Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
kiniusia00 wrote:hej dziewczyny, melduje ze jestem juz 3 tygodnie po zabiegu. Jest coraz lepiej , czas leczy rany, no i oczywiscie mam sie kim zajac :)Mam nadzieje ze odeszlam z tego forum jako ostatnia:)
Widze ze bobaski rosna, ciesze sie razem z Wami.
Pozdrawiam
Bardzo mi przykro że cię to spotkało,ale najważniejsze że tak jak piszesz jest coraz lepiej.Trzymaj się ciepło.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Aga, trzymam kciuki
Kiniusia, wspieram :*
Ja sobie pospałam, bo jednak położenie się spać koło 3 i wstawanie 6 nie służyOstatnio mam problemy z zaśnięciem i nie wiem jak sobie z nimi poradzić. Ehh...
A takie białe upławy mam zawsze jak zaaplikuję lactovaginal albo inny probiotyk. To po prostu rozpuszczona otoczka. O infekcję też się martwię, bo czasem czuję pieczenie/ból w okolicach wejścia pochwy/cewki i nie wiem czy to infekcja związana moczem czy ginekologiczna. W posiewie nic nie wychodzi a w ogólnym moczu bakterie. Zobaczę co wyjdzie po dzisiejszym badaniu, bo w tym miesiącu brałam Urosept i żurawinę.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Nareszcie znam wyniki Pappa,wszystko jak najbardziej w porządku
ale i tak wiedziałam że tak będzie
teraz byle do 8.01. wtedy myślę że już dowiem się jaka płeć.
Truskaweczka250, A1984, Alorrene13, Rozalia lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Jeśli chodzi o WBC, to kobiety w ciąży mogą mieć podobno podwyższony ponad 10.
NEUT - faktycznie troszkę przekroczone.
EO - to chyba Eozynocytów ? Jeśli tak, to normy zależą od laboratorium. W niektórym jest po prostu norma mniejsza od jakieś wartości i nie podają dolnej granicy. Nie uważają tego za przekroczenie. Także bym się nie przejmowała.
BASO - to samo co EO. W niektórych laboratoriach nie podają dolnej granicy normy.
Oczywiście nie jestem lekarzem, ale chciałam zwiększyć informację na ten temat. Może jeszcze ktoś inny potwierdzi moje myśli lub doda coś więcej
aghata wrote:Odebralam wyniki morfologii i mam pytania domNieukowej pewnie bedziesz wiedzialamskadnte nieprawidlowowci
WBC 10, 97 norma 4-10
NEUT 8,31 norma 1.8-7.7
EO 0.09 norma 0.12-0.24
BASO 0.01 norma 0.02-0.04
Co to moze znaczyc? -
Ja też mam rozchwiane trochę te parametry co Ty, ale i lekarz i moja mama, która pracuje w laboratorium, że to nie ma aż takiego znaczenia, tymbardziej że nie odbiega to od normy nie wiadomo jak bardzo. Myślę że nie ma się czym przejmować
a białe krwinki faktycznie mogą być trochę podwyższone
no i ważne żeby hemoglobina była w normie i dobrze żeby nie spadała z badania na badanie bo wtedy trzeba interweniować suplementami
Ja dzisiaj jestem po niespodziewanej wizycie, ale obudziłam się z takim pieczeniem między nogami, że potrzebna była interwencjafaktycznie okazało się że znowu złapałam jakąś bakterie
ale przy okazji posłuchałam serduszka no i już na 100% mamy Hanię
lilirose, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
ja tak na szybko , szczegóły później. Dzidziuś zdrowy, wszystko przepływy itp ok . Ale bardzo uparty. Usg miałam przez brzuch . Jak zaczął to ruszał sie 3 sek i obrócił sie tyłkiem i poszedł spać
czyli pokazał gdzie nas ma
płci nie dał sobie zobaczyć.
Mierzy 7,1 cm i odpowiada wg usg 13 tyg i 2 dniom czyli starszy niz na suwaczku
chyba też bedzie długonoga AmelkaA1984, lilirose, Alorrene13, Inesicia, Rozalia, Sista lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny staram sie nie uzalac nad soba i zyc dalej, czesto kreci mi sie lezka w oku, ale jakos ide do przodu.
Milo czytac dobre wiesci z waszych wizyt:) Pozdrawiem.1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Cześć Dziewczyny,
od trzech dni potwornie boli mnie głowa, właściwie non stop. Nie jestem meteopatą, ale to może od wysokiego ciśnienia? W pracy jestem jak nie przytomna, a po pracy nie lepiejTez tak macie?
Jutro badania prenatalne - zaczynam się niepokoić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 19:04
-
Sista wrote:Cześć Dziewczyny,
od trzech dni potwornie boli mnie głowa, właściwie non stop. Nie jestem meteopatą, ale to może od wysokiego ciśnienia. W pracy jestem jak nie przytomna, a po pracy nie lepiejTez tak macie?
Nie pamiętam dnia, żebym obudziła się bez bólu głowy, to chyba hormony -
Mnie bolala glowa wczorwj wzielam apap i przeszlo. Przed ciaza nie wyobrazalam sobie wziac jednej tabletki apapu, bralam dwa ibupromy a teraz wystarczy jedna tabletka apapu.
Dziekuje dziewczynki za pomoc w interpretacji wynikow, sprawdzioam wyniki z poprzedniej ciazy i mialam takie same. Takze tak juz mam[/url]
-
A mnie dopadły dziś mdłości i ból piersi, także objawy przychodzą i odchodzą...
Wcześniej było pytanie o luteinę, to ja biorę dopochwowo 2x100mg. Śluzu praktycznie żadnego nie mam, wypływa ze mnie tylko tabletka i to nie za dużo bo aplikuje ją dołączonym aplikatorem i wkładam dość głęboko. Podobno będę na niej do 20 tygodnia.
Sista ja miewam takie bóle głowy że czasami myślę że będę po ścianach chodzić, o ile mdłości jestem w stanie znieść to przy bólu głowy jestem wyłączona z życia. Na szczęście już kilka dni jest spokoju. U ciebie to może być od wysokiego ciśnienia, a ja mam kiedy ciśnienie spada. Nie bój się badań, wszystko będzie ok:)
Gratuluję kolejnych super wieści! W końcu jakieś dziewczynki
Miłego wieczoru!