X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda to ja dzisiaj sobie zakupie to mydło bo codziennie mnie syfi...koszmar mam nadzieję że to z powodu dziewczynki:)Ja zrobiłam na obiad Spaghetti ;) Mnie tez teraz znowu zaczynają trochę bolec cyce mam nadzieję że już nie urosną hehe wystarczy bo będę jak sylikon wyglądać:)

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też zasyfiło, że wstyd ludziom się pokazywać :( najgorzej na żuchwie...

A i od trzech dni mam mega mdłości, rwie mnie na rzyganie, jak tylko wchodze do kuchni. Wyczytałam, że to przez rosnący poziom Hcg. Niby dobrze wróży dla ciąży i tego się trzymam, mimo, że objawy okropne :(

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • Gonia123 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też najbardziej żuchwę wysypało... masakra, przed ciążą zaczęłam się leczyć, ale teraz już nie można żadnych preparatów. Trochę zniknie, chwila spokoju i znowu wysyp i czerwone zmiany :( poleca mmaseczkę lerosett - pomoga i łagodzi stany zapalne.

f2w3w1d3c12dnook.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też wysypało :O a jeszcze kilka dni temu mówiłam że przed ciążą miałam a po ciąży już mi sie straciły...
    macie racje okolice żuchwy to masakra..

nie wiecie czy dentosept można w ciąży ?
    ufff dobrze, że jutro ta wizyta bo bym zwariowała jakbym miała jeszcze czekać ..<3

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro już <3 będzie widoczne prawda ?
    ico jeszcze zobacze ? bo fasolka już była 8 dni temu prawie 4 mm :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Gonia123 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia na pewno :) nie ma innej opcji :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

f2w3w1d3c12dnook.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola, no nareszcie się odezwałaś!
    Współczuję Ci bardzo z powodu tych ciągłych dolegliwości. Może spróbujesz "mamarin"? To są tabsy dla ciężarnych w takich właśnie stanach. No a jak nie, to naturalne środki zostają: wywar z imbiru i imbir na wszystkie sposoby.
    P.S. Mnie też sutki bolą. Dzisiaj zwłaszcza lewy. I w takich sytuacjach nie mogę zrozumieć co jest fajnego w ostrym seksie z wykręcaniem sutka... No ale co kto lubi :D :D :D
    Viola wrote:
    A ja leżę. Już myślałam że moje objawy się powoli zmniejszają a tu wczoraj mdłości dały mi popalić. Zbierało mnie na rzyganie a nie mogłam puścić pawia, masakra. Jeśli chodzi o piersi to już nie są takie mega bolące, bolą ciut mniej, ale za to sutki teraz najbardziej czuję.

Dziewczyny z trądzikiem: coś musi być z tą żuchwą i szyją, bo mnie też wysypywało w tym miejscu. Ale tak jak pisałam, kilka dni mycia ryjka rano i wieczorem mydłem "siarkowa moc" i jest dobrze. Krostki prawie niewidoczne, a nowych póki co nie ma.

• Gonia123 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

to Ty Monia byłaś 8 dni temu na usg ?

f2w3w1d3c12dnook.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    myślę, że serducho już powinno być widać, u Nas się pokazało 6t+3dz więc raczej powinno już być a Nasz Bobas wyglądał jak kreseczka i miał całe 0,64cm :) też jutro mam wizytę i zastanawiam się czy na USG nadal będzie "kreseczka" czy może już bardziej bobas się ukształtował :)
    Powodzenia :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

Monia ja byłam na USG w 6+0 i serduszko było widoczne, myślę że u Ciebie będzie już na 99% :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wszystkim!!! nie mogę w to uwierzyć ale mdłości chyba w końcu mi odpuściły :-) już od trzech dni tylko czasem mnie zemdli i zaraz przechodzi!!! hurrraaa!!! mam nadzieję że tak już zostanie :-) biorę prenatal complex,on ma dużo imbiru więc może to pomogło :-) ale piersi za to bolą i swędzą i rosną tak że idę dzisiaj po nowe staniki :-)
    Życzę pogodnego dnia!!! u mnie słoneczko daje czadu :-)

lauda, A1984, Nieukowa lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonia123 wrote:
    to Ty Monia byłaś 8 dni temu na usg ?
    takale nie było jeszcze serduszka i kazała przyjśc tydzien poźniej czyli wczoraj zobaczyc serucho i założyc karte ciąży ale jajeszcze poczekałam i ide jutro :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wizyta dopiero 21.11 :-( jeszcze tyle czekania!!!

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tej pierwszej wizycie byłam w 5 tyg + 4 dni
    a na serducho ide jutro bo miałam przyjsc wczoraj

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A ja leżę. Już myślałam że moje objawy się powoli zmniejszają a tu wczoraj mdłości dały mi popalić. Zbierało mnie na rzyganie a nie mogłam puścić pawia, masakra. Jeśli chodzi o piersi to już nie są takie mega bolące, bolą ciut mniej, ale za to sutki teraz najbardziej czuję.
    A mnie nic nie ma i zastanawiam się czy jeszcze jestem w ciązy nie wiem czy na tym etapie wszystko sie uspokaja,niechce znów panikować piersi mnie juz wg nie bolą i nic tylko sutki troszke mdlosci mam juz tylko malutkie wg ich nie czuje nawet,zazdroszcze wam tych objawów chciałabym,żeby wróciły!

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i juz sie stresuje bo oprócz piersi bolących nie mam żanych objawów..

Dziewczyny ja nawet pawia jeszcze nie zaliczyłam :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell witaj w klubie .. :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Dziewczyny ja nawet pawia jeszcze nie zaliczyłam :O

Ja też nie i bardzo się z tego cieszę :) jedynie mnie mdli. Odrzuciło mnie też od mięsa. Dziś odbieram wyniki krwi i ciekawe czy miało to na nie jakiś wpływ.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie nawet nie mdli :O czuje sie aż za dobrze :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Viola Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laudko, ale ja się przecież odzywalam ostatnio po moim krótkim niebycie ! :-) pytalam gina na ostatniej wizycie o ten Mamarin ale on powiedzial zeby lepiej nic nie brać i wytrzymać jakoś te mdłości. Natomiast jak spytałam o fryzjera to się uśmiał, a jak dolożyłam pytanie o kosmetyczkę to już w ogóle miał ubaw. Powiedział że nie widzi żadnych przeszkód żeby sie upiększać w moim stanie. Przecież nie będę się smarować jakimiś truciznami.

lauda wrote:
    Viola, no nareszcie się odezwałaś!
    Współczuję Ci bardzo z powodu tych ciągłych dolegliwości. Może spróbujesz "mamarin"? To są tabsy dla ciężarnych w takich właśnie stanach. No a jak nie, to naturalne środki zostają: wywar z imbiru i imbir na wszystkie sposoby.
    P.S. Mnie też sutki bolą. Dzisiaj zwłaszcza lewy. I w takich sytuacjach nie mogę zrozumieć co jest fajnego w ostrym seksie z wykręcaniem sutka... No ale co kto lubi :D :D :D

Dziewczyny z trądzikiem: coś musi być z tą żuchwą i szyją, bo mnie też wysypywało w tym miejscu. Ale tak jak pisałam, kilka dni mycia ryjka rano i wieczorem mydłem "siarkowa moc" i jest dobrze. Krostki prawie niewidoczne, a nowych póki co nie ma.

lauda lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ