Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Hej
Chciałam się przywitać bo dziś mój Bąbelek zrobił mi psikusa i na USG prenatalnym dowiedziałam się, że z terminu 1 lipca będę czerwcówką 2015! termin podobno na 29.06.2015
zobaczymy co z tego będzie
Też strasznie chciałabym znać już płeć maluszka!lekarz powiedział, że za wcześnie bo pewny jest na 60% a to wróżenie z fusów.. ale dostałam dzisiaj płytkę DVD z badania i tak oglądam i oglądam i.. raz widzę TO a raz Tamto ;P
Scintilla, nadine24, Inesicia, Katha81, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
A ja sie dzisiaj zabrałam za robienie śledzi na święta i tak zrobiłam śledzie w sosie musztardowym, w sosie czosnkowym i pomidorowym ale się narobiłam ale już niech nabierają mocy w smaku:)
Ostatnio dowiedziałam sie że dzidzia moja będzie nie śledziowa:) bo jak zjadałam śledzia ostatnio to po jakim czasie było spotkanie z porcelaną łazienkową i sam tran ze mnie leciał fuuuu:( i śledzi raczej nie ruszę zrobiłam mężowi niech sobie je:)
Sista Gratulacje wizyty:)ile ma maluszek?
Allorene a co za grupa? ja chcę dołączyćSista lubi tę wiadomość
-
Mnie dziś koleżanka zaprosiła. Tez tu zostaje oczywiście
Wystarczy ze wpiszecie w wyszukiwarkę Przyszłe mamy 2015. Wyskoczy grupa zamknięta i trzeba kliknąć dołącz. Administrator chyba akceptuje. Chyba ze podacie prywatne konta to Was zaproszę do grupy. -
Alorrene13 wrote:Mnie dziś koleżanka zaprosiła. Tez tu zostaje oczywiście
Wystarczy ze wpiszecie w wyszukiwarkę Przyszłe mamy 2015. Wyskoczy grupa zamknięta i trzeba kliknąć dołącz. Administrator chyba akceptuje. Chyba ze podacie prywatne konta to Was zaproszę do grupy.
Juz dołączyłam Kasia mam na imięmożesz zaakceptować
-
My nie chcemy znać płci, dopiero jak się urodzi. W pierwszej ciąży tez tak mieliśmy i była niespodzianka. Ja we czwartek na wizytę zwykła idę do gin, nie wiem czy usg będzie robić. Zamówiłam sobie na allegro dwie pary leginsow ciążowych tak po domu, dwie pary spodni mam i dwie sukienki ciążowe wiec na razie wystarczy. Co do zakupów przesada nie jestem przedtem miałam wszystko na szykowne łącznie z ciuszkami na wyjście ze szpitala.
-
Scintilla dzięki za odpowiedź
Bo mi gin kazał za tydzień odstawić całkiem. A Ty masz zdiagnozowaną jakąś zakrzepicę czy coś? Bo u mnie ten Acard to tak "na wszelki wypadek", ze względu na poronienia.
Wiecie, czasem mi się zdaje że ktoś tam do mnie puka w brzszku, ale sama nie wiemI chyba co raz częściej się to zdarza, no ale jeszcze się nie nakręcam. Czekam na porządnego kopniaka
Katha81, Alorrene13, Z., Scintilla lubią tę wiadomość