Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba muszę męża przycisnąć, żeby zaczął wybierać ten wózek, bo nie chcę zostać ostatnia
Co do wózków na pompowanych kołach, to przypomniało mi się, jak kiedyś wybrałyśmy się z koleżanką i z jej dzieckiem-nówką na spacer. Chwaliła się jaki wózek bajerancki kupili, jakie on ma funkcje i w ogóle cycuś malina. I mówi:
-I ma koła pompowane na dętki! A nie jakieś tam piankowe!
-Fajnie, a masz przy sobie zapasową dętkę, albo pompkę?
-Nie...
Koniec historiiZ., Katha81, lilirose, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Ponoc na niekotre wózki sporo się czeka jeśli sie chce np. Jakis kolor czy sa sprowadzane wiec warto zrobic orient wczesniej. No i ja chcialabym kupic na tyle wczesniej zeby mi nie wiem jakaś taka nowością nie zalatywal tylko troche wywietrzal czy tez przeszedl domowymi zapachamiDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Kurcze nie pamietam który akurat oglądaliśmy, jakiś w Smyku. Po oglądnięciu na żywo odpadł również Maxi Cosi Mura 4, i stwierdziłam że dużo bym zaryzykowala kupując wózek bez "macania" a tak chciała zrobić. Jestem po prostu szalona ale dobrze ze czasami mój mąż jest rozsądniejszy ode mnie. Jednak takie rzeczy trzeba sprawdzić na żywo.
Z. wrote:Xlander to marka i ma kilka modeli. Jaki ogladalas? Bo modele się różnią miedzy soba dość mocno. Nie tylko tej firmy. A sama chcialabym zobaczyc na zywo xlandera x-cite. Jest jednym z moich typów ze wzgledu na lekkosc. -
Rozalia wrote:To ja jestem jak twój mąż hehe wszędzie widzę zarazki i kaszlących ludzi
Bez auta ani rusz:)
Zobaczysz na pewno malucha, na tym etapie już widać twarzyczkę i małe rączki, a jak dostaniesz film to jeszcze będziesz się w domu rozczulać jak ja z moim mężemTeraz myję co chwile ręce jak robię jedzenie, otwieram lodówkę, pogłaszczę psa. Pewnie to przez to, że nie mam przeciwciał toksoplazmozy, a poza tym teraz panują różne wirusy i boję się, że coś złapie.
Mam nadzieję, że zobaczę. Schizuje, że coś może być nie tak, bo nie widać brzuszka, a waga stoi w miejscu.
Ja nie mam pojęcia jaki wózek brać. Wiem tylko, że musi być lekki, bo nie chcę targać ciężarów po schodach, że ma mieć pompowane koła i być do 2 tys. No i kolor chcę neutralny, najlepiej szary z ciemniejszymi wstawkami, żeby był dobry dla drugiego dziecka w przyszłości.
Ma ktoś jakiś pomysł?
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 14:28
Rozalia lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Eowena, ja przy dwójce moich dzieci miałam głęboki wózek na pompowanych kołach i nie pamiętam zebyśmy je kiedykolwiek pompowali....przy wózkach przeciwnie do rowerów nie ucieka tak powietrze no i są 4 koła a nie 2 no j obciążenie jest duuuużo mniejsze, tak więc pompka nie jest niezbędna na spacerze
Eowena wrote:Chyba muszę męża przycisnąć, żeby zaczął wybierać ten wózek, bo nie chcę zostać ostatnia
Co do wózków na pompowanych kołach, to przypomniało mi się, jak kiedyś wybrałyśmy się z koleżanką i z jej dzieckiem-nówką na spacer. Chwaliła się jaki wózek bajerancki kupili, jakie on ma funkcje i w ogóle cycuś malina. I mówi:
-I ma koła pompowane na dętki! A nie jakieś tam piankowe!
-Fajnie, a masz przy sobie zapasową dętkę, albo pompkę?
-Nie...
Koniec historii -
Katha81 wrote:Ja na razie ogladam tylko w neci i sugeruje sie wygladam i opiniami a tak naprawde to musze obejzec te wozki na zywo zobaczyc jaka jest jakos itd. Po drugie musimy znalezc taki wozek aby pasowal wlasnie do mojego wzrostu (157cm) jak i do meza (187cm) oraz byl lekki.
Katha81 lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Eowena, ja przy dwójce moich dzieci miałam głęboki wózek na pompowanych kołach i nie pamiętam zebyśmy je kiedykolwiek pompowali....przy wózkach przeciwnie do rowerów nie ucieka tak powietrze no i są 4 koła a nie 2 no j obciążenie jest duuuużo mniejsze, tak więc pompka nie jest niezbędna na spacerze
Viola, bardzo możliwe, ja tam się nie znam i nie upieramMimo to jakoś mnie to wtedy rozśmieszyło
Viola lubi tę wiadomość
-
Witajcie;)
Ja od samego rana mam bojowe nastawienie że szok..ale już nie chce mi sie pisać i ponownie się nad tym denerwowaćPrzyszły mi spodnie ciążowe które zamówiłam i jestem z nich zadowolona bo tylko miałam czarne spodnie z podniesionym stanem i tylko w nich jest mi dobrze a czas na coś ciążowego;) bo w leginsach i dresach ciążowych nie bee śmigała w Święta hehe:). Jutro może przyjdzie następna paczuszka prezent dla A dobrze że ma drugie zmiany to go nie będzie chociaż może kurier przywieźć przedpołudniem...
Jutro tez mam wizytę na 16.45.
Co do wózków to ja mam upatrzony model podobają mi się Retro:) ale jeszcze nie będę biegać po sklepach za jego zakupem dużo czasu jeszcze oby z dzidzią do końca było ok bo nigdy nic nie wiadomo..szczesliwamama lubi tę wiadomość
-
Inesicia wrote:U mnie też musi być lekki bo nie mamy windy a mieszkamy na 2 piętrze i musi pasować do wzrostu (ja mam 152 cm, a M 186 cm)
Ja na 4 mieszkamU mnie podstawą będzie lekkość
Nieukowa pamiętam Twoją historię chyba jeszcze z tematu poronień, masakra. U nas było mniej drastycznie ale przy 1 ciąży usłyszałam, od 1 laski na imprezce u nas: " eeee tam teraz każda porania"!!! Laska do tej pory nie widzi w tym niczego złego, kontakt z mojej strony jest 0. Ludzie już tacy są.
Rozalia przykro mi z powodu teścia i szwagierkiMam nadzieję, że spacerek troszkę pomógł.
Rozalia lubi tę wiadomość
-
Katha81 wrote:To pozytywka. Od wczoraj puszczam ja na dobranoc brzuszkowi
Moja mama wczoraj kupiła taką pozytywkę- choinkę świecącą, i mówi do mnie: Za rok niuni na święta będzie grać i migaćBabcia zaczyna zakupy
Katha81, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Jeśli mowa o wózkach to my będziemy mieli ten , już czeka na maluszka
http://i4.dobramama.pl/c1d15e0f2146b7c69cc7a03ee07465c4/wozek-gleboko-spacerowy-x-lander-xa-3in1-rocky-2010-42564.jpg
Tak z innej beczki HELP ME PLEASE GIRLS !!
Ciała ketonowe nieobecne < 5 mg/dl !
Urobilinogen w normie < 1 mg/dl !
Leukocyty 0-2 wpw 0-4 wpw !
Bakterie liczne nieliczne !
Wypisałam to co było z wykrzyknikiem , oczywiście nie wiem co to znaczy . Coś ktoś wie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 15:09