Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dongina wrote:Sista sprawdzalam ale jakos nie widze (mogłabys podac prosze, ktory pkt na ulotce? Bo 6 i 2 nic takiego nie maja, no chyba ze podaja pod inna nazwa
Ja znalazłam cos takiego, bo my szczepilismy 6w1 https://www.gsk.com.pl/DownloadProductResource.aspx?ID=86
Jak w fabryce używają formaldehydu, to moze byc w każdym leku, to tak jak rzeczy z fabryk gdzie używa sie orzeszków, na każdej paczce jest ostrzeżenie. Jak dziecko uczulone na folmaldehyd, to organizm to wyczuje. Myśle, ze mozna poprosić mailowo producenta o skład i prześlą na maila, maja taki obowiązek w sumie.dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
Moze cie to zdziwi Dongina ale formaldehyd jest normalnym elementem ludzkiego metaboluzmu. Jest tworzony np. podczas budowy zasad do DNA albo wydziela sie podczas trawienia owocow. I jeszcze podczas demetylacji genow, co reguluje prace komorek. Szacuje sie ze mamy go we krwi ok. 2-3ug na litr. Lokalnie wnkomorkach moze byc go wielokrotnie wiecej. NATURALNIE.
Nie jest to oczywiscie zwiazek potrzebny do zycia a wrecz przeciwnie bo to utleniacx, ale jest polproduktem dla waznych zwiazkiw a jak wiadomo bez polproduktu nie ma gotowego produktu
Edit: Wiecie jakie dawki w przeliczeniu na mase ciala aplikujemy w szczepionce?
Ta grafika powinna wystarczyć za mój komentarz...
W skrócie: 1 ugryzienie gruszki wprowadza w nasz organizm więcej formaldehydu niż 10 szczepionek podanych naraz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:56
dorcia8919, nenette, Finezja lubią tę wiadomość
-
Hej
co do wózka to my mieliśmy obok ławki i myślałam, że nie będzie wolno , ale jak weszłam do kościoła i popatrzyłam to nie było osoby do chrztu która by wózka przy ławce nie miała i tym sposobem wszyscy byliśmy z wózkami i nikt krzywo nie patrzył
a wiecie, że moja "kruszynka" wczoraj przed szczepieniem ważyła równo 6 kgdorcia8919, Sista, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1704 wrote:Zyrcia super zaproszenie Czy możesz podzielić się linkiem do takiego zaproszenia
Wywołałam je w punkcie foto, ale nie są błyszczące tylko matowe. wyszło mi 2 zł za sztukę są w formacie jak zeszyt A5
tylko najlepiej w googlach wpisac po ingliszu np invited baby mint lub pink i fajne wzory kartek wychodza i zaznaczyc duzy rozmiar pliku
np.
a fote tekst i reszte to już pikuśWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:25
Sista, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzyrcia wrote:Aniu ja w necie znalazłam tylko tło, resztę zrobiłam sama w photoshopie służę pomocą, odpręża mnie to mogę Ci takie zrobić, albo jak mi pokażesz jakie Ci się podoba to postaram się wyprodukować
Wywołałam je w punkcie foto, ale nie są błyszczące tylko matowe. wyszło mi 2 zł za sztukę są w formacie jak zeszyt A5
tylko najlepiej w googlach wpisac po ingliszu np invited baby mint lub pink i fajne wzory kartek wychodza i zaznaczyc duzy rozmiar pliku
np.
a fote tekst i reszte to już pikuś
Dziękuję Zyrcia
Jak sama nie dam rady to skorzystam z Twojej pomocyzyrcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
U nas noc od 3.00 marudna, jedzenie co 15 min, przysypianie i tak w kółko. Dopiero po porannym spacerze Agatka zasnęła i to tak, że karmiłam ją dwa razy na śpiocha
Melia a mogę zapytać czym objawia się obniżenie pęcherza po porodzie?
My byliśmy dziś na szczepieniu. Faktycznie luxmed ma infanrix 5 w 1 dostępny od ręki. Nawet nie wyszło bardzo drogo, bo jako że mam abonament z pracy dostaliśmy dodatkowo 10% zniżki. Wzięliśmy 5 w 1, WZW i rota. Agatka była bardzo dzielna. Zakwiliła po jednym razie przy każdym wkłuciu, oczka się zaszkliły, ale w objęciach mamy zachowała spokój
Dziś idziemy jeszcze do księdza w sprawie chrzcin. Chcemy chrzcić w parafii gdzie braliśmy ślub, ale żadne z nas tam nie należy formalnie więc trzymajcie kciuki żeby się udałoNieukowa, dorcia8919 lubią tę wiadomość
Agatka 28.06.2015 r. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny założyłam coś takiego,tylko ja matołek komputerowy i nie wiem czy to się nadaje i co dalej tym bardziej że z komórki to robiłam,potem wejdę na kompa może będę dalej działać.
A tu macie link,jak się która zna niech obczai
http://www.czerwiec2015.fora.pl/index.php
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyUlema - mi nad wejściem do pochwy z przedniej ściany wystaje taka kulka - jak pęcherz jest pelen to jest większa, jak jest pusty to jest mniejsza. Generalnie często jest to związane z nietrzymaniem moczu czy dyskomfortem przy chodzeniu, ale ja tego nie czuję i nie mam problemów z nietrzymaniem moczu.
Muniek - super, jest ktoś kumaty kto to ogarnie? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 16:50
Sista, Nieukowa, Z. lubią tę wiadomość
♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
Moj powiedział że może na założyć takie forum wieczorem. Też go o to spytam wieczorem, jak się okaże że to jest nie tajne to założy nam tajne
Aniu, ja robilam zaproszenia w rossmanie. Bardzo ładne szablony do zaproszeń i można wstawić swoje zdjęcia, jedno lub więcej cena też przystępna . Robi się szybko i do odbioru po 3 dniach w sklepie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 16:49
Sista, Z., Ania1704, dorcia8919 lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
ok,powoli to ogarniam. Udało mi się ustawić że każdy nowy użytkownik będzie musiał mieć moje zezwolenie aby przyłączyc sie do forum,bez tego raczej nie ma szans także będziemy tam bezpieczne. Także jak coś dziewczyny to używajcie tych samych nicków co tutaj na forum,bo inaczej nie będe wiedziała kto to i nie zaakceptuje
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Melia to ja właśnie mam tak samo, dlatego coś mnie tknęło i zapytałam. Powiem szczerze że bałam się, że to początki wypadającej macicy, bo podobno po porodzie może się tak zdarzyć, a im więcej porodów tym prawdopodobieństwo większe Też tego nie czuję przy chodzeniu i mnie jakoś nie uwiera, ale wygląda dość dziwacznie i niepokojąco.Agatka 28.06.2015 r.
-
nick nieaktualnyMarcia bardzo ładne zaproszenie Tylko powiedz czy trzeba pójść do sklepu i złożyć zamówienie ???
Muniek chylę czoła przed Twoimi zdolnościami Ja się zarejestrowałam, mam nadzieję, że dobrze
Livka siedzi sobie w leżaczku i podziwia swoje dłonie przy tym wydaje odgłosy zadowolenia
Dużo dzis spała i boję się, że w nocy będzie szukała towarzystwa