Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sista wrote:Trzymam kciuki !! Wizytę będziesz już miała w 17 tygodniu, to już Ci chyba musi pokazać co ma między nogami
Mam nadzieję że się uda bardzo byśmy chcieli wiedzieć przed świętami jak się uda żeby tylko dzidziuś współpracował -
XxMoniaXx wrote:ja ja wg wizyty miesiąc temu miałam termin na 25 czerwca a wg dziś na 20
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Ja też widziałam po usg że termin się przesuwa ale jak pytałam giną to powiedział że nie zmieniamy że ten co był pierwszy no zobaczymy kiedy dzidziuś wybierze:)
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Ja farbuję od początku ciąży normalnie, bo czytałam i tak mi mówili lekarze, że tylko opary są szkodliwe (głównie dla nas) a sama farba nie. Farbować powinno się we w miarę przewiewnym miejscu. Odpada ciasna łazienka bez dobrej wentylacji.
Lecę spać, spróbuję zasnąć żeby jutro na prenatalnym nie straszyćNieukowa lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Sista koniecznie daj znać po wizycie czy maleństwo zdradzilo płeć bo ja mam jutro prenatalne a jesteśmy w podobnym okresie ciąży
co do imion u mnie będzie Zuzia lub Kuba aczkolwiek Tymon też mi się podoba ale mąż się nie zgodził
Ja ostatnio byłam u fryzjerki i rozmawialyśmy o farbowaniu i powiedziała że na wiosnę użyje czegoś delikatniejszego niż zawsze.
U mnie dziś pełnią szczęścia bo zbilam cukier na czczo z 103 do 75taka mała rzecz a cieszy
Inesicia, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z rana
Kochane kciukam za Wasze dzisiejsze wizyty!!
I kolejny raz potwierdza się, że jestem szalonaKupiliśmy wczoraj i tu uwaga szokujące wiadomości .....wózek dla malutkiej
Ale, dla usprawiedliwienia się przed samą sobą, to głupio było nie skorzystać z fajnej oferty. Na Allegro babeczka sprzedawała nowy wózek właśnie taki jaki chcieliśmy za polowe ceny. Jeszcze w kartonie, bo teście ją uszczęśliwili a Ona chce inny. Wiem, że to za wcześniej ale z drugiej strony co ma być to bedzię i już. A tak najdroższy zakup za nami. Cena internetowa zestawu w tym kolorze 3w1 to od 3600 a my kupiliśmy za 1890 z przesyłką i jeszcze, rownież nowa parasolka.
Aukcje wystawiła przed północą, więc moje późne przeglądanie Allegro przyniosło korzyściWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 09:04
Magda_lena88, Nieukowa, Rozalia, Aka81, Muniek, Katha81, Sista lubią tę wiadomość
-
lili powodzenia;)
Dziś obudziłam się w nocy i złapał mnie taki skurcz łydki, że ściany drapałam. Obudziłam M żeby go rozmasował i po chwili przeszło, ale jeszcze do teraz mam wrażenie, że go czuję. Kiedyś (jakieś 8-10 lat temu) zdarzały mi się takie skurcze i powodem był chyba niedobór magnezu. Bierzecie w ciąży jakiś magnez? Po wstaniu sprawdziłam i w moich witaminach jest tylko 24% ZDS magnezu.
Pisałyście wczoraj o bólu głowy. U mnie w ubiegłym tygodniu ból był niemalże codziennie. Myślałam, że zwariuję. Teraz jest lepiej chociaż taki lekki nudzący ból często odczuwam.
gosi_a super wynik;)A1984, lilirose lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena lekarz zalecił Ci jakiś konkretny magnez czy po prostu jakikolwiek preparat?
aghata dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 09:27
-
Cześć dziewczyny
Ines: polecam jedzenie moreli i picie soku z pomidorów albo warzywnegoU mnie te cud magnezy w tabletkach zawsze się kiepsko wchłaniały, ale od kiedy zaczęłam dodatkowo pić takie soki 1-2x w tygodniu i podgryzać morele przestały mi drgać powieki i pożegnałam skurcze łydek
Widzę że wrócił temat płci - ja nie znam swojej z USG ale prawdopodobnie będzie chłopiec- koleżanki z laboratorium senetycznego mi zrobiły badanie z mojej krwi na chromosom Y i wyszedł, ale słabiutki więc się wahają. Ale mam w piątek wizytę u gina z dobrym usg i smykałką do zdjęć 3D więc a nuż mi powieAlorrene13 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt i kciukam za kolejne !
Ja też nie znam płci. Idę w sobotę do gina, będziemy kończyć 15 tydzień, ale nie wiem czy doktorka jest skora do wskazywania płci i czy maleństwo pokaże co tam maHmmm podświadomie nastawiam się na chłopca mam imię, a z drugiej strony na przekór czuję że to jednak dziewczyna będzie i tu imię jest nie wybrane
zobaczymy ... też już bym chciała wiedzieć po Świętach (wyprzedaże
) Miłego Dnia
-
Zgłaszam się i ja po dobrze przespanej nocy
No ale reszta już nie jest taka udana...Moja mama strzeliła wczoraj focha i nie chce spędzać świąt z rodziną.Na nic tłumaczenia. Normalnie paranoja. A do tego mojemu teściowi zdiagnozowali nowotwór i lekarze dają mu mało czasu...Modlę się żeby żył jak najdłużej, ale niestety choroba jest już bardzo zaawansowana. Przepraszam że wam smęce, ale jakoś muszę to z siebie wyrzucić bo mąż i tak ma sporo na głowie...
Do tego okazało się że moja szwagierka też jest w ciąży (będzie miesiąc różnicy między dzieciakami) i jakoś nie potrafię się z tego cieszyć, bo ona na wieść o mojej ciąży z ironią powiedziała "zajebiście, ja też bym chciała i wyszła". Spowodowane to było frustracją bo byli już miesiąc po ślubie i ona nadal nie zaszła. No cały jeden cykl i taka podłość bo brat będzie miał dziecko. Chyba muszę iść na spacer bo mam za dużo negatywnych myśli w głowie
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizytujące, będzie dobrze!Alorrene13, Sista lubią tę wiadomość
-
Rozalia doskonale cie rozumiem rak w rodzinie to jest cos ojropnego a często jest tak ze chory dowiaduje się za późno i wtedy tylko leczą paliatywnie, moja tescowa zmarla na raka płuc, okropna choroba, cale życie prawie palila, leżała w szpitalu chorób płuc gdzie na dziedzińcu nie bylo miejsca na trawie bez peta i palacze beda mi wmawiac ze palenie nie zabija.
Idź na spacer, zrelaksuj się, twoja dzidzia w brzuszku potrzebuje spokoju.Rozalia lubi tę wiadomość
[/url]