Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAka81 wrote:Ja też nie i bardzo się z tego cieszę jedynie mnie mdli. Odrzuciło mnie też od mięsa. Dziś odbieram wyniki krwi i ciekawe czy miało to na nie jakiś wpływ.
Mnie też zawsze tylko mdliło nawet raz tak mocno,że juz biegłam do kibelka ale w koncu przeszło i nigdy nie żygałam. -
Oj dziewczyny trzeba się cieszyć, że tak dobrze znosicie ciążę, a nie zamartwiać się. U mnie objawów mniej, ale skoro na badaniach wszystko wychodzi ok to staram się myśleć pozytywnie i cieszyć każdym dniem. Dziś pogoda fantastyczna. Byłam poszukać w sklepach swetra, ale oczywiście nic nie znalazłam. No cóż trudno. Kupiłam za to pyszne drożdżówki z makiem. Mniam;) Byłam zapisać się na usg (badanie przezierności karkowej itd) i będę je mieć 21.11 o 19.40. Tydzień później mam urodziny więc mam nadzieję, że dostanę przedwczesny prezent w postaci dobrych wieści;)
Evell, elukkkcha245 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Laudko, ale ja się przecież odzywalam ostatnio po moim krótkim niebycie ! pytalam gina na ostatniej wizycie o ten Mamarin ale on powiedzial zeby lepiej nic nie brać i wytrzymać jakoś te mdłości. Natomiast jak spytałam o fryzjera to się uśmiał, a jak dolożyłam pytanie o kosmetyczkę to już w ogóle miał ubaw. Powiedział że nie widzi żadnych przeszkód żeby sie upiększać w moim stanie. Przecież nie będę się smarować jakimiś truciznami.
Violu ja właśnie też się nad fryzjerem zastanawiam Poczekam do 12 tc i będę musiała iść.
Co do mdłości- też mnie męczą. Choć dziś ciut lepiej jest , nie jestem taka zmęczona i senna Mnie dziewczyny też wysypało na żuchwie, cała w kropkach jestem- jak muchomor -
nick nieaktualny
-
Hejka, ja mam dziś też taryfę ulgową od mdłości Trochę rano pobekałam a teraz czuję się rewelacyjnie, pierwszy raz od dawna. Za to nie może zbyt pięknie, teraz z kolei kłuje mnie w macicy
Jecie jakieś witaminy/suplementy ciążowe?
Ja kupiłam wczoraj pregnę+ bo doktor mnie zachęcał, ale biorę póki co naprzemiennie z samym kw. foliowym co 2 dni... w 2 trymestrze będę łykać codziennie
Zazdroszczę wizyt, moja najbliższa dopiero 24go ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 12:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Hejka, ja mam dziś też taryfę ulgową od mdłości Trochę rano pobekałam a teraz czuję się rewelacyjnie, pierwszy raz od dawna. Za to nie może zbyt pięknie, teraz z kolei kłuje mnie w macicy
Jecie jakieś witaminy/suplementy ciążowe?
Ja kupiłam wczoraj pregnę+ bo doktor mnie zachęcał, ale biorę póki co naprzemiennie z samym kw. foliowym co 2 dni... w 2 trymestrze będę łykać codziennie
Zazdroszczę wizyt, moja najbliższa dopiero 24go ;(
Ja mam tylko jodid od mojej endokrynolog i kwas foliowy żadnych witamin nie mam bo ginka mi dopiero przepisze od 12 tyg. -
nick nieaktualny
-
Ja biorę prenatal na przemian z kwasem foliowym. Mdłości czasem większe, czasem mniejsze.
Dziś dużo poprałam, i staram się w między czasie odpoczywać.
Z szefową chyba czeka mnie batalia w sądzie ciągle mi wszystko utrudnia itd. Złożyłam oficjalne pismo do niej i na wszelki wypadek do sądu i czekam.
Młodego wożę codziennie do przedszkola, odbieram koło 4 . Niby dużo mam czasu dla siebie ale ten dzień tak szybko mija ze hej. Wstawiłam na obiad i jak skończę to już musze po niego jechać. -
hej dziewczyny rycze jak glupia dostalam wlasnie telefon z klinki gdzie badali mnie na rozne choroby mialam termin na 20 jutro mam juz byc tam na 12:50 widocznie mialam nie takie winniki jak trzeba tak sie boje jakis chorub macicy i tej reszty oszaleje
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
nick nieaktualny
-
wlasnie nie bo lekarz chce mnie zobaczyc jezeli winniki by byly dobre wogule na termin mialam nie przychodzic wszystko by bylo robione przez mojego lekarza ... badania byly po 4 poronieniach niewiem jak po polsku sie nazywaja oszaleje normalnie do jutra
(((Gosia82. lubi tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*]