Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem kochana jak cie pocieszyć bo sama bym sie denerwowała
ale musi być dobrze .. a Ty sie na coś leczysz , ? masz jakieś problemy zdrowotne ? przepraszam, że pytam ale jeszcze tu nie kojarzę dziewczyn .. ale jak nie chcesz to nie odpowiadaj
-
Hej
powiem tak: cieszę się ze nie mam dokuczliwych objawów, ale na wszelki wypadek sprawdziłam dziś fasolkę u gina. Jest wszystko ok, maluch ma 19 mm, serducho bije. Jestem happy. I mogę w spokoju wyjechać na długi weekend w góry. Grzeczny dzidzius nie dokucza mamusi
dziewczyny czy któraś z was miała podwyższone tsh i dostała skierowanie do endokrynologa? Miłego Dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 12:05
Nieukowa, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pobierali mi 12 tubek krwi zeby wykluczyc jakies schozenia macicy i krwi nie wiem dokladnie jak to po polsku ujac... boje sie tak ze zastanawiam sie czy nie leciec do lekarza gina czy z bejnim wszystko dobrze
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
Mam do Was takie pytanie czy któraś z Was odczuwa może ból podbrzusza podczas siadania? Bo ja dziś właśnie taki ból odczuwam. Bardzo podobny ból przy siadaniu towarzyszył mi podczas owulacji i zastanawiam się czy jest się czym martwić czy to jednak tylko rozciąganie macicy.
-
Alorrene13 wrote:Hej
powiem tak: cieszę się ze nie mam dokuczliwych objawów, ale na wszelki wypadek sprawdziłam dziś fasolkę u gina. Jest wszystko ok, maluch ma 19 mm, serducho bije. Jestem happy. I mogę w spokoju wyjechać na długi weekend w góry. Grzeczny dzidzius nie dokucza mamusi
dziewczyny czy któraś z was miała podwyższone tag i dostała skierowanie do endokrynologa? Miłego Dnia
Jesli chodzi Ci o TSH to ja miałam podwyższone, muszę byc pod stałą opieka endokrynologa i kontrolujemy tsh , dobieramy odpowiednia dawke leku do danego stanu, badanie poziomu tsh powtarzam według zalecen co 3-6tygTeraz TSH mam juz w normie, leki biore w wiekszej dawce ale juz tylko 2 razy w tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:28
-
Inesicia wrote:Mam do Was takie pytanie czy któraś z Was odczuwa może ból podbrzusza podczas siadania? Bo ja dziś właśnie taki ból odczuwam. Bardzo podobny ból przy siadaniu towarzyszył mi podczas owulacji i zastanawiam się czy jest się czym martwić czy to jednak tylko rozciąganie macicy.
Nie ja tak nie mam ale nie raz jak kichnę to mnie taki ból w macicy łapie i zaraz przechodzi, ale to raczej rozciąga się macica i jakiś mięsień jest winny tej przyczynie -
hej dziewczyny troche sie uspokoilam bylam u mojej gin i jest wszystko dobrze jestem w 6 tyg i 3 dniu serduszko juz bije wymiary i wszystko pasuja moje malenstwo ma 5 mm
jutro tam pujde i sie dowiem dokladnie a gin mowi ze wszystko super
Inesicia, XxMoniaXx, Truskaweczka250, elukkkcha245 lubią tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
asiaaaaaa wrote:wlasnie nie bo lekarz chce mnie zobaczyc jezeli winniki by byly dobre wogule na termin mialam nie przychodzic
wszystko by bylo robione przez mojego lekarza ... badania byly po 4 poronieniach niewiem jak po polsku sie nazywaja oszaleje normalnie do jutra
(((
A wlasnie wg usg termin jest na 27 czerwca, zobaczymy co powiedza w poniedzialek. Juz nie moge sie doczekac. Na wszelki wypadek moj M zamienil sie w pracy, nie chce byc sama gdyby serduszko przestalo bic.
Dzisiaj jestem pelna nadzeji, ze jednak wzystko bedzie ok, chociaz kluje mnie po lewej stronie, ale chyba to nic takiego.
Czy ktoras z Was bierze zastrzyki z heparyny, bo wydaje mi sie ze na pierwszych stonach kiedys wpadlo mi w oko, ale jakos nie moge teraz znalesc, a mam pytanko co do siniakow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 18:12
1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Alorrene13 wrote:Hej
dziewczyny czy któraś z was miała podwyższone tag i dostała skierowanie do endokrynologa? Miłego Dnia
Ja mialam podwyzszone tsh. Jestem pod stala kontrola endokrynologa co 6 tygodni. Biore odpowiednia dawke tyroksyny aby tsh bylo w normie. I jest dobrze -
Hej Kiniusia, ja jestem na heparynie. Mam w sumie dopiero 2 albo 3 siniaka. Ale przyznam ze boli mnie brzuch od zastrzyków ale nie ma mi kto wbić w tyłek, mój mąż wymieka
kiniusia00 wrote:Trzymam kciuki, a skad jestes? Juz doczytalam, sorki
A wlasnie wg usg termin jest na 27 czerwca, zobaczymy co powiedza w poniedzialek. Juz nie moge sie doczekac. Na wszelki wypadek moj M zamienil sie w pracy, nie chce byc sama gdyby serduszko przestalo bic.
Dzisiaj jestem pelna nadzeji, ze jednak wzystko bedzie ok, chociaz kluje mnie po lewej stronie, ale chyba to nic takiego.
Czy ktoras z Was bierze zastrzyki z heparyny, bo wydaje mi sie ze na pierwszych stonach kiedys wpadlo mi w oko, ale jakos nie moge teraz znalesc, a mam pytanko co do siniakow. -
Na szczęście póki co ból brzucha ustał i generalnie dzień mogę zaliczyć do udanych. Szkoda tylko, że znów czeka mnie samotna noc, M wraca dopiero jutro późnym wieczorem. Chociaż w sumie teraz to już nigdy nie będziemy same;)
-
nick nieaktualny