Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sista wrote:Dziewczyny,
Po dzisiejszych wizytach, znacie płeć? Ja jutro będę 12w.5d, która z Was poznała płeć w podobnym tygodniu? Chciałabym już mówić do brzuszka po imieniu
Sista podobno jak się dobrze ustawi to już w tym "wieku" wszystko jest dość jasneSista lubi tę wiadomość
-
Sista wrote:Dziewczyny,
Po dzisiejszych wizytach, znacie płeć? Ja jutro będę 12w.5d, która z Was poznała płeć w podobnym tygodniu? Chciałabym już mówić do brzuszka po imieniu
Mi gin powiedział dokładnie w tym dniu w którym ty idziesz, ale mały wypiął się elegancko pośladkami i usg było dopochwowe. No ale następnego dnia jak powtarzałam usg to inny lekarz powiedział że on na 100% nie może potwierdzić, ale dla niego to też bardziej siusiak
A1984 z tych co podałaś to podoba mi się Ignacy i Stefan, reszta jest ok ale Iwo to mi się tylko z jakimś brazylijskim serialem kojarzyA1984 lubi tę wiadomość
-
Witam was Dziewczynki:)
U mnie lekarz określił płeć w 12t2d i będzie chłopczyk - Miłoszekw sumie to bylam u 2 lekarzy i byli zgodni co do płci. Ja dzisiaj też miałam straszny ból głowy, i podejrzewam, że od niskiego ciśnienia bo po wypiciu kawy przeszło od razu.
Sista lubi tę wiadomość
-
Gonia123 wrote:Witam was Dziewczynki:)
U mnie lekarz określił płeć w 12t2d i będzie chłopczyk - Miłoszekw sumie to bylam u 2 lekarzy i byli zgodni co do płci. Ja dzisiaj też miałam straszny ból głowy, i podejrzewam, że od niskiego ciśnienia bo po wypiciu kawy przeszło od razu.
Gonia123 lubi tę wiadomość
-
Czyli istnieje realna szansa, że od jutra będę mówiła do Brzucha Tomek lub Olga
Z lekkim niepokojem, ale nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty
Godzina 15.00 - trzymajcie kciuki.
A u nas ciśnienie od kilku dni 1021, więc chyba za duże i stąd ten ból głowy. Dodatkowo mam problemy z Tatą Groszka i martwię się wizytąTruskaweczka250, A1984 lubią tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Ciekawe czy Wam się uda rozpoznać płeć jeśli tak to w czwartek tym bardziej się dowiem jak się pokaże maluszek;) ja mam w czwartek na 12 godzinę: )
Trzymam kciuki !! Wizytę będziesz już miała w 17 tygodniu, to już Ci chyba musi pokazać co ma między nogamiTruskaweczka250 lubi tę wiadomość