Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://allegro.pl/wozek-coneco-kangoo-2gondole-spacerowka-gratisy-i4906559745.html
ja mam ten wozek jest wysoki i wogule co sadzicie o nim ???
zna ktos ta firme i moze mi powiedziec czy sa dobrymi wozkami ja posiadam zielony
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
A mnie cholernie się podoba ten wózek, ale wiem wiem jest niepraktyczny tylko dla malutkich dzieci i ludzi co nie mają co z kasą robić , nie kupiłabym go sobie bo jest drogi i z kosmosu ale jeśli chodzi o wizualność to jest ekstra.
widziałam go na blogu u jednej pani.
https://www.google.pl/search?q=w%C3%B3zek+mima+kobi&newwindow=1&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=VT6RVIH0Lsj5UOj8gpAK&ved=0CDsQsAQ&biw=1242&bih=567
Ja narazie się nie rozglądam jeszcze za wózkami, na pewno chce pompowane koła bo taki miałam i był wygodny, chce mieć duży kosz na zakupy, uważam to za niezbędnik bo bede dużo spacerować, musi się składać do małych rozmiarów żeby zmieścić się do auta, mieć dużą gondole i skrętne koła przednie nie wiem narazie co w ogóle jest teraz na rynku i nawet nie chce mi się jeszcze rozglądać, myśle że zacznę od lutego chyba że coś fajnego tu u was podpatrze. -
Cześć Kobietki
Ja nie ogarniam tych wózków, firm, nie mam doświadczenia. Muszę je pooglądać na żywo. Jedna koleżanka ma córeczkę, to jej podpytam co używała. Natomiast nasuwa mi się jedno pytanie po przeczytaniu opinii doświadczonych mam o wózkach. Tzn. planowałam kupić 3w1 z fotelikiem. Natomiast niektóre dziewczyny mówiły, że lepiej kupić 2w1 bo spacerówki nie użyjesz praktycznie przez pierwszy rok i lepiej ją kupić oddzielnie po roku dziecku porządną, sama nie wiem ....To tyle z moich przemyśleń. Też coś czuję co jakiś czas w brzuchu, nie wiem co to, i zanim się zorientuję że to to, to będą już pewnie spore ruchy, nie mam doświadczenia
-
Ale dziś "skurczowy" dzień
mi też dziś się strasznie stawia , ale dla nas to jeszcze za wcześnie i jak się będą powtarzać trzeba kontaktować się z lekarzem bo istnieje ryzyko że szyjka będzie się rozwierać
a doraźnie najlepiej wtedy wziąć nospe i ułożyć się tak żeby skurcz nie napierał na szyjke no i czekać aż przejdzie
-
Cześć dziewczyny,
ale ja mam ostatnio durne sny...dziś mi się moi byli faceci śnili, masakra
Cieszę się bardzo z dobrych wieści
Jeśli chodzi o wózki to ja oglądałam te po 600-1000 zł i jak dla mnie one są jakieś takie plastikowe i mało solidnie zrobione. Uważam że za dobry wózek trzeba jednak dać trochę więcej.
aga mimo jest świetny widziałam go, ale tak jak napisałaś totalnie niepraktyczny i małą ma nawet spacerówkę.
Wczoraj wieczorem sąsiedzi piekli ciasto drożdżowe i tak mi smaka narobili,że zaraz idę do cukierni
Miłego dnia!
Katha81 lubi tę wiadomość
-
Ja w sprawie wózków niestety też jestem kompletnie zielona. Ale mamy jeszcze czas więc myślę, że znajdziemy coś odpowiedniego. Ja dziś nadal czuję lekki skurcz po tym mocnym skurczu łydki poprzedniej nocy. Zaraz idę na spacer więc pewnie kupię jakiś magnez i po drodze pójdę do przychodni zapisać się na USG połówkowe.
Po za tym czekam na wieści od mojego M kiedy w końcu zaczyna urlop (miał zacząć już w miniony poniedziałek) i kiedy będziemy mogli pojechać do rodziców. Już nie mogę się doczekać -
Hej, ja uwazam ze gondola jest ok dopoki maluch nie zacznie siadac. i chce sie jej pozbyc jak najszybciej. W moim wozku mozna bedzie oparcie do poziomu ustawic wiec nawet materacyk bede mogla wstawic do spacerowki na plask.
Mi nigdy brzuch nie twardnial i uwazam ze lykanie nospy bez przykazu lekarza to niepotrzebne trucie siebie i dziecka... -
Cześć Wszystkim ;/
ja mam dzisiaj wizytę o 16.45 i wiecie co ostatnio kupiłam sobie wkładki ale nie to co zawsze bo już puste pułki były a nie miałam żadnej wiec kupiłam podobne do tych co używam tylko jakieś zapachowe ładnie pachniały:) ale od kilku dni jak je używam to infekcje załapałam:( piecze mnie mam podrażnione wargi i jak siedzę to mi podrażnia skórędzisiaj powiem gin zeby mi coś dał bo wczoraj wzięłam Lactovaginal ale zero rezultatów:( a od pół roku nie miałam objawów infekcji:( Masakra..
-
Też dziś kiepsko spałam,ale to też dzięki moim sąsiadom którzy już przed 4 rano urządzają sobie kłótnie
Z wózków spodobał mi się ten
http://allegro.pl/wozek-camarelo-sevilla-3w1-maxi-cosi-mimas-gratis-i4868601479.html?no-rwd=1#tabsContent
Ale nie mam pojęcia jak na żywo się zachowuje,bo narazie tylko w sici przeglądam. Może miała któraś z nim styczność?
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Truskaweczka250 wrote:Cześć Wszystkim ;/
ja mam dzisiaj wizytę o 16.45 i wiecie co ostatnio kupiłam sobie wkładki ale nie to co zawsze bo już puste pułki były a nie miałam żadnej wiec kupiłam podobne do tych co używam tylko jakieś zapachowe ładnie pachniały:) ale od kilku dni jak je używam to infekcje załapałam:( piecze mnie mam podrażnione wargi i jak siedzę to mi podrażnia skórędzisiaj powiem gin zeby mi coś dał bo wczoraj wzięłam Lactovaginal ale zero rezultatów:( a od pół roku nie miałam objawów infekcji:( Masakra..
Na twoim miejscu wkładki od razu bym wywalila i nie kupowała zapachowych,bo to właśnie nic dobrego. Są nakrapiane czym a potem właśnie takie efekty.
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Muniek wrote:Na twoim miejscu wkładki od razu bym wywalila i nie kupowała zapachowych,bo to właśnie nic dobrego. Są nakrapiane czym a potem właśnie takie efekty.
Tak właśnie zrobięmuszę mieć jakieś uczulenie bo mam tak opuchnięte wargi ze nie wiem czy wapno jak bym wypiła to by coś pomogło..
Dobrze ze dzisiaj mam wizytę bo bym zwariowała jak by mnie w święta dopadło
-
Cześć Dziewczyny,
Mam z 6 stron Waszych wiadomości do nadrobienia, kawkę sobie zrobię i siadam do czytaniaDziś mam USG genetyczne, jest stres.....
A tymczasem mój brzuch, na duuuużej wypince ale coś tam jest hehe
http://zapodaj.net/2a36105233150.jpg.htmlKikusia, Rozalia, Scintilla, aga87, Katha81, Nieukowa, Evell, zyrcia lubią tę wiadomość
-
Święta tuż tuż a przede mną wielkie wyzwanie a mianowicie sprzątanie,zakupy,gotowanie
taki leniuszek się ze mnie zrobił , że ciężko się do tego zabrać . Trudno trzeba to nie ma wyjścia
Będziemy dziś zmieniać firanki i może to być całkiem komiczne w roli mojego Kponieważ ja mu będę podpowiadać a on robić
Mam problem co kupić teściowi ... -
aghata wrote:Wiecie co? Czuje taki dyskomfort na dole jakbym miala taki skurcz bezbolesny nie wiem co robic bralam nospe i nic a w pracy siedze
A masz opcję położenia się na 15 minut na jakiejś kanapie?
Mi na wszelkie brzuszne ciągnięcia i małe skurcze pomaga ciepła herbata -
Czarna mo też się podoba wozek Riko nano. Mój mąż chwile nim jeździł i mowil że jest super. Na razie nie kupowalismy, sama chcę go w sklepie przetestować
Dzisiaj byłam na prenatalnych i z Usg jest wszystko ok, na wyniki krwi trzeba czekaćmoja dzidzia ze wzrostu jest dwa dni starsza
i na razie jest wskazanie na dziewczynkę
Scintilla, Czarnaa94 lubią tę wiadomość