Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa zostaje tylko na forum
Miłego wieczoru, wygodnej pozycji do spaniaMi w tym temacie coraz ciężej. Przewracam się z boku na bok i ciągle mi nie wygodnie. Brzusio dość spory i plecy bolą... a gdzie tu do czerwca.
Zastanawiam się nad kupnem używanej kołyski, czy lepiej nową. Nowej koszt od 370zl a używka 200. Niby każdy pisze ze stan idealny. Sama nie wiem. Ale z drugiej strony co może zniszczyć leżące niemowlęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 21:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoasia:) wrote:Ja zostaje tylko na forum
Miłego wieczoru, wygodnej pozycji do spaniaMi w tym temacie coraz ciężej. Przewracam się z boku na bok i ciągle mi nie wygodnie. Brzusio dość spory i plecy bolą... a gdzie tu do czerwca.
Zastanawiam się nad kupnem używanej kołyski, czy lepiej nową. Nowej koszt od 370zl a używka 200. Niby każdy pisze ze stan idealny. Sama nie wiem. Ale z drugiej strony co może zniszczyć leżące niemowlę
Ja bym brała używkę ;PJoasia:) lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Hej Madziu
najgorsze mamy chyba już za sobą, plamienia, ustały mam nadzieję na zawsze. Amelka rośnie i pomału zaczynam ją czuć. A co u Majeczki? rośnie ?
Buziaki od ciotki :-*
No to super,ciesze sie ze wszystko okZazdroszcze Ci tych ruchow
Wspaniale uczucie.
A Maja rosnie, juz taki ciezki klops jest z niej ze chwile ja ponosze i rece mnie bolaWazy 7600g
Gada,smieje sie,przewraca na brzuszek i juz probuje siadac
-
nick nieaktualnyZyrcia dzięki i chyba tak zrobię, choć teraz doczytuje, że każdy ze sprzedających wybiera opcje odbioru osobistego. Kurczę trochę nie rozumiem czy tak trudno spakować i wysłać ? A jechać po 200 km traci zupełnie sens.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 21:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do lezaczkow. Dzisiaj usłyszałam od siostry że im neurolog powiedziała żeby maluch nie leżał na nim za długo bo robi się leniwy. Lepiej położyć na kocu albo na brzuchu żeby dziecko musiało się ruszać żeby coś obejrzeć.
Na fb już jestem, zawsze to łatwiejszy kontakt. Co do diet to starajcie się jeść często a mało i najlepiej węglowodany złożone. Bo samą waga nie ma się co przejmować skoro wyniki są dobre
Ja dzisiaj odebrałam od siostry spadek dla dzieciaczka i mam już lozeczko, otulacze, pościel i torbę ubrań. Musze tylkk dokupić jakieś letnie rzeczy ale to już jak będzie cieplej i większy wybór w sklepach
Dziewczyny a slyszalyscie o foteliku Recaro Privia? Jest w miarę nowy i bardzo dobrze wypada w testach. , lepiej od Cabriofixa. Piszę to bo może którejś z Was sie spodoba a nie jest jakiś mega popularny. Mój mąż go wynalazł a cenowo podobny do Maxi Cosi, widziałam że którejś się spodobał CabriofixAlorrene13 lubi tę wiadomość
-
Joasia ja też bym brała używaną
Jak znajdzie się dobra okazja to wózek używany byśmy kupili tylko że tych co mi się podobają to coś nikt nie sprzedaje
Zastanawiałam się pomiędzy Riko Nano i Bebetto Luca. Ale teraz jeszcze spodobał mi się Camarelo Sevilla, waży tylko 11 kg, a Riko Nano 14
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co do wagi to i ja natchniona Waszymi postami w końcu się dziś zważyłam
No i mam 4 kg na plusie od początku ciąży. Od ostatniej wizyty 2 kg więc się cieszę bo już się martwiłam że nie tyję
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia, jesli chodzi o fotelik samochodowy to my tez myslimy o Recaro, sa zajebiste, pieknie wykonczone jak fotele w samochodach wyscigowych. Ta firma specjalizuje sie w produkcji i projektowaniu foteli samochodowych, a co do bezpieczenstwa to maja o niebo lepsze wyniki w crash testach ktore co roku przeprowadza ADAC niz szeroko reklamowany Maxi Cosi.
gosi_a wrote:Co do lezaczkow. Dzisiaj usłyszałam od siostry że im neurolog powiedziała żeby maluch nie leżał na nim za długo bo robi się leniwy. Lepiej położyć na kocu albo na brzuchu żeby dziecko musiało się ruszać żeby coś obejrzeć.
Na fb już jestem, zawsze to łatwiejszy kontakt. Co do diet to starajcie się jeść często a mało i najlepiej węglowodany złożone. Bo samą waga nie ma się co przejmować skoro wyniki są dobre
Ja dzisiaj odebrałam od siostry spadek dla dzieciaczka i mam już lozeczko, otulacze, pościel i torbę ubrań. Musze tylkk dokupić jakieś letnie rzeczy ale to już jak będzie cieplej i większy wybór w sklepach
Dziewczyny a slyszalyscie o foteliku Recaro Privia? Jest w miarę nowy i bardzo dobrze wypada w testach. , lepiej od Cabriofixa. Piszę to bo może którejś z Was sie spodoba a nie jest jakiś mega popularny. Mój mąż go wynalazł a cenowo podobny do Maxi Cosi, widziałam że którejś się spodobał CabriofixAlorrene13 lubi tę wiadomość