Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
A proszę bardzo, zdjęcie z przed chwili
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4d1e32f4cd5.jpg
No tak mi się wydaje że to chyba kopniaczki tylko jeszcze takie słabo wyczuwalneJak się najem i leżę na plecach.
Katha81, Joasia:), zapah_ciszy, Viola, Truskaweczka250, Nieukowa, aga87, Rozalia, sss, A1984 lubią tę wiadomość
-
Czarnaa94 wrote:A proszę bardzo, zdjęcie z przed chwili
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4d1e32f4cd5.jpg
No tak mi się wydaje że to chyba kopniaczki tylko jeszcze takie słabo wyczuwalneJak się najem i leżę na plecach.
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Czarna super brzuchol! Ja sie sieczorem wyciszam i probuje poczuc kopniaki, ale jeszcze za wczesnie jak sadze.
Wracajac do dyskusji o wozkach, chyba wybralam: baby jogger city elite
Najpierw go skreslilam bo myslalam ze tylko spacerowka, ale jednak sa 2:1.
O taki o:
Sista gratuluje wyniku, juz teraz widze ze ryzyko ci zmalalo i wszystko ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 22:46
Sista, Czarnaa94, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewuszki
Dziś jak leżałam na plecach obczaiłam, że Leoncjo ułożył się po lewej stronie :o widziałam tak lekko spulchnione z tej stronyChciałabym już go poczuć, bo na razie tylko strasznie burczy
Odebrałam wyniki morfologii wszystko okej, mocz też jedynie strzałka w górę jest przy MCHC cokolwiek to oznacza, może któraś wie ?
Byłam dziś u koleżanki, która urodziła Antka 5.12 i nie śmiejcie się, ale byłam w szoku, że noworodki są aż tak małe ;o nigdy nie widziałam takiego małego bobaska na żywo, on waży prawie 4 kg a w ciuszkach które już nabyłam pewno by się utopił :o nie wiem sama, jakoś w tych Na dobre i na złe i innych to te dzieci jakieś większe
to ja większe lalki miałam jak byłam mała
Obczajałam też ich wózek, mają Bebetto silvia granatowy i powiem Wam, że jest super ! ładnie się prezentuję i w sumie na żywo wygląda tak "na bogato"muszę porównać z tymi co sobie upatrzyłam i jak nie będą fajniejsze to chyba też takie kupie
W czwartek wizyta u gina, ale pewnie bez usg więc Leonidasa ujrzymy zapewne dopiero w styczniu na połówkowym. Nie mam już hajsu na prywatną wizytę, bo te święta mnie wykończyłyNieukowa, Sista, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
Zyrcia mchc to stezenie hemoglobiny w krwince. Samo z iebie nic nie znaczy jak reszta jest w normie, jesli jest anemia to pomaga okreslic czego brakuje w organizmie.
Ja z kolei sie boje ze urodze wielkoluda albo mikrusa i ze ciuszki 56 nie beda pasowac. W razie wu kupie tez troche kompletow na 62 i 68 zeby potem z noworodkiem po sklepach nie biegaczyrcia, Sista, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa też kiedyś rozważałam ten wózek ale później troche mnie odstraszyły opinie że trójkołowce są jednak mniej stabilne i są wywrotne. Nie wiem co ty sądzisz? Sprawdzałaś to?
Żyrcia ja Bebetto ogladałam w Smyku i jest super i jest dostępny w takim kolorze jaki ja chcę dokładnie: szary jeans.
Ja już chyba wszystkie wózki "przeleciałam"
Nieukowa wrote:Czarna super brzuchol! Ja sie sieczorem wyciszam i probuje poczuc kopniaki, ale jeszcze za wczesnie jak sadze.
Wracajac do dyskusji o wozkach, chyba wybralam: baby jogger city elite
Najpierw go skreslilam bo myslalam ze tylko spacerowka, ale jednak sa 2:1.
O taki o:
Sista gratuluje wyniku, juz teraz widze ze ryzyko ci zmalalo i wszystko ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 23:16
-
Ooo, no widzisz, czyli jednak to nie do końca prawda z tą wywrotnością. A ja odpuściłam bo przeczytałam kilka opinii i się wystraszyłam.
Sista wrote:Violu, jakieś 10 lat temu byłam nianą w Wielkiej Brytanii. I jedno z "moich" dzieci miało właśnie trzykołowy Phil&Teds. "Obsługiwałam" go przez 2,5 roku, od 1 do 3,5 roku dziecka. Jak dla mnie: rewelacja i po chodniku i po trawie w parku. -
Hej dziewczyny, wpadłam na szybko powiedzieć, co i jak po USG prenat.
Strachy na lachy, okazało się, że u nas wszystko okNT 1,4 mm, CRL 63,1 mm, czyli odpowiada idealnie wiekowi płodu. Płci lekarz nie chciał określać, bo mówi, że to za wcześnie. Coś tam między nóżkami odstawało, ale powiedział, że na tym etapie to równie dobrze może być przerośnięta łechtaczka, która wygląda jak siusiak. Jak zaczęłam dopytywać to powiedział coś o chłopcu, ale ręki nie dał sobie uciąć
W styczniu powinniśmy już wiedzieć.
Ryzyko trisomii 21: 1:17 783, trisomii 18: 1:24 737 i trisomii 13: 1:135 791. Wyniki piękne
Narządy wszystkie na swoim miejscu, bez żadnych odchyleń. Jedynie zmartwiłam się kością udową, jakaś taka mała - tylko 7,2 mm i mało uderzeń serca - 154 u/min. Mam nadzieję, że to nie zwiastuje niczego złego.
Nasz bejbik
http://zapodaj.net/images/040a1a7c51da9.png
Dziękuję za Wasze kciuki :*Nieukowa, Aka81, Alorrene13, Rozalia, Scintilla lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Sista wrote:Lili Gratulacje!!! Piękne wyniki
Uderzeniami serca się nie przejmuj. My mamy 153 ud/min i lekarz powiedział, że książkowoMy kość udową mamy 10,9mm, ale ja mam 176cm, M 186 cm i długie szczupłe nogi
Dobrej nocy
Sista lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Lili mega gratulacje
to teraz do polowkowego ciesz sie i relaksuj bo wyniki piekne
Co do trojkolowcow to zalezy jaki model, jak osadzony ciezar i jak duze kola. Gadalam z sasiadka na temat tego joggera i jest mega zadowolona, zawsze czula ze maly jest w wozku bezpieczny. ja tez sie nim przejechalam i raczej przy nim zostane. Latwiej na pewno o upadek lekkiej 4kolowej spacerowki do tylu niz tego kloca w boklilirose lubi tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt
Żyrcia, bebetto silvia to też mój faworyt chociaż jeszcze nie miałam okazji zobaczyć go na żywo. Mówisz że fajnie się prezentuje ? to chyba już mnie przekonałaś do resztya zwróciłaś uwagę na gondolę - czy faktycznie jest taka duża czy nas oszukują w opisach ?
-
nick nieaktualnyViola wrote:Nieukowa też kiedyś rozważałam ten wózek ale później troche mnie odstraszyły opinie że trójkołowce są jednak mniej stabilne i są wywrotne. Nie wiem co ty sądzisz? Sprawdzałaś to?
Żyrcia ja Bebetto ogladałam w Smyku i jest super i jest dostępny w takim kolorze jaki ja chcę dokładnie: szary jeans.
Ja już chyba wszystkie wózki "przeleciałam"
Moja córcia jeździła w takim trójkołowcu. Ja bardzo go sobie chwaliłam. Super zwrotny wózek. -
Czesc z ranca.
Ja dzisiaj rano przed wstaniem polozylam sir na plecach i dotykalam brzucha i wiecie co? Napiela mi sie macica z jednej strony tak jakbym miala juz te skurcze jakiegoś tam alva costam. To moja druga ciążą więc mam porównanie. Nie sadze ze to maluch się tak wypial bo taka gulka się zrobiła.[/url]
-
No poczytalam i mysle ze to moze byc to. Ja dzis cala noc zle spalam..pobolewal mnie brzuch i wlasnie takie napiencia mam od poniedzialku. Juz 3 dzis biore nospe. Myslr ze moze to byc od tego ze od kilku dni malo leze i za duzo robie w domu.
-
Dzięki dziewczyny, chociaż wiadomo rano brzuszek malutki
Dopiero później wychodzi
A co do wózków to tylko mi się podoba riko nano?Tzn on mi się podoba z wyglądu bo się jakoś specjalnie nie zagłębiałam jeszcze w te tematy. Kiedyś myślałam że tylko trójkołowy, żaden inny ale tak jak Viola przeczytałam sporo nieprzychylnych opinii i teraz już sama nie wiem.
Katha mnie też wieczorem bolał brzuch, brałam nospe. Faktycznie u mnie też może to być przez sprzątanie. No to leż więcej kochana! :* Męża do pracy zagoń