Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Potwierdzam opinie dziewczyn - częściej zdarzyło mi się trafić do kobiety ginekologa, która była " nie delikatna" niż do mężczyzny ... Pamiętam jak leżałam w szpitalu i pozwoliłam na badania przez studentów - przy badaniu u dziewczyny miałam łzy w oczach - chłopak mimo tego, że wziął większy wziernik poradził sobie bezbłędnie - i chyba od tego momentu jak mnie badał obcy, 20sto paro latek jest mi wszystko jedno jakiej płci jest lekarz
-
Ja też płyty nie dostałam bo na 3d kiepsko było widać,także nawet mi nie zależało. Ale następnym razem mam to obiecane od niej,powiedziała że za miesiąc będzie super widać maluszka
ale właśnie zdjęć mam już sporo,też fajna pamiątka
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
XxMoniaXx wrote:ciekawe czy i ja płytkę dostanę
to wszystko jak mały się rusza tak na niej jest ? superrrrrrr
Na płytce jest wszystko co zarejestrował ( zapisał ) w badaniu - tylko na moim komputerze nie słychać dźwięku
Płaciłam 200zł - przez to, że lekarz nie mógł złapać długo przyzierności stwierdził, że gratis może złapie fotkę w 3d - my nie chcieliśmy zbytnio mocno ale zaskoczyło nas jaki był efekt końcowy - ( na str 298 jest mój wątek gdzie się przedstawiałam i właśnie zdjęcie z genetycznego - fasola miała wówczas 6cm )
U nas było tak, że ekran miałam nad głową - więc całe badanie widziałam na swoim osobnym monitorku - Mój M był oczywiście cały czas przy mnie. Fajna pamiątka -
Płeć mi powiedziała w 11 tygodniu moja lekarka, że podejrzewa chłopaka ... tydzień później na genetycznych lekarz stwierdził, że nigdy nie informuje o płci na takim etapie - dopiero po 17/18 tyg ciąży.
Objawy nic mi nie mówią - mogłabym żyć na kiszonkach - ale za to moja cera stała się tragiczna - wyglądam jak 13nastolatka
Do 15nastego tyg to mini ruletka - chociaż podobno są genetycy, którzy na podstawie jakiejś kości oceniają płeć - inna jest dł. u chłopca i u dziewczynki -
Nie, to bez Pappa
Polecił mi go mój gin więc się do niego zapisałam, teraz doczytałam że podobno najlepszy w Polsce specjalista od USG genetycznego z najnowszym sprzętem i kierowane są do niego wszelkie trudne / niejednoznaczne przypadki. Tylko że ja póki co nie jestem trudnym przypadkiem
No fajnie że się człowiek zna na rzeczy ale mógł mnie mój gin uprzedzić że cena 2x wyższa niż standardowa
-
A1984 wrote:Nie, to bez Pappa
Polecił mi go mój gin więc się do niego zapisałam, teraz doczytałam że podobno najlepszy w Polsce specjalista od USG genetycznego z najnowszym sprzętem i kierowane są do niego wszelkie trudne / niejednoznaczne przypadki. Tylko że ja póki co nie jestem trudnym przypadkiem
No fajnie że się człowiek zna na rzeczy ale mógł mnie mój gin uprzedzić że cena 2x wyższa niż standardowa
a ja myślałam, że ja przepłacam .