Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja też właśnie ptasie mleczko jem
z polski przywiozłam o smaku karmelowym,przepyszne
tylko mój mąż kłóci się ze mną że mam się ograniczać z tymi słodyczami,i wiecznie mi wszystko wypomina. Słodyczy nie możesz,kawy nie powinnaś,herbaty też nie pij. No kurde chyba by chciał żebym na wodzie i sucharach żyła
niech zapomni
Alorrene13 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Na początku ciąży jak się dowiedziałam od mojej gin ,że banany lepiej unikać bo tuczą i z początku się przejęłam ,powiedziałam mojemu. Tak teraz zjem sobie czasami banana to on wyskakuje "a miałaś nie jeść"
-
nick nieaktualny
-
-
lilly78 wrote:cześć dziewczyny, przyjmiecie jeszcze jedną ciężarówkę-czerwcówkę? od niedawna Was podczytuję za sprawą Truskaweczki
tp mam na 6 czerwca
a teraz przez czytanie o ptasim mleczku taka mnie ochota na słodkie wzięła
to do jedzenia :)ja tam mysle w tej ciazy ze jem na co mam ochote -
Czy któraś z Was prowadzi pamiętnik ciążowy w formie albumu ? Wiem, że 19 tydz. to dosyć późno aby rozpocząć ale po znalezieniu podanego linku :
http://galeriakokon.blogspot.com/2013/04/album-ciazowy-pani-ani.html
zaczynam się zastanawiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:35
-
Niestety nie,czasami sobie zrobię zdjęcie i zachowuję wszystko co dotyczy ciąży ; zdjęcia usg,video z usg,testy ciążowe
Ale ładne to co pokazałaś, nie jestem na tyle zdolna aby taki zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:40
-
Ja mam termin na 26 czerwca ☺ a dzisiaj wzięło mnie na szukanie imion jeszcze nie wiem czy to chłopczyk czy dziewczynka I jestem w kropce bo z jednej strony to nie chce wiedzieć a z drugiej dobrze by było wiedzieć bo moglabym wszystko przygotować dla maleństwa
-
Dzisiaj tatuś "ubrał" czapeczkę Kacperka i myślałam ,że pęknę ze śmiechu
Nieukowa, Aka81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScintilla wrote:Czy któraś z Was prowadzi pamiętnik ciążowy w formie albumu ? Wiem, że 19 tydz. to dosyć późno aby rozpocząć ale po znalezieniu podanego linku :
http://galeriakokon.blogspot.com/2013/04/album-ciazowy-pani-ani.html
zaczynam się zastanawiać -
Oj widzę, że pokusiłam ptasim mleczkiem
Ja też jem to na co mam ochotę, nie silę się na super zdrowe odżywianie, bo nie mam chęci gotować soecjalnie zdrowe posiłki i wybieram szybkie warianty. Jedyne co to nie jem fast foodów, bo nie lubię, ale bułeczką z serem i majonezem nie pogardzęSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Kikusia ja wczoraj byłam na zakupach. Mierzyłam fajną koszulę, koszt 79 zł ale nie kupiłam bo sobie myślę: ile ciuszków amelce za to kupię
? Już widzę że będę szaleć dla niej z ciuchami
Co do swędzenia: mnie swędzi brzuch, pomaga mi smarowanie oliwką.
Monia to będą 4 Amelki
Ja to dziś kwaśne, zdecydowanie. Kocham ogórki kiszoneKikusia, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Lili, mnie w Sylwestra wydawało się, ze czuje. Siedziałam na kanapie, wypiął mi się brzuch z prawej strony i jak trzymałam tam dłoń, to czułam delikatne smyrniecia. Ale od tamtej pory nic, wiec już sama nie wiem. To moja pierwsza ciąża i łożysko na przedniej ścianie, wiec może jeszcze muszę poczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 21:56
lilirose lubi tę wiadomość