Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:tak slyszalam- chociaz niektorzy nie maja kontroli.
Znam kilka dziewczyn, które są na l4 od samiutkiego początku ciąży, jeszcze więcej, które poszły w późniejszym terminie i dwie, które "prowadziły" własną firmę i były na zwolnieniu i żadną z nich zus nie skontrolował.Z. lubi tę wiadomość
-
Sabela wrote:Znam kilka dziewczyn, które są na l4 od samiutkiego początku ciąży, jeszcze więcej, które poszły w późniejszym terminie i dwie, które "prowadziły" własną firmę i były na zwolnieniu i żadną z nich zus nie skontrolował.
A na kodzie B1 czy B2?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
witam Was dziewczeta
ja dzis rano mialam 2. usg z fasolka wszystko w porzadku pieknie rosnie. Dzis ma 23,3mm. Serduszko puka jak nalezy, pecherzyk rowniez prawidlowy
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
p.s. musze przyznac ze rowniez przezywam stres przed wizytami, zwlaszcza dzien przed. Emocje sa silne i goruja nade mna. Ale teraz znow jestem spokojnaZ., Toxey, Nieukowa, Inesicia, A1984, aga87, lauda, Alorrene13, Aka81 lubią tę wiadomość
-
Hej
Mój wech wyteza się coraz bardziej. Śmierdzi mi moja piżama, zmieniana co wieczór, mieszkanie a raczej zapach psa w mieszkaniu, mięso , nie zjem żadnej zupy na miesku a jestem/ byłam potwornym miesozerca
Wszystko na co mam ochotę i wszystko co zjem nie ma szans być zjedzonym drugi raz bo mnie aż zanosi na wymioty. Obiady to zmora. Jedyne co mnie nie odrzuca to mandarynki, woda i słodycze
Jeszcze 8 dni i mam nadzieje, że zobaczymy nasze maleństwoxyz -
Katha gratuluję
Dziś moja bratowa zapytała jak się czuję ja na to że normalnie, a ona mnie pyta czy komuś już się pochwaliliśmy. Pytam ją skąd wie, a ona że się domyśliła. Teraz to pewnie już wszyscy się dowiedzą.
W nocy miałam okropny sen, że zaczęłam krwawić. Cały dzień nie mogę o tym zapomnieć. -
Ja coś czuję że dziewczynka, pewnie dlatego że chciałabym parkę ale i tak pewnie bedzie chłopak
Dla chłopca raczej Aleksander, a dla dziewczynki chciałam Iga ale odpada więc prawdopodobnie ale nie na pewno (bo jest jeszcze kilka opcji) Oliwia. To tak wstępnie na dziś dzień, ale przez te tygodnie wszystko jeszcze może się zmienićA1984 lubi tę wiadomość
-
Ja już dawno wymyśliłam Zosię, niezależnie ode mnie to samo imię wybrali mąż i nawet moja mama;) Ale i tak wydaje mi się, że będzie chłopczyk;)
-
nick nieaktualny
-
U nas to jak będzie dziewczynka to będzie Milenka a jak chłopiec to jeszcze nie uzgodniliśmy bo M wybrzydza bo czuje ze może byc chłopiec ale rozmowy stanęły na Adrianie:) Mi też tak sie wydaje że chłopiec będzie ale chciałabym dziewczynkę bo u M w rodzinie to same chłopy....i już mam dosyć takiej ironii losu