Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Epic ja na razie nie pomoge bo mam celibat do 01.09 gdyz wtedy mam wizyte u gina na przeglad podwozia po porodzie. I zastanawiam sie nad tabsami. A wy dziewczyny jakie zabezpieczenie po porodzie sie zdecydowalyscie?
Siamyrka synus cudowny:)
A jak wy robicie te buzki? Bo mi cos nie wychodzi
-
Moja Hania uwielbia bujaczek jest bardzo pomocny kiedy mam cos do zrobienia w domu Nie moge narzekac na moja corke bo taz budzi sie w nocy aaaa i bardzo lubi smoczka Na macie wytrzymuje okolo 30-40 min ale trzeba co jakis czas do niej podchodzic
-
Epic wow jaka waga. To Szymek ma teraz taką wagę a jest nieco starszy co Ty masz w tych cycach
Ja nie biorę tabsów, choć ginka polecała. Brałam raz w życiu przed ślubem, żeby w tym ważnym dniu nie mieć @ (potrafię podczas @ mdleć, wymiotować) i okropnie się czułam, do tego przytyłam w takim tempie, że hoho... więc czekam aż będę mogła już na maxa wziąć się za ćwiczenia i wrócić do figury jeszcze sprzed wesela. A po cc niestety ćwiczenia stopniowo i nie każde -
Ep!c 7220g wazony 2 dni temu na samym cycusiu
Mi polozna w No tez te tabletki polecila albo spirale. Innych wyjsc dla mam karmiacych nie ma. No chyba ze prezerwatywy
Moj Misio lezy w bujaku po 30 min potem juz nuda. Na macie nawet krocej. Ale ost lubi sobie ze mna w lozku polezec i sie powyglupiac -
Ja sie az przestraszyłam, ze utuczylam Malego ale lek mnie uspokoil, ze na mleczku Mamy nie da sie przekarmic dziecka i ze waga za chwile przestanie tak drastycznie w gore pedzic a faldki sie straca jak zacznie raczkowac
Poza tym Maly jest bardzo aktywny, bo juz sie z brzuszka na plecki przewraca i wiecznie "w ruchu". Nozki i raczki nie przestaja chodzic hehe -
Jak spodko spi moj bobo, lubi usmiechac sie przez sen, uwielbiam wtedy na niego patrzec, jak tu nie kochac
Po za lezaczkiem przyszla mi paczka ubranek dla synka, niektore 62 zaczely byc za male wiec postanowilam uzupelnic garderobe o ciuszki 68 i 74 juz nie moge sie doczekac az sie dopadne do pudelka w celu przegladniecia ubranek -
u mnie też Szymek dziś w większości czasu śpi. No tak ojciec ma wolny dzień, to co będzie marudził, jutro nadrobi jak będziemy sami
A z racji, że K ma wolne (był tylko rano postawić rusztowanie) dziś wychodzę na zakupy a wieczorem czeka mnie domowe spa O tak dziś mam czas dla siebie i szczerze mówiąc czekam tylko na to - wiem wyrodna matka ze mniesiamyrka, mrówka:) lubią tę wiadomość
-
Siamaryka, synek mojego brata jako niemowlak byl takim pulpecikiem ze na szyi robily mu sie odparzenia pomiedzy faldkami, okropnie to wygladalo no i szkoda dzieciatka ze tak cierpial bo na bank pobolewalo, dodatkowo bardzo sie slinil co dodatkowo utrudnialo gojenie. No ale do czego zmierzam, jak juz zaczal byc bardziej mobilny, to expresowo zgubil faldeczki, dzieci maja niespozyte zapasy energii
zatem Twoje malenstwo zbiera teraz energie w tych faldeczkach i pozniej bedzie szalecsiamyrka lubi tę wiadomość
-
Ktorejs niedzieli po srednio przespanej nocy poprosilam meza by posiedzial z mlodym godzinke, a ja w tym czasie chociaz godzinke sie zdrzemne. Spalam jak kamien 3h!! Nic mnie nie obudzilo. Wstalam jak nowo narodzona musze w weekend zrobic to ponownie. powiem Wam szczerze, ze w sumie to mi niczego po za odrobina snu nie brakuje.