Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:Mnie nie boli brzuch a z leków biorę luteine i heparyne do brzucha i acard. Po 3 poronieniach wreszcie obecny gin wpadł na to że skoro tak łatwo zachodze w ciążę, wyniki mam bardzo dobre a nie mogę donosic to może mam problem z krzepliwoscia krwi. Zobaczymy.
Viola mam ten sam problem. Jestem po 2 poronieniach i dopiero po wielu poszukiwaniach znalazłam super gina, który dał mi luteinę i acard, na krzepliwość.Viola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem ci ze zmarnowalam 1.5 roku żeby wreszcie ktoś się mną porządnie zajął a luteinę biore 3x2....Kasika jedzieny na tym samym wózku....oby to było ostatnie nasze podejście z happy endem.
kasika8303 wrote:Viola ile razy dziennie bierzesz luteinę? -
Viola wrote:Powiem ci ze zmarnowalam 1.5 roku żeby wreszcie ktoś się mną porządnie zajął a luteinę biore 3x2....Kasika jedzieny na tym samym wózku....oby to było ostatnie nasze podejście z happy endem.
No właśnie brałam 2x1 dopochwowo ( mam Luteinę 100 przepisaną) a wczoraj rozmawiałam przez tel. z lekarzem i powiedział mi że bierze się 2-3 dziennie i teraz nie wiem brać 2 czy 3?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 21:57
-
Luteina na pewno nie zaszkodzi a tym bardziej że lekarz zasugerował taką dawkę....kciuki za nas wszystkie&&&&&&
kasika8303 wrote:Miałam identyczny progesteron, no wezmę 3x1 tak jak gin mówił, nie zaszkodzi.
Dzięki za pomoc i na bank teraz nam się uda!!! Musi!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 22:17
-
lauda wrote:Witaj Kasia, wpisuję Cię zatem na listę czerwcówek. Jak się czujesz? Na wizycie będzie wszystko ok, głowa do góry
Dziękuję bardzo, jutro o 19:00 pierwsza wizyta (tej pierwszej pierwszej, gdzie beta miała 77, a ja dostałam tylko witaminy nie liczę ;p)...stres ogromny, mam nadzieję, że moja fasola się zadomowiła, ma idealne wymiary i cysta zmalała.
Jak byłam u gina na samym początku to mnie zbadała tylko przez brzuch i znalazła torbiel 42 albo 43mm. Powiedziała ze to normalne, ale musimy ją sprawdzać.
Boziu to dopiero poczatek a ja już schizuję, co będzie potem.
Co do obiawów, to jestem mega senna, moglbym spać calymi dniami, bolą mnie cycki, ale już mniej niż parę dni temu. Nie rzygam, czasami mam bardzo lekkie mdłości - choć z dwa razy symulowałam że sa, żeby nie jeść specjałów kuchni teściowej
Nooo i moja kochana teściowa powiedziała mi że wyglądam na chłopca, więc zobaczymy jak się połóżna zna ;p
Aaa no i kłuje mnie w podbrzuszu. Czasami słabiej, czasami mocniej. Dzisiaj wyjątkowo przez cały dzień nic nie czułam, teraz jakby mi tak ktoś szpilę wbijał, wyciągał i za jakiś czas znów wbił...Inesicia lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Nie dziękuję A jak tam Majeczka? :-)Pozdrawiam
Hej,Maja jutro konczy juz 2 miesiace,wazy 5300g. Ladnie juz trzyma glowke i przekreca sie z brzuszka na plecki.
Karmie piersia i ciagle by chciala przy cycu lezec a ja nic nie moge zrobic Nocki w miare przesypia,na karmienie budzi sie z 2-3 razy. Za to w dzien mi nie bardzo chce spac.
Pozdrawiam -
Katarzyna87 wrote:Dziękuję bardzo, jutro o 19:00 pierwsza wizyta (tej pierwszej pierwszej, gdzie beta miała 77, a ja dostałam tylko witaminy nie liczę ;p)...stres ogromny, mam nadzieję, że moja fasola się zadomowiła, ma idealne wymiary i cysta zmalała.
Jak byłam u gina na samym początku to mnie zbadała tylko przez brzuch i znalazła torbiel 42 albo 43mm. Powiedziała ze to normalne, ale musimy ją sprawdzać.
Boziu to dopiero poczatek a ja już schizuję, co będzie potem.
Co do obiawów, to jestem mega senna, moglbym spać calymi dniami, bolą mnie cycki, ale już mniej niż parę dni temu. Nie rzygam, czasami mam bardzo lekkie mdłości - choć z dwa razy symulowałam że sa, żeby nie jeść specjałów kuchni teściowej
Nooo i moja kochana teściowa powiedziała mi że wyglądam na chłopca, więc zobaczymy jak się połóżna zna ;p
Aaa no i kłuje mnie w podbrzuszu. Czasami słabiej, czasami mocniej. Dzisiaj wyjątkowo przez cały dzień nic nie czułam, teraz jakby mi tak ktoś szpilę wbijał, wyciągał i za jakiś czas znów wbił...
Objawy mam te same. Też bym tylko ciągle spała. Dobre z tym symulowaniemInesicia lubi tę wiadomość
-
Evell wrote:Jaki wczesniej brałaś eythyrox i jaki masz poziom ? ja biore 25 a wizyte mam dopiero 16-tego a endo mówila ze jak bym zaszła w ciaze to musi mi dawke zmienic aja ciagle biore 25 więc nie wiem czy ma to jakis wplyw ?
Bralam najpierw 25 zrobilam wynik i wyszedl 4,2...potez zwiekszyl mi dawke na 50 zrobilam wynik po dwoch tygodniach i 3.9 moze za szybko zrobilam sle lekarz stwierdzil ze bezpieczniej bedzie jak mi zwiekszy dawke do 75[/url]