Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Muszę przyznać, że czuję się dziś fatalnie. Mam okropne mdłości i zero siły. Normalnie ruszyć mi się nie chce.
Mój brzuszek wydaje mi się trochę większy, ale w sumie to nie wiem czy taki jest czy tylko moje wrażenie.
Jeszcze 4 godziny do badania. Oby tylko wszystko było w porządku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:21
-
Dziewczyny od wczoraj czuję że z kropkiem nie jest dobrze, nie wiem jak to nazwać ale po prostu czuję. I zaczęłam teraz dość mocno plamić
Jadę do szpitala
ale mam złe przeczucia
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Dziewczyny od wczoraj czuję że z kropkiem nie jest dobrze, nie wiem jak to nazwać ale po prostu czuję. I zaczęłam teraz dość mocno plamić
Jadę do szpitala
ale mam złe przeczucia
Kochana wszystko będzie dobrze nie stresuj się trzymam kciuki ! :* -
nick nieaktualny
-
kasika8303 wrote:Dziewczyny od wczoraj czuję że z kropkiem nie jest dobrze, nie wiem jak to nazwać ale po prostu czuję. I zaczęłam teraz dość mocno plamić
Jadę do szpitala
ale mam złe przeczucia
Kasika z całego serca życzę Wam żeby wszystko było dobrze! Musi być! -
A1984 wrote:Katha ja już nie plamię. Wczoraj miałam już tylko minimalnie zabarwiony na beżowo śluz, dziś na razie czysto. Ale mam leżeć do 2 grudnia.
Miałaś mocne plamienie czy racze brudzenie?
To bylo jednorazowe srednie plamienie na rozowo. Dlatego sie tak przestraszylam ze zaraz zaczne krwawic ale Zanim dojechalam na IP to juz tylko brudzilam na brazowo. Rano jeszcze mialam trosze wkladke na brazowo pobrudzona. -
nick nieaktualnyJa sie dziś czuje jakoś beznadziejnie leże w łóżku i nie mam na nic siły nie wiem cy to pogoda czy ciąża muli mnie cały dzień nie mam ochoty na kolacje zjadłam paluszki i prazynki .Spać mi sie chce caly czas ostatnio.Katha super,że jest wszystko dobrze
-
Melduję się po badaniu;) Z Maluszkiem wszystko ok. Skakał tak, że aż trudno było go pomierzyć ale się udało. Ma już 5,71 cm. Przezierność karku 1,8 mm, kość nosowa widoczna. Ale się cieszę. Nasze Maleństwo Kochane;*
Z., Evell, Alorrene13, Katha81 lubią tę wiadomość