Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
sss wrote:Hej dziewczynki. Chyba bede musiala kupic spodnie;) moje jeansy mnie dzis strasznie uwieraly masakra.....
SSS - najlepiej z dużą ilością elastanu. Ja kupiłam takie w ubiegłym roku, rzuciłam na dno szafy, bo jakoś za szybko się rozciągały. A teraz - idealne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 19:58
-
Dziewczyny, ale tu nikt nie chce Wam zaszkodzić, tylko pomóc. A wieczne zamartwianie się do niczego nie prowadzi. Takie szukanie dziury w całym. Rozumiem, że przeszłyście dużo, ale jeszcze trochę, a całkiem sfiksujecie. Musicie zluzować przede wszystkim dla dobra dziecka, a nie bo ktoś tak mówi. Zastanówcie się co jest ważne, a co najważniejsze.
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, niedobrze się dzieje w państwie duńskim ;-)za dużo przepychanek. Długo sie nie odzywalam bo mialam problemy. Wracajac od lekarza wjechal mi w dupę jakiś gościu, wydawalo sie ze niby mala stluczka a jednak wcale nie taka mala. Od tamtego czasu zaczął boleć mnie prawy bok czyli jajniki, krzyż z prawej strony itd. Moj lekarz mnie troche olal, a ja umieralam z niepokoju czy wszystko w porzadku z dzieciem. W koncu nie wytrzymalam i poszlam do niego na usg, i cale szczeszcie dzieciowi nic sie nie stalo. A ja mam niesmak po tym wszystkim i zal do gina bo nawet nie spytał co to za stluczka, czy mocno mnie walnal, czy mi sie cos stało. Chyba trafilam na jego zly dzień......
W kazdym bądź razie wracając do tego co się dzieje na forum to wydaje mi się ze niektóre wpisy sa z lekka chamskie....moze EVell jest przwerazliwiona ale chyba nie trzeba od razu jechac po niej jak po.....nie powiem czym. Ja tez mogę walnac z grubej rury co sądzę o staraniu się przez kilka miesięcya nawet lat a potem wwspółżyciu z mężem bo biedaczek nie wytrzyma i nie daj Boze jeszcze pojdzie i nas zdradzi. No przeciez trzeba mu dogodzić. Kurcze jak słyszę o tych facetach to sie zastanawaim czy ciupcianie nie jest dla nich wazniejszy do dziecka......
Moim zdaniem jeski kogos draznia wpisy Evell czy innych niech je oleje.....i tyle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 20:20
-
Dziewczyny.. trochę się czuję jakbym sama raczkowała:P
Chciałabym w postach mieć taki suwaczek pokazany, w którym tygodniu jestem jak Wy.
Ale nie bardzo wiem, skąd go zabrać..
Przypuszczam, że w ustawieniach, w podpisie pewnie muszę go wkleić.. ale nie bardzo potrafię znaleźć informację o tym co dokładnie mam wkleić..
Pomożecie? -
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o mojego męża to trafił mi się ideał chyba pod każdym względem, trochę to nieskromnie brzmi ale naprawdę grzechem byłoby na niego narzekać
Sprzątał zawsze, teraz robi to sam kiedy ja źle się czuję, jeździ na zakupy itd Dziś kupił mi nawet balsam na rozstępy i tak miło mi się zrobiło, a potem jeszcze zrobił pierogi ze szpinakiemI pomyśleć że poznaliśmy się przez internet
A1984, Truskaweczka250, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Viola ja swojemu mężowi nie dogadzam, nie współżyjemy bo oboje się boimy i póki co mąż sam zaproponował żebyśmy się wstrzymali
No ale przy plamieniach to bym się w życiu nie odważyła uprawiać seksu, bałabym się po prostu ale to już decyzja indywidualna każdej pary.
Viola lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane
jestem po wizycie u najwspanialszej pani gin na świecie
Zawsze chodziłam do faceta, bo myślałam że to lepiej, a tu trafiłam na kobitkę i jestem super zadowolona
Obejrzała bobaska bardzo dokładnie, sprawdziła komory w sercu, nerki, żołądek i półkule w mózgu! wszystko jest ok
Na koniec sprawdziła czy są wszystkie paluszki i zmierzyła gigantyczna stopę, która ma całe 1,5 cm
Widok niesamowity i wzruszający, a zobaczyć mojego M ze łzami w oczach - bezcenne
No i będziemy mieć SynkaKatha81, Z., Nieukowa, aga87, Aka81, Rozalia, Inesicia, Muniek, Truskaweczka250, Eowena, Alorrene13, Joasia:), Katarzyna87, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już myśleliśmy że się nie dowiemy, bo cały czas kręcił się i wiercił
nóżki zaciskał i nie było nic widać, ale pod koniec badania tak się ładnie "rozkraczył" że wszystko było widać jak na dłoni
pani gin nie miała wątpliwości, powiedziała że taki widok to tylko na chłopaka może być
M oczywiście dumny jak nie wiem co
-
Simon piękna wiadomość z rana, aż się sama wzruszam jak takie czytam
I imię już widzę wybrane, no super!
To teraz reszta która jest przed poznaniem płci musi wyrównać średnią dziewczynkami, bo z kim te chłopy się będą spotykać
U mnie kolejna noc bezsenna, chyba hormony buzują albo nie wiem...no ale rano nie czuję się zmęczona mimo że przewracam się z boku na bok...
U mnie jeszcze tydzień do wizyty, niech szybciej ten czas leci!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:) -
Gratuluję udanych wizyt
Simon gratuluję synusiaKolejny chłopak tutaj u Nas
My wizytę mamy jutro ale jakoś nie nastawiam się by lekarz obstawiał płeć..pewnie będziemy musieli poczekać do połówkowego ale damy radę
Życzę udanego dniaU nas mroźno ale słonko się wychyla
-
Bylam u lekarza mowil o plamieniu po przytulankach ze to możliwe ze mogło to byc plamienie kontaktowe w tym momencie juz jest ok dzidzia zdrowa nast wizyta 22 grudnia. Nie wiem czy to bylo do mnie czy nie z tym mężem który nie moze wytrzymać...ja nie mialam problemu z zajsciem ani nie plamilam moze w ogole zamknijmy ten wątek bo ciągle każda wyzwala ze to jej sie nie podoba, tamto się nie podoba, po co tak komentować. Czasami mam wrażenie ze to forum jest dla wrogów a nie dla dziewczyn żeby sie wspierac
Simon gratuluję!!!:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 09:53
Truskaweczka250, Nieukowa lubią tę wiadomość
[/url]