Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja troszkę czuję ruchy. Muszę się skupić to wtedy czuję jak się rusza. Wczoraj wieczorem się dość mocno wierciła. Już tak fajnie czułam, rano też i jak na razie cisza.
To takie małe łaskotanie. Ledwo wyczuwalne.
No mam nadzieję że to to
Raz mocny kopniak był, mąż pogilgotał brzuch jak mu przewaliła w rękę. Ale to było tylko razlilirose lubi tę wiadomość
-
Mi maluszek zrobił prezent na święta i wtedy pierwszy raz poczułam jak mnie smyra,ale nie do końca wierzyłam że to jest to
teraz już na 100% wiem,bo czuje coraz wyraźniej i bynajmniej nie są to jelita
dziś rano fajnie czułam i tetaz powoli się rozkręca jak ja zamierzam iść spać
lilirose lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Ale Wam zazdroszczę ruchów
U mnie spokój totalny, jak już coś smyra to wzdęcia raczej
no ale to jeszcze wcześnie, więc pewnie nadrobi.
Kikusia, fajne te literki, też chcę takie, ale w pastelowych kolorach
Zyrcia, coś dla Ciebie
zyrcia, Muniek, Kikusia lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny, ja póki co nie czuję żadnych ruchów oprócz opisywanych przez którąś z Was wzdęć i dolegliwości jelitowych. Czekam cierpliwie- brzuch mam dość duży ale jestem pewna, że to też sprawa wdęć. Baaaaardzo bym chciała poznać płeć, mam nadzieję ze wkrótce to się spełni
Literki nad łózeczko to swietna sprawa, tylko u nas w kwestii imienia nie ma zgody. Mąż chce Klaudiusza- jak dla mnie nieładnie
-
Jestem zarejestrowana do dentysty, super klinika, patrze na ceny to lapie sie za glowe...maja podpisana umowe z nfz wiec sie zarejestrowalam. I tak sobie mysle, czy oni srobia mi zeba kanalowo za darmow? Normalnie koszt u nich 750zl ( ze zdjeciem i mikroskopem)..chyba zadzwonie tam juro i sie podpytam, nie chce na darmo jechsc 30km.
Dziewczyny ktore leczyly zeby w ciazy...nic a nic nie placilyscie za kanalowe?[/url]
-
Witam się w piękny słoneczny dzień
Ale się tu tematów naprzewijało, wystrój pokoju, imiona, bujaczki, fotelikija w zasadzie te "problemy" mam już z głowy bo wszystko powybierane, teraz mam rozterki z rodzaju - śpiworek czy kołderka i wanienka czy wiaderko kąpielowe
No i pozostało ostatnie 7 dni do wizyty i usg połowkowego, już się nie mogę doczekać
Ja smyranie czułam już w 16 tygodniu, a z początkiem 17 (dokładnie 16+2) już porządne kopniaki, ostatnio co noc mnie budzą około 3.
Pierwsze zakupy też już mam za sobą, czekam na moją paczkę, a dziś rano zdałam sobie sprawę że dziś święto i odbiorę ją dopiero jutroznalazłam okazję na allegro i praktycznie wszystko co potrzebne z ciuszków na start kupiłam za 60zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 10:12
-
nadine24 o to super okazja Ci się trafiła
a dużo tych ubranek ?
https://dzidziusiowo.pl/ciaza-i-porod/ciaza-tydzien-po-tygodniu/1377-ciaza-film-15-20-tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 10:33
Scintilla lubi tę wiadomość
-
nadine24 wrote:Witam się w piękny słoneczny dzień
Ale się tu tematów naprzewijało, wystrój pokoju, imiona, bujaczki, fotelikija w zasadzie te "problemy" mam już z głowy bo wszystko powybierane, teraz mam rozterki z rodzaju - śpiworek czy kołderka i wanienka czy wiaderko kąpielowe
No i pozostało ostatnie 7 dni do wizyty i usg połowkowego, już się nie mogę doczekać
Ja smyranie czułam już w 16 tygodniu, a z początkiem 17 (dokładnie 16+2) już porządne kopniaki, ostatnio co noc mnie budzą około 3.
Pierwsze zakupy też już mam za sobą, czekam na moją paczkę, a dziś rano zdałam sobie sprawę że dziś święto i odbiorę ją dopiero jutroznalazłam okazję na allegro i praktycznie wszystko co potrzebne z ciuszków na start kupiłam za 60zł
Ale wiem od koleżanek,że bujak to bardzo pożyteczna sprawa- dziecko sie nie nudzi i z bujaczka obserwuje jak mamusia sprząta lub przygotowuje mu jedzonko
-
CaneCorso wrote:Dziewczyny nie straszcie mnie!!! Ja nie mam jeszcze kompletnie nic oprócz ubrań ciążowych zakupionych na olx.pl
Ale wiem od koleżanek,że bujak to bardzo pożyteczna sprawa- dziecko sie nie nudzi i z bujaczka obserwuje jak mamusia sprząta lub przygotowuje mu jedzonko
Nie martw się ja też właściwie nic nie mamale jeżeli uda się dowiedzieć w czwartek jaka płeć to w sobotę coś maluszkowi kupię,może nie od razu całą pake rzeczy,ale tak kilka sztuk
sobie też muszę kupić jakieś inne spodnie,bo moje zaczynają się powoli niewygodne robić w pasie.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
A wlaśnie myślicie ,że lepiej kupić nowy czy używany Bujaczek ? Na allegro widziałam ostatnio takie śliczne ,ale mega drogie z opcja huśtawki m.in takie http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-hustawka-kinderkraft-easy-swing-i4748241155.html
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-hustawka-kinderkraft-teddy-bear-i4792605343.html
Ten drugi podoba mi się najbardziej
Ostatnio pokazywałyście brzuszki więc i My się pokażemy
Joasia:), asiaaaaaa, Scintilla, Czarnaa94, nenette, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
Witajcie ja mam tylko ubranka po were. Wiec musze kupić wszystkie inne akcesoria, myślę że na przełomie lutego marca będę szalała po sklepach i po olx i mam nadzieje ze wtedy będę się już dobrze czuć i będę miała więcej siły bo jak na razie to lipa
Dziś nad ranem zaczął mnie boleć bok brzucha i czułam bombelki w brzuchu macie coś takieg??Kikusia lubi tę wiadomość
-
agawera wrote:Witajcie ja mam tylko ubranka po were. Wiec musze kupić wszystkie inne akcesoria, myślę że na przełomie lutego marca będę szalała po sklepach i po olx i mam nadzieje ze wtedy będę się już dobrze czuć i będę miała więcej siły bo jak na razie to lipa
Dziś nad ranem zaczął mnie boleć bok brzucha i czułam bombelki w brzuchu macie coś takieg??
Mnie właśnie tak bolało wieczorem wczoraj,trochę ulżyło że nie jestem sama -
Kikusia wrote:nadine24 o to super okazja Ci się trafiła
a dużo tych ubranek ?
https://dzidziusiowo.pl/ciaza-i-porod/ciaza-tydzien-po-tygodniu/1377-ciaza-film-15-20-tydzien
A taka sobie paczuszka , niecałe 70szt.
Dziewczyny a któraś z was korzystała już ze śpiworka do spania? Opcja wydaje się być dużo praktyczniejsza niż wielka kołdraWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 11:04
Muniek, Scintilla, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość