji, bo jakoś nie mamy pomysłu na chłopaka, podoba nam się też jeszcze Kubuś i Bartek. Mikołaja nie ma jak za bardzo zdrabniać....
Rozalia wrote:U mnie w rodzinie też same chłopaki z każdej strony, dlatego ja bardzo bym chciała dziewczynkę, ale czuję że to będzie chłopak I jeśli się sprawdzi będzie miał na imię Mikołaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:40
-
my z mezem chcielibysmy bardzo dziewczynke i cala rodzina wrozy nam dziewczynke. Chyba wszyscy by chceli bo byla by jedyna w rodzinie bo sami chlopcy do tej pory sie rodzili.. a co do imienia to bardzo podaba mi sie Helenka, Kaja lub Pola. A jesli to bedzie chlopiec to na imie bedzie mial na imie Xavier
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:38
Viola lubi tę wiadomość
-
My mamy wybrane imię dla chłopaka, będzie Bartuś, z dziewczynką nie wiemy
Zadzwoniłam dziewczyny do ZUS-u z tym zwolnieniem, mówię dowiem się u źródła B2 jest zwolnieniem chodzącym i nie musisz siedzieć w domku, B1 jest leżącym i to jest sprawdzane. Tak mi powiedzieli. Pani powiedziała, że jeśli lekarz nie zabronił chodzić to mam spacerować do woli.Viola lubi tę wiadomość
-
cześć
co do imion - dla dziewczyny chyba Martynka , dla chłopca na pewno Krzyś.
mi na początku ciąży śniła się dziewczynka więc być może drugą córe będziemy mieć. choć jeśli dobrze pamiętam z I ciaży snił mi się chłopiec a urodziła się Ala wiec ... może to jakos na odwrót.
tak naprawdę nie ma to dla mnie większego znaczenia byle by zdrowe było.Viola lubi tę wiadomość
ula83 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola wrote:Evell, ja robiłam badanie moczu ogólne i posiew i oddawalam jeden pojemniczek. Oni to sobie rozdzielą.
-
Evell, jak gin ci kazała do dwóch to zrób faktycznie tak jak mówiła, zastanawiam się tylko czemu?
Evell wrote:No własnie sie zasatanwiam nad tym jak to zrobić bo mi gin kazała do dwóch nasikać no ale skoro można do jednego to nic sie chyba nie stanie pojemniki kupiłam w aptece zapakowane wieć chyba dobre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 20:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, widziałam właśnie mojego bobaska Jest jeden, wygląda na 9t2d, ma 2,5 cm, serduszko zasuwa,wszystko jest w porządku, obstawiam, że to jednak Leon śmiać mi się chciało i lekarce też, bo tańcował sobie fajnie, tak ruszał na boki ramionami
Katha81, lauda, szczesliwamama, Z., Inesicia, Nieukowa, Toxey, Aka81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki jestem wlasnie po wizycie !!! maluszek piekny zdrowy,a jak sie ruszal ! ma 9t2d ! alez sie ciesze!przypisala mi magnez na moje wymioty i mdlosci bo drecza mnie calymi dniami,a i mowilam jej o bolach podbrzusza,powiedziala by sie nie martwic ,ze to normalne bo macica rosnie ...huraaaaaaaaaaaaaaaaaa,nastepna wizyta 2 grudnia,bedzie dobrze,sciskam wszystkie mamy z fasolkami,trzymam kciuki za reszte!!!!!!!!!)))))))))))))
Z., lauda, Viola, Aka81, Truskaweczka250, Katha81, Inesicia, Nieukowa, Toxey lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyCześć i czołem, witajcie nowe mamusie! Podajcie daty porodu, to wpiszę Was na listę. "Starym" mamusiom gratuluję wizyt. Oby wszystkie nasze fasolki rosły pięknie i zdrowo.
Ja czuję się w miarę dobrze. Od dzisiaj zaobserowowałam, że sikać mi się chce właściwie bez przerwy - wierzcie mi, że dla osoby, która jeszcze trzy miesiące temu sikała raz, dwa razy dziennie, to duuuuża zmianaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 20:56
szczesliwamama lubi tę wiadomość
-
Co do imion jeszcze, to Pola, Liliana i Emilka też były na mojej liście ale M odrzucił
A co do wizyty, to : Dzidziuś jest i ma się dobrze, serduszko biło i mierzy 1,5 cm. Według USG ciąża młodsza o 6 dni niż według OM. tzn, ze moge urodzić dzidziusia synkowi na urodziny, albo sobie, ciekawe czy zechce któremuś z nas zrobić taki prezent Pani ginekolog powiedziała zeby sie nie martwić tą 6 dniową różnicą bo to normalne. Zważyła mnie, zmierzyła ciśnienie i 14.11 ide do niej z wynikami i założy mi kartę ciąży. Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolona!szczesliwamama, Z., Katha81, Inesicia lubią tę wiadomość
-
lauda wrote:Cześć i czołem, witajcie nowe mamusie! "Starym" mamusiom gratuluję wizyt. Oby wszystkie nasze fasolki rosły pięknie i zdrowo.
Ja czuję się w miarę dobrze. Od dzisiaj zaobserowowałam, że sikać mi się chce właściwie bez przerwy - wierzcie mi, że dla osoby, która jeszcze trzy miesiące temu sikała raz, dwa razy dziennie, to duuuuża zmiana
U mnie z sikaniem najgorzej w nocy ! niecierpie wstawac o 3 nad ranem a bylam przekonana ,ze pelcherz daje znac o sobie dopiero pod koniec ciazy,a tu prosze,6 razy dziennie jestem jak nic dobrej nocy wam mamuski ide sie tulic do meza[/url] -
nick nieaktualnyInstrukcja dodawania suwaczka
1. Kliknij na dowolny suwaczek umieszczony pod opisem innego użytkownika. Zostaniesz przeniesiona na stronę suwaczków.
2. Wybierz i wygeneruj swój suwaczek.
3. Po utworzeniu suwaczka, zostanie wygenerowany twój osobisty link (musi zaczynać się od http...). Skopiuj go.
4. Na stronie belly wejdź w "ustawienia", a następnie w zakładkę "społeczność". W polu "podpis" wklej link swojego suwaczka pisząc przed nim [img][/img], a za nim [/ img]. Musi to wyglądać tak: [img]http:/www.suwaccom/tickers/3jgxgzu3l47g3.png[/img]
5. Zapisz zmiany i ciesz się pięknym suwaczkiem.
BrumBrumek wrote:Witam Wszystkich Czytam Was od dłuższego czasu ale dopiero teraz odważyłam się do Was dołączyć, podpowiecie mi jak umieścić tu suwaczek ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 20:58
szczesliwamama lubi tę wiadomość
-
sss duzo odpoczywaj i trzymam kciuki za dzidzie, wkoncu rodzimy razem
Witam nowe mamusie
I gratuluje szczesliwych wizyt1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.