Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alorrene, na początku pewnie trudno z wiązaniem, ale parę razy się poćwiczy i nie ma problemu
A chusta daje większe możliwości, rośnie razem z dzieckiem, można je owijać na różne sposoby i dopasowywać do noszących. Po za tym kwestia bliskości dziecka przy naszym ciele też nie jest bez znaczenia. Ale nie wykluczam, że nosidełko też kupimy, muszę na żywo obejrzeć i ocenić
Podobają mi się nosidełka Tula:
Alorrene13 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyJa nie wyobrażam sobie przy każdej kupie odwijać się z tego
u nas bankowo będzie nosidełko, tym bardziej,że mój R. w życiu by się nie dał tym obwiązać
mi się te chusty podobają, ale chyba zbyt leniwa jestem. A nosidełka też są regulowane przecież. Poza tym wolę nosić na rękach żeby trochę przypakować
mam obsesję na punkcie sylwetki więc taka siłownia dobrze mi zrobi
Dziewczyny co powiecie żeby założyć nasz profil czerwcówek na FB? Poznamy się lepiej itp
Czekam na głosy, jeśli będzie chęć to się tym zajmę
)
Nieukowa, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Zyrcia jestem za z fb, nawet o tym myślałam tylko ja zielona jestem w fb, niby konto mam ale rzadko tam jestem.
A dziewczyny książka jest na olx-ie. Tylko są 2 rodzaje jej 2008 i 2011, różnią się one czymś? -
Dziewczyny, zarówno huśta, jak i nosidło fajna rzecz, tylko, czasami dzieci tego nie lubią. Moja siostra wkręciła się w hustę, ale jej synek nie
Probowala przez kilka miesięcy, ale za każdym razem był płacz, aż mały wyrósł
podobnie z nosidełkiem. Tylko ręce mamy lub taty, ewentualnie wózek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 20:01
-
A ja tak z innej beczki
Niedługo trzeba będzie małemu szykować pokój tylko zastanawiam się jak go ładnie urządzić
akurat nie jestem w tym dobra,może mi coś doradzicie ?
-
Z tym fejsem to dobry pomysł.dla kogoś kto z niego korzysta. JuZ byl.tu taki pomysł, ale są tez dziewczyny w tym i ja ktore nie maja konta i wg mnie bylo by to nie w porządku. Ale oczywiście wy możecie miec inne zdanie
Kikusia wszystko zależy od metrów, co lubisz, ja zawsze jechalam do ikei albo w necie patrzylam na gotowe pokoje.
Ja mialam nosidelko z którego w ogole nie korzystałam. Zawsze jak szlam gdzies na zakupy czy gdzies to szybko szybko z samochodu w foteliku i nosilam w foteliku.
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyIstnienie grupy nie wyklucza obecności na forum
ja się z nim nie rozstaję
ale w grupie łatwiej dodać pytanie i czekać na powiadomienia o odpowiedzi niż tutaj gdzie już kiedyś była mowa o tym, że pytania zostają nie zauważone i znikają. Nie każda z nas nadrabia klika stron forum po nieobecności
Tak samo dodawaniem zdjęć łatwiej itp. Dałam tylko taką propozycję i dlatego czekam na opinie
Alorrene13, gosi_a lubią tę wiadomość
-
Pokój jest nawet duży
hm trzeba bedzie się porządnie zastanowić czy robić na praktycznie czy na obecna chwile .
Ja jestem w pełni fejs-bukowiczkąnie miałabym nic przeciw
-
XxMoniaXx ale nic ci się nie stało ???
-
XxMoniaXx wrote:dziś zasłabłam w kościele
-
nick nieaktualnymy będziemy robić kącik w sypialni
Mi się podobają białe mebelki z pudrowymi dodatkami, no ale dla chłopaka to będę zielenie, szarości i błękity.
Coś w tym stylu.
My jeszcze mieszkamy z rodzicami więc za dużo nie planuję. Ale do kwietnia powinniśmy być na swoim i wtedy całą sypialnię chcę w bieli i właśnie do tego takie turkusowe czy zielone dodatki -
nick nieaktualny
-
Kikusia wrote:XxMoniaXx ale nic ci się nie stało ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 20:43
-
Podoba mi się ten bardziej kolorowy z żyrafa wydaje mi się sympatyczny. My będziemy mieć łóżeczko przy łóżku w rogu mamy akurat trochę miejsca aby stanęło Łóżeczko z szuflada w komodzie zagospodaruje jedna szuflade no i pewnie jakieś pudełka na zabawki
-
nick nieaktualnyja się w sumie cieszę, że będę mogła urządzać wszystko od podstaw
meble koniecznie białe, a resztę będę dopasowywać na bieżąco
Motyw żyrafy mi się też podoba
więc może zamiast błękitów będzie żółty i brąz
ale to się jeszcze okaże
już się nie mogę doczekać aż będę Wam się mogła pochwalić efektami
-
nick nieaktualnyScintilla wrote:Kochana po utworzeniu swojego suwaczka np na stronie suwaczek.pl wyskoczy Ci finałowa strona z róznymi kodami - trzeba skopiować Kod BBCode w całości i wkleić go w ustawienia/społeczność
Jeśli zależy Ci na suwaczku ze strony rodzice.pl to wklej ten link znajdujący się pod "Suwaczek na Forum" i powinno pomócSista lubi tę wiadomość
-
Monia też tak miałam, stałam sama na przodzie. Wystarczyło w moim przypadku że cofnęłam sie na koniec i zaczerpnęłam zimnego powietrza. Dobrze że nic Ci sie nie stało.Zyrcia fajne pokoiki
zaraz zajrzę na fb. Oczywiście tu tez będę! My zaczynamy głowic sie nad wózkiem i fotelikiem, łatwo nie będzie
zyrcia lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:dziś zasłabłam w kościele
Mnie się to zdarza za każdym razem niestety. Odkąd jestem w ciąży to nie daję rady nawet usiedzieć całą mszę, tylko na pasterce wyjątkowo się udało -
nick nieaktualnyAlorrene13 wrote:Monia też tak miałam, stałam sama na przodzie. Wystarczyło w moim przypadku że cofnęłam sie na koniec i zaczerpnęłam zimnego powietrza. Dobrze że nic Ci sie nie stało.Zyrcia fajne pokoiki
zaraz zajrzę na fb. Oczywiście tu tez będę! My zaczynamy głowic sie nad wózkiem i fotelikiem, łatwo nie będzie
Czekam na fb
))