Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lauda to ja dzisiaj sobie zakupie to mydło bo codziennie mnie syfi...koszmar mam nadzieję że to z powodu dziewczynki:)Ja zrobiłam na obiad Spaghetti Mnie tez teraz znowu zaczynają trochę bolec cyce mam nadzieję że już nie urosną hehe wystarczy bo będę jak sylikon wyglądać
-
Mnie też zasyfiło, że wstyd ludziom się pokazywać najgorzej na żuchwie...
A i od trzech dni mam mega mdłości, rwie mnie na rzyganie, jak tylko wchodze do kuchni. Wyczytałam, że to przez rosnący poziom Hcg. Niby dobrze wróży dla ciąży i tego się trzymam, mimo, że objawy okropneSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
mi też najbardziej żuchwę wysypało... masakra, przed ciążą zaczęłam się leczyć, ale teraz już nie można żadnych preparatów. Trochę zniknie, chwila spokoju i znowu wysyp i czerwone zmiany poleca mmaseczkę lerosett - pomoga i łagodzi stany zapalne.
-
mnie też wysypało a jeszcze kilka dni temu mówiłam że przed ciążą miałam a po ciąży już mi sie straciły...
macie racje okolice żuchwy to masakra..
nie wiecie czy dentosept można w ciąży ?
ufff dobrze, że jutro ta wizyta bo bym zwariowała jakbym miała jeszcze czekać .. -
nick nieaktualnyViola, no nareszcie się odezwałaś!
Współczuję Ci bardzo z powodu tych ciągłych dolegliwości. Może spróbujesz "mamarin"? To są tabsy dla ciężarnych w takich właśnie stanach. No a jak nie, to naturalne środki zostają: wywar z imbiru i imbir na wszystkie sposoby.
P.S. Mnie też sutki bolą. Dzisiaj zwłaszcza lewy. I w takich sytuacjach nie mogę zrozumieć co jest fajnego w ostrym seksie z wykręcaniem sutka... No ale co kto lubi
Viola wrote:A ja leżę. Już myślałam że moje objawy się powoli zmniejszają a tu wczoraj mdłości dały mi popalić. Zbierało mnie na rzyganie a nie mogłam puścić pawia, masakra. Jeśli chodzi o piersi to już nie są takie mega bolące, bolą ciut mniej, ale za to sutki teraz najbardziej czuję.
Dziewczyny z trądzikiem: coś musi być z tą żuchwą i szyją, bo mnie też wysypywało w tym miejscu. Ale tak jak pisałam, kilka dni mycia ryjka rano i wieczorem mydłem "siarkowa moc" i jest dobrze. Krostki prawie niewidoczne, a nowych póki co nie ma. -
XxMoniaXx wrote:jutro już będzie widoczne prawda ?
ico jeszcze zobacze ? bo fasolka już była 8 dni temu prawie 4 mm
Powodzenia -
Hej Wszystkim!!! nie mogę w to uwierzyć ale mdłości chyba w końcu mi odpuściły już od trzech dni tylko czasem mnie zemdli i zaraz przechodzi!!! hurrraaa!!! mam nadzieję że tak już zostanie biorę prenatal complex,on ma dużo imbiru więc może to pomogło ale piersi za to bolą i swędzą i rosną tak że idę dzisiaj po nowe staniki
Życzę pogodnego dnia!!! u mnie słoneczko daje czadulauda, A1984, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:A ja leżę. Już myślałam że moje objawy się powoli zmniejszają a tu wczoraj mdłości dały mi popalić. Zbierało mnie na rzyganie a nie mogłam puścić pawia, masakra. Jeśli chodzi o piersi to już nie są takie mega bolące, bolą ciut mniej, ale za to sutki teraz najbardziej czuję.
-
nick nieaktualny
-
Laudko, ale ja się przecież odzywalam ostatnio po moim krótkim niebycie ! pytalam gina na ostatniej wizycie o ten Mamarin ale on powiedzial zeby lepiej nic nie brać i wytrzymać jakoś te mdłości. Natomiast jak spytałam o fryzjera to się uśmiał, a jak dolożyłam pytanie o kosmetyczkę to już w ogóle miał ubaw. Powiedział że nie widzi żadnych przeszkód żeby sie upiększać w moim stanie. Przecież nie będę się smarować jakimiś truciznami.
lauda wrote:Viola, no nareszcie się odezwałaś!
Współczuję Ci bardzo z powodu tych ciągłych dolegliwości. Może spróbujesz "mamarin"? To są tabsy dla ciężarnych w takich właśnie stanach. No a jak nie, to naturalne środki zostają: wywar z imbiru i imbir na wszystkie sposoby.
P.S. Mnie też sutki bolą. Dzisiaj zwłaszcza lewy. I w takich sytuacjach nie mogę zrozumieć co jest fajnego w ostrym seksie z wykręcaniem sutka... No ale co kto lubi
Dziewczyny z trądzikiem: coś musi być z tą żuchwą i szyją, bo mnie też wysypywało w tym miejscu. Ale tak jak pisałam, kilka dni mycia ryjka rano i wieczorem mydłem "siarkowa moc" i jest dobrze. Krostki prawie niewidoczne, a nowych póki co nie ma.lauda lubi tę wiadomość