Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka - jakie mialysCie szczepienie?
My w No mamy inne troszke niz tu. Np teraz mam problem bo nie szczepia na gruzlice. A ja chce zeby Maly bul zaszczepiony. A tu to kupe zalatwiania I problemow zeby zrobic pryw... wiec po powrocie bd sie klocic o ta szczepionke (w szczegolnosci ze moj N jak byl dzieckiem mial pradkowanie gruzlicze - zarazil sie od chorego wujka) -
Kasia123 duzo zdrowka zycze dla twojego szkraba! Jakie objawy miala malutka, ze bylas z nia u pediatry?
Siamryka, ponoc sytuacja z wozkiem jest zupelnie normalna! Twoj Nathanek przechodzi skok rozwojowy, najlepiej mu na rekach kiedy wszystko widzi, teraz jest ciekawy swiata bo widzi juz w 3d-tak przynajmniej wyczytalamsiamyrka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję mam nadzieje że szybko to mojej Kruszynce przejdzie. W poniedziałek byłam z nia u pediatry bo coś więcej niż zwykle kaszlała i była niespokojna, lekarka stwierdziła, że wszystko osłuchowo w porządku ale zaleciła zbadanie moczu(pytała cy dziecko jest bardziej rozdrażnione, płaczliwe i czy ulewa) a od kilku dni ulewa więcej niż wcześniej. No i w moczu wyszły jakieś bakterie nie az tak dużo ale musimy je zwalczyć antybiotykiem, potem powtórka z badania moczu i usg brzucha i układu moczowego. A w uszku pojawiła się taka jakby ropa no i dostałyśmy kropelki.
-
Czym wiecej tym lepiej
Synek juz spi, mam nadzieje ze noc bedzie w miare spokojna.
Dzisiaj przed spaniem troche sie pochichral lubi jak dmucha mu sie na buzke, wredy smieje sie najbardziej. Wydaje rozne odglosy ale na glos sie jeszcze nie smieje. -
Hej hej Mrowka
Witamy serdecznie
My dzis po feralnym spacerze, pospalismy 2 godz i pojechalismy do Babci na kawke. Nathanek byl bardzo grzeczny. O 21 poszedl spac.
Dzis zauwazylam, ze Maly sie coraz wiecej boi róznych nowych odglosow, a nawet swoich nowych zachowan. Maja Wasze Maluchy tak? smieszne to, jak sie "pacnal" przypadkiem w czolo gryzakiem i sam sie przestraszyl tego
mrówka:) lubi tę wiadomość
-
Hej
U nas noc nie ciekawa. Maly ok 1 zrobil sobie pobudke, krecil sie, nie wiadomo o co mu chodzilo, w koncu ok 3 zasnal, ale nad ranem znowu kupka go meczyla...
Siamryka, moj tez tak jakby bardziej slyszal i widzial jak mu zmieniam ubranko to okropnie placze ale tylko wtedy kiedy na dluzej ma zakryte oczka, czym kolwiek mu je zakryje to placz. Czasami uslyszy jakis halas to sie wzrdryga okropnie. Odruch moro czesciowo tez zostal, na spacerze najczesciej np. jak wjade na kamyk to raczki rozrzuca na boki. -
Dzieki dziewczyny za mile powitanie:) My walczymy z przezieziebieniem:( Ja, Wiki i Miki mamy okropny katar i kaszel. Glutki odciagamy katarkiem do oskurzacza i mlody wcale sie nie boi. Nawet po odciagnieciu zaszczyca mnie usmiechem. Mikus tez jeszcze na glos sie nie smieje ale zaczal tak zabawnie piszczec;)
Siamryka, Zozolek u nas to samo. Mlody boi sie nowych dzwiekow, nawet jak mi cos upadnie albo Wika trzasnie szafka to sie wzdryga;)