Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja właśnie się przed chwilą z tym męczyłam
wejdź najlepiej na stronę http://www.tinypic.pl/ i tam dodaj zdjęcie,skopiuj link który podpisany jest kod na forum. Mi się udało
Suzanna22, Alorrene13 lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Trochę mnie wzięło na "sentymenta" po dzisiejszym obiedzie z rodzicami i rozmowie z mamą odnośnie moich obaw w ciąży a jej niepokojów przy ciąży ze mną.
(Np. Moją matulę lekarz w 8mies. podczas dopiero 2USG poinformował, że nie widzi główki a ja się co chwilę zastanawiam czy mnie "dobrze" zakuło)
Na prawdę mamy szczęście mogąc korzystać z obecnych udogodnień - nawet z naszego Forum
Fajnie jest się pośmiać z realiów życia na wzór świata Stasia Barei a z drugiej strony cieszę po stokroć, że swoją ciąże mogę realizować w swój "zaplanowany" sposób
Znalezione dzisiaj w necie :
http://trocheeko.blogspot.com/2011/08/pocztowki-z-prl-u-odc-1-ciaza.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 15:56
Nieukowa, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Haha, kupiłam swoją pierwszą pakę ciuszków na allegro
Nawet bym jeszcze nic nie licytowała jeszcze, ale zobaczyłam że w paczce za 5ozł są rampersy z poprzedniego sezonu z HM na które teraz zachorowałam na wyprzedażach [w cenie 35zł za sam ten ciuszek]. No to wzięłam, a ciuszki fajne bo nieróżowe i poza tymi rampersami wszystko Nextowe/FF/HM
Allorene extra te twoje zakupy, aż wzdycham że chłopcy mają takie fajne te ciuszki
Mój (OMC) wózek nazywa się Baby Jogger City Elite. Spacerówka kosztuje 1600 nowa, ale można dostać z drugiego obiegu za 1000zł. Gondolka nowa to jakieś 600zł...
Scintilla mi koleżanka z pracy (pod 60kę ma) mówiła, że jak nosiła pierwsze dziecko to na jedynym USG jakie miała lekarz powiedział jej że nie widzi lewej rączkiJaja musiały być z tymi starymi USG kiedyś. Domyślam się że kobietom nie było do śmiechu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 16:25
Alorrene13, Scintilla lubią tę wiadomość
-
hej dlugo nas nie bylo
ale te moje lenistwo nie zna granic ostatnio... jak wy sie czujecie bo ja jestem do niczego tylko spac i spac bym mogla jesc. A kobitki ile juz przytylyscie??? bo ja stanelam w miejscu i martwie sie troche rosne tylko w przud...
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
Jeszcze z serii starego USG. Moja mama miała jedno w ciazy, niby u specjalisty. Powiedział jej ze sa bliźniaki. Nastawiała sie na to, rodzina wiedziała. A jak sie stawiła na tydzień przed porodem w szpitalu lekarz stwierdził ze widzi jedno dziecko i jest to dziewczynka - JA
Scintilla, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Siedzę teraz i się zastanawiam jak mogli czymś takim ocenić tętno płodu
http://wrzucaj.net/images/2015/01/04/1max.jpg
No i poprawiła mi mama humor historią jak "szpanowała" na porodówce serią kosmetyków PENATEN, którą ktoś jej załatwił z NRD
asiaaaaaa - u mnie waga obecna to minus 5kg od wagi wyjściowej - ale to wynik diety przy cukrzycy ciążowej - i diabetolog i ginekolog zawsze mnie uspokajają, że dziecko i tak "wybierze" z nas co najbardziej wartościowe dla niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 17:13
-
nick nieaktualny
-
Ania1704 wrote:Wiem, że nie widać! Niestety wstyd się przyznać ale nie potrafię go dobrze ustawić
Kochana po utworzeniu swojego suwaczka np na stronie suwaczek.pl wyskoczy Ci finałowa strona z róznymi kodami - trzeba skopiować Kod BBCode w całości i wkleić go w ustawienia/społeczność
Jeśli zależy Ci na suwaczku ze strony rodzice.pl to wklej ten link znajdujący się pod "Suwaczek na Forum" i powinno pomócWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 17:30
-
nick nieaktualnyHejka w niedzielne popołudnie
Moja waga na plusie 5 kg. Apetyt mam ogromny czasem sama się śmieje, że nawet ilośc śmieci spadła o połowe w naszym domu.
Nasze zakupy ciuszków na poziomie minimum. Dostaniemy po mojej siostrzenicy tylko muszę pojechać do siostry i sobie je wziąść. Może tak zrobię za kilka dni bo chcę się zorientować co należy dokupić. Wczoraj tylko kupiłam w reserved śliczne błękitne body dla dziwczynkitakie z serduszkiem.
Dostałam też od męża książkę " ciężarówką przez 9 miesięcy " jest super. Pomimo , że to nasza 3 ciąża, to jest pare cennych rad które warto wziąć pod uwagę.
-
Joasia:) wrote:Dostałam też od męża książkę " ciężarówką przez 9 miesięcy " jest super. Pomimo , że to nasza 3 ciąża, to jest pare cennych rad które warto wziąć pod uwagę
.
Jeśli możesz Asiu podpytać gdzie mąż ją zdobył to byłabym wdzięczna bo ciężko dostać zarówno w Empiku jak i w Matrasie -
nick nieaktualnyW Empiku w Rybniku właśnie cena 47 zł.
A super, że praktycznie na każdym etapie tygodnia ciąży można umieszczać swoje notatki. Planuje wpisywać tam wszystko. Bedzie super pamiątka dla Juleczki. Polecam warto
Napewno były dwie sztuki wiec jak bedziesz miała duże problemy z dostaniem moge Ci ją zarezerwować w sklepie kupić i wysłaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 17:30
Scintilla lubi tę wiadomość
-
Joasia:) wrote:Napewno były dwie sztuki wiec jak bedziesz miała duże problemy z dostaniem moge Ci ją wysłać
Jutro zaatakuje Empik obok siebie bo widzę, że pojawiła się notka o ostatnich sztukach w magazynie - gdybym miała jednak problemy ze znalezieniem to na pewno do Ciebie "zapukam"Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wymiotowałam, morfologię mam super a chudnę
jutro zobaczymy tą glukozę.Ale trochę wyniku się boję.
Poszalałam dziś kupiłam Amelce parę ciuszków znowu. Są wyprzedaże w Smyku, Reserved i C&A. Właśnie w C&A dorwałam sztruksy za 12 złW Smyku też ciuszki fajne, duży wybór.
Na razie stopuje, obkupiłam ją na wyprzedażach i na razie ma
Zaciekawiłyście mnie tą książką. ja to w ogóle jestem mol książkowy, pod choinkę dostałam 6 sztukA biblioteka osiedlowa to mój 2 dom
-
nick nieaktualnyJa też chudnę, dali mi miesiąc na żarcie i już straszą kroplówkami -_- też mam morfologię dobrą, nie rzygam, jem mniej, ale częściej może dlatego, bo wcześniej najadałam się na raz jak świnia
a teraz po trochu i pewnie żołądek się skurczył, a tu już panika. Moja ciocia powiedziała, że do 7 miesiąca nic nie przytyła, a potem jak wybiła to cieszyła się, że ciąża trwa 9 miesięcy a nie dłużej bo chyba by się turlała
-
Nieukowa wrote:A co myslicieo chustach i nosidlach?
Ja sie slinie na bondolino, na pewno jak malutka nam podrosnie troche to bedziemy z nia chodzic na trekking i na spacery po gorkach w czyms takim albo w nosidle turystycznym. Co do chust to chcialabym ale nie wiem czy nie jestem zbyt wygodnicka, rozwiazywanie co chwile zeby zmienic pieluche troche mnie odstrasza od myslenia o zakupie. Nosidla sa wygodniejsze w zakladaniu i sciaganiu...
Chciałabym jakąś w neutralnym kolorze, np. szarościach żeby mąż też bez żenady mógł nosić
A co do koloru ciuszków to podobnie - lubię stonowane, najlepiej pastelowe albo styl marynarski. Dla dziewczynki pewnie mieszałabym szarości, beże, biel i różne odcienie różu, dla chłopca chcę szarości, biel, granat, błękit, może czerwień. Coś takiego:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 18:14
Alorrene13 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Scintilla wrote:Jeśli możesz Asiu podpytać gdzie mąż ją zdobył to byłabym wdzięczna bo ciężko dostać zarówno w Empiku jak i w Matrasie
Scintilla też właśnie szukałam tej książki i znalazłam
Jeśli byś chciała to taniej jest na olx.pl używane ludzie sprzedają