Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.ebay.de/itm/Babybett-Kinderbett-Juniorbett-Weiss-140x70-Bettset-Applikation-komplett-NEU-/161464998179?pt=Bettausstattungen&hash=item2598105923
a my wybralismy spanko dla dzidi zielone ze zdjecScintilla, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
Dzień dobry Wszystkim.
Muniek wrote:Ile kosztuje taki album? Zakochałam sięboski,muszę taki sobie sprawić
Niestety nie znam ceny
Kikusia - śliczny apartamencik.
My dzisiaj w jakimś podłym nastroju ... zwykle tak jest kiedy od wizyty mija 2 tygodnie - do następnej kolejne dwa a w głowie milion pytań czy wszystko dobrzeRaczej wydawało mi się, że znośnie przechodzę L4 i siedzenie w domu ... a dzisiaj mi się jakoś zatęskniło za wszystkim i wszystkimi ...
http://wrzucaj.net/images/2015/01/06/1359787592bymisiek342500.jpgKikusia lubi tę wiadomość
-
Scintilla wrote:My dzisiaj w jakimś podłym nastroju ... zwykle tak jest kiedy od wizyty mija 2 tygodnie - do następnej kolejne dwa a w głowie milion pytań czy wszystko dobrze
Raczej wydawało mi się, że znośnie przechodzę L4 i siedzenie w domu ... a dzisiaj mi się jakoś zatęskniło za wszystkim i wszystkimi ...
Oj znam to uczucie,zawsze jak pracowałam marzyłam żeby iść na taki mega długi urlop,żeby odpocząć sobie. a teraz kiedy siedzę już tyle czasu w domu chetnie poszłabym do pracy. Czasem można zwariować w w tych czterech ścianach,tym bardziej że cała rodzina i znajomi w polsce
Na wizytę też czekam z utęsknieniem!
My chyba mebelki kupimy w Ikei,jakoś tak mi się spodobałydo tego taka fajna naklejka na ścianę.
Scintilla lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
korzystam głównie z allegro i czaję się już na kolejne
Co do bujaczków to faktycznie niektóre nie są dobre dla kręgosłupa dziecka, ale to głównie chodzi o te niezbyt dobrej jakościjeśli leżaczek ma sztywny i płaski spód to krzywdy dziecku nie zrobi
lilly78 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:napewno jest wszystko ok ! mnie pytania zaczyanają sie już 3 dni po wizycie , a teraz jak jeszcze tydzień kaszlałam jak głupia to boję się strasznie bo bolał mnie troche brzuch ..
a wizyta dopiero w pt w przyszłym tyg
Nie martw się Monia - brzuszek boli bo rośnie - u niektórych więcej, u innych mniejJeśli kaszel ustał i ominęły Cie antybiotyki to wszystko jest pewnie w porządku!
Dziewczynki gdzieś czytałam o tym aby unikać leżenia na plecach - a nie ukrywam, że to najwygodniejsza dla mnie pozycja - szczególnie w ciągu - przestrzegacie tego i leżycie głównie na bokach ? -
Ja mam bujaczek od rodziny z Fisher Price, mega wytrzymały, już chyba 4 dziecko będzie bujać
A co do dentysty to też chodzę prywatnie, płacę od 70 do 150 zł (100-150 zł) za kanałowe.
Nadine, super pakaja to się mogę schować z moją wyprawką, zaledwie sweterek, bluzeczka, buciko - skarpetki i 5 śpioszków
Kikusia, śliczny brzuszekKikusia lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Scintilla wrote:Nie martw się Monia - brzuszek boli bo rośnie - u niektórych więcej, u innych mniej
Jeśli kaszel ustał i ominęły Cie antybiotyki to wszystko jest pewnie w porządku!
Dziewczynki gdzieś czytałam o tym aby unikać leżenia na plecach - a nie ukrywam, że to najwygodniejsza dla mnie pozycja - szczególnie w ciągu - przestrzegacie tego i leżycie głównie na bokach ?
Ja też czytałam o tym leżeniu na plecach . Staram sie unikać leżenia na plecach , tylko raczej na boku ale wiadomo w nocy sie nie pilnuje jak leże.. -
aghata wrote:Jestem zarejestrowana do dentysty, super klinika, patrze na ceny to lapie sie za glowe...maja podpisana umowe z nfz wiec sie zarejestrowalam. I tak sobie mysle, czy oni srobia mi zeba kanalowo za darmow? Normalnie koszt u nich 750zl ( ze zdjeciem i mikroskopem)..chyba zadzwonie tam juro i sie podpytam, nie chce na darmo jechsc 30km.
Dziewczyny ktore leczyly zeby w ciazy...nic a nic nie placilyscie za kanalowe?
Najlepiej zapytaj najpierwJa ani grosza, tylko kartę ciąży chcieli skserować i to wszystko
-
kasika8303 wrote:A czemu nie zaleca się leżeć na plecach?
Jakiś czas temu któraś z dziewczyn pisała że jak się leży na plecach to jakieś tam ważne żyły się uciska, które wysyłają dziecku witaminy i macica wtedy nie jest dobrze ukrwiona? Chyba nie pokręciłam nic?No i dziecku podobno nie jest wygodnie wtedy. Mi od leżenia na plecach brzuch się napinał, jak zaczęłam więcej na bokach to przestał
Ja staram się leżeć na bokach, ale jak mi wygodnie na plecach to też poleżę. Byle nie jakoś długoZ umiarem
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Ja to czytałam że właśnie jak się śpi na lewym boku to się uciska żyłę która jest odpowiedzialna na przepływ krwi do łożyska i lepiej na prawym boku
a co do leżenia na plecach to kręgosłup jest nadwyrężony bo się wygiąl i później bardzo boli ją tak mam: (
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:Jakiś czas temu któraś z dziewczyn pisała że jak się leży na plecach to jakieś tam ważne żyły się uciska, które wysyłają dziecku witaminy i macica wtedy nie jest dobrze ukrwiona? Chyba nie pokręciłam nic?
No i dziecku podobno nie jest wygodnie wtedy. Mi od leżenia na plecach brzuch się napinał, jak zaczęłam więcej na bokach to przestał
Ja staram się leżeć na bokach, ale jak mi wygodnie na plecach to też poleżę. Byle nie jakoś długoZ umiarem
Ostatnio lekarka na IP mowila,ze faktycznie najlepszy jest lewy bok do lezenia,ale to w pozniejszej ciazy. Jutro bede u mojego gina to dopytam jak to faktycznie jestja na plecach tak zupelnie na plasko nie moge bo brzuch mnie ciągnie i nawet w nocy nie moge, nie wiem czemu tak jest.ale taka polsiedzacs pozycja juz ok
-
nick nieaktualny