Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już kiedyś widziałam ten kalkulator;) U mnie też pokazuje dziewczynkę, ale czuję, że będzie chłopczyk. Chociaż nie mam nic przeciwko temu żeby przeczucie tym razem mnie zawiodło;)
-
Truskaweczka mi też wyszła dziewczynka
ciekawe, daj szybciutko znać jak tylko będziesz wiedziała. Pewnie będziesz wcześniej ode mnie wiedziała
Agata bardzo się cieszę, że u Twojego dzidziusia wszystko w porządkuile cm teraz mierzy ?
Dzień rozpoczął się z samymi pozytywnymi wiadomościamiMiłego dzionka
Truskaweczka250, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
Ja też liczę na dziewczynka ale jak czytałam dziewczyny z innych tematów to jak ktoś planował dziewczynkę czyli
kilka dni przed owu nic nie gwarantuje..niektóre miały w dzień owu i wyszła dziewczynka a chcieli chłopaka czytałam ze to zależy od plemników faceta jeśli na więcej z genem męskim to mało prawdopodobne trafić dziewczynkę i na odwrót...wiec nie wiem co u nas rośnie;)
-
nie ważna płeć, ważne by Bobas był zdrowy - takie jest moje podejście
Gonia123 rzeczywiście taki ruszający się i machający do Nas malutki człowieczek jest ogromnym przeżyciem i bardzo wzruszającym...tylko szkoda, że fota taka niewyraźna
PS: też mi wychodzi dziewczynka..nie miałabym nic przeciw. ale wydaje mi się, że ten kalkulator podaje dziewczynki ze względu na to, że do zapłodnienia doszło we wrześniu pewnie ma jakiś taki algorytm program, że wrzesień = dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 10:15
Gonia123 lubi tę wiadomość
-
Cieszę się z wszystkich pozytywnych wizyt i gratuluję
Ja dziś miałam sen że urodziłam chłopczyka, wg kalkulatora to dziewczynka a co będzie to czas pokaże
Truskaweczko męskie nasienie zawiera praktycznie taką samą liczbę zarówno plemników męskich i żeńskich, dlatego natura tak to urządziła żeby rodziły się podobne ilości chłopców i dziewczyn
Ranek na szczęście zaczął się dość dobrze, delikatne mdłości i wrażliwe piersi, ale wczoraj wieczorem myślałam że mi cycki urwie
Wizytę mam dopiero 10 grudnia, więc maaaaaasa czasu...cóż muszę się uzbroić w cierpliowość
-
nick nieaktualnyno to u mnie na 70 % dziewczynka wg lekarza, a na początku jadłam tylko salami, teraz jem tylko sałatę i ser żółty
Z cytrusów tylko cytrynę do herbaty. Czyli albo te zachcianki co do płci się nie sprawdzają, albo mój lekarz się pomylił
Magda_lena88 lubi tę wiadomość
-
Oczywiście, że najważniejsze żeby Maluch był zdrowy. Już mam stresa przed piątkowym usg. Wczoraj M wpadł na pomysł żeby na jutro zaprosić znajomych, a ja na to, że nie bo w piątek mamy usg. Trochę nie wiedział co ma piernik do wiatraka i dopiero mu wytłumaczyłam, że nie chcę się z nikim spotykać żeby nie opowiadać o Maluszku dopóki go w piątek nie zobaczę z bijącym serduchem.
U nas remontu dzień drugi więc znów od rana słyszę tylko wiertarki, ale na pocieszenie zrobiłam sobie koktajl bananowy. Pychotka;) -
Mi objawy ustapily, nie mam mdlosci, wrocil apetyt, piersi bola ale juz mniej, dlatego sie balam.
Jezeli chodzi o ten kalendarz to moze on sie wzoruje tym chinskim kalendarzem
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka
Wg tego bede miala chlopa[/url]
-
Rozalia wrote:Cieszę się z wszystkich pozytywnych wizyt i gratuluję
Ja dziś miałam sen że urodziłam chłopczyka, wg kalkulatora to dziewczynka a co będzie to czas pokaże
Truskaweczko męskie nasienie zawiera praktycznie taką samą liczbę zarówno plemników męskich i żeńskich, dlatego natura tak to urządziła żeby rodziły się podobne ilości chłopców i dziewczyn
Ranek na szczęście zaczął się dość dobrze, delikatne mdłości i wrażliwe piersi, ale wczoraj wieczorem myślałam że mi cycki urwie
Wizytę mam dopiero 10 grudnia, więc maaaaaasa czasu...cóż muszę się uzbroić w cierpliowość
Rozalia to wg Ciebie jak to jest z tą płcią ? -
Hej
Z tymi plemnikami po równo na dziewczynke i na chlopca to tak nie do konca. Kiedys slyszalam ze w jakims programie chyba mowili o parze która miala chyba sześć czy siedem córek i bardzo chcieli chlopca wiec zdecydowali sie na in vitro w ktorym mieli wybrać te męskie i okazalo sie że takich u tego faceta po prostu nie ma. Ile w tym prawdy nie wiem. Ale jakos zapadlo mi w pamięć.
A wg tego chińskiego kalendarza to jak sprawdzalam to jak urodze w czerwcu (termin 5.06) to niby dziewczynka a jak wczesniej (moja mama rodzila przed terminem) czyli na koniec maja to ponic chlopak. Wiec w sumie nie wiadomo
W czwartek mam prenatalne i to bedzie pierwszy dzien 13 tyg więc może lekarzz bedzie obstawial co tam może być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 10:55
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017