X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda to ja dzisiaj sobie zakupie to mydło bo codziennie mnie syfi...koszmar mam nadzieję że to z powodu dziewczynki:)Ja zrobiłam na obiad Spaghetti ;) Mnie tez teraz znowu zaczynają trochę bolec cyce mam nadzieję że już nie urosną hehe wystarczy bo będę jak sylikon wyglądać:)

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też zasyfiło, że wstyd ludziom się pokazywać :( najgorzej na żuchwie...

A i od trzech dni mam mega mdłości, rwie mnie na rzyganie, jak tylko wchodze do kuchni. Wyczytałam, że to przez rosnący poziom Hcg. Niby dobrze wróży dla ciąży i tego się trzymam, mimo, że objawy okropne :(

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • Gonia123 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też najbardziej żuchwę wysypało... masakra, przed ciążą zaczęłam się leczyć, ale teraz już nie można żadnych preparatów. Trochę zniknie, chwila spokoju i znowu wysyp i czerwone zmiany :( poleca mmaseczkę lerosett - pomoga i łagodzi stany zapalne.

f2w3w1d3c12dnook.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też wysypało :O a jeszcze kilka dni temu mówiłam że przed ciążą miałam a po ciąży już mi sie straciły...
    macie racje okolice żuchwy to masakra..

nie wiecie czy dentosept można w ciąży ?
    ufff dobrze, że jutro ta wizyta bo bym zwariowała jakbym miała jeszcze czekać ..<3

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro już <3 będzie widoczne prawda ?
    ico jeszcze zobacze ? bo fasolka już była 8 dni temu prawie 4 mm :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Gonia123 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia na pewno :) nie ma innej opcji :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

f2w3w1d3c12dnook.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola, no nareszcie się odezwałaś!
    Współczuję Ci bardzo z powodu tych ciągłych dolegliwości. Może spróbujesz "mamarin"? To są tabsy dla ciężarnych w takich właśnie stanach. No a jak nie, to naturalne środki zostają: wywar z imbiru i imbir na wszystkie sposoby.
    P.S. Mnie też sutki bolą. Dzisiaj zwłaszcza lewy. I w takich sytuacjach nie mogę zrozumieć co jest fajnego w ostrym seksie z wykręcaniem sutka... No ale co kto lubi :D :D :D
    Viola wrote:
    A ja leżę. Już myślałam że moje objawy się powoli zmniejszają a tu wczoraj mdłości dały mi popalić. Zbierało mnie na rzyganie a nie mogłam puścić pawia, masakra. Jeśli chodzi o piersi to już nie są takie mega bolące, bolą ciut mniej, ale za to sutki teraz najbardziej czuję.

Dziewczyny z trądzikiem: coś musi być z tą żuchwą i szyją, bo mnie też wysypywało w tym miejscu. Ale tak jak pisałam, kilka dni mycia ryjka rano i wieczorem mydłem "siarkowa moc" i jest dobrze. Krostki prawie niewidoczne, a nowych póki co nie ma.

• Gonia123 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

to Ty Monia byłaś 8 dni temu na usg ?

f2w3w1d3c12dnook.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    myślę, że serducho już powinno być widać, u Nas się pokazało 6t+3dz więc raczej powinno już być a Nasz Bobas wyglądał jak kreseczka i miał całe 0,64cm :) też jutro mam wizytę i zastanawiam się czy na USG nadal będzie "kreseczka" czy może już bardziej bobas się ukształtował :)
    Powodzenia :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

Monia ja byłam na USG w 6+0 i serduszko było widoczne, myślę że u Ciebie będzie już na 99% :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wszystkim!!! nie mogę w to uwierzyć ale mdłości chyba w końcu mi odpuściły :-) już od trzech dni tylko czasem mnie zemdli i zaraz przechodzi!!! hurrraaa!!! mam nadzieję że tak już zostanie :-) biorę prenatal complex,on ma dużo imbiru więc może to pomogło :-) ale piersi za to bolą i swędzą i rosną tak że idę dzisiaj po nowe staniki :-)
    Życzę pogodnego dnia!!! u mnie słoneczko daje czadu :-)

lauda, A1984, Nieukowa lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonia123 wrote:
    to Ty Monia byłaś 8 dni temu na usg ?
    takale nie było jeszcze serduszka i kazała przyjśc tydzien poźniej czyli wczoraj zobaczyc serucho i założyc karte ciąży ale jajeszcze poczekałam i ide jutro :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wizyta dopiero 21.11 :-( jeszcze tyle czekania!!!

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tej pierwszej wizycie byłam w 5 tyg + 4 dni
    a na serducho ide jutro bo miałam przyjsc wczoraj

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A ja leżę. Już myślałam że moje objawy się powoli zmniejszają a tu wczoraj mdłości dały mi popalić. Zbierało mnie na rzyganie a nie mogłam puścić pawia, masakra. Jeśli chodzi o piersi to już nie są takie mega bolące, bolą ciut mniej, ale za to sutki teraz najbardziej czuję.
    A mnie nic nie ma i zastanawiam się czy jeszcze jestem w ciązy nie wiem czy na tym etapie wszystko sie uspokaja,niechce znów panikować piersi mnie juz wg nie bolą i nic tylko sutki troszke mdlosci mam juz tylko malutkie wg ich nie czuje nawet,zazdroszcze wam tych objawów chciałabym,żeby wróciły!

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i juz sie stresuje bo oprócz piersi bolących nie mam żanych objawów..

Dziewczyny ja nawet pawia jeszcze nie zaliczyłam :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell witaj w klubie .. :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Dziewczyny ja nawet pawia jeszcze nie zaliczyłam :O

Ja też nie i bardzo się z tego cieszę :) jedynie mnie mdli. Odrzuciło mnie też od mięsa. Dziś odbieram wyniki krwi i ciekawe czy miało to na nie jakiś wpływ.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie nawet nie mdli :O czuje sie aż za dobrze :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Viola Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laudko, ale ja się przecież odzywalam ostatnio po moim krótkim niebycie ! :-) pytalam gina na ostatniej wizycie o ten Mamarin ale on powiedzial zeby lepiej nic nie brać i wytrzymać jakoś te mdłości. Natomiast jak spytałam o fryzjera to się uśmiał, a jak dolożyłam pytanie o kosmetyczkę to już w ogóle miał ubaw. Powiedział że nie widzi żadnych przeszkód żeby sie upiększać w moim stanie. Przecież nie będę się smarować jakimiś truciznami.

lauda wrote:
    Viola, no nareszcie się odezwałaś!
    Współczuję Ci bardzo z powodu tych ciągłych dolegliwości. Może spróbujesz "mamarin"? To są tabsy dla ciężarnych w takich właśnie stanach. No a jak nie, to naturalne środki zostają: wywar z imbiru i imbir na wszystkie sposoby.
    P.S. Mnie też sutki bolą. Dzisiaj zwłaszcza lewy. I w takich sytuacjach nie mogę zrozumieć co jest fajnego w ostrym seksie z wykręcaniem sutka... No ale co kto lubi :D :D :D

Dziewczyny z trądzikiem: coś musi być z tą żuchwą i szyją, bo mnie też wysypywało w tym miejscu. Ale tak jak pisałam, kilka dni mycia ryjka rano i wieczorem mydłem "siarkowa moc" i jest dobrze. Krostki prawie niewidoczne, a nowych póki co nie ma.

lauda lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ