Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
sss wrote:Dziewczyny tez tak czesto sikacie? Ja dzisiaj a dokladnie teraz popoludniu sikam ci chwile hmm....
przez miesiac z reguły budziłam sie o 3 w nocy na siusi a póznie spałam do 10-11 na szczescie wera była chora i nie musiałam jej zaprowadzac do szkoły
dzis mecza mnie zaparcia macie jakies propozycje na to ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 16:30
-
nick nieaktualny
-
A to my
Jak na 19 tydz to mało nas. Teraz porównałam ze zdjęciem z 13 tyg to w sumie tylko kształt zmienił.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d897fea2c784.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 16:40
Scintilla, Kikusia, Suzanna22, Joasia:), Truskaweczka250, sss, Alorrene13, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
agawera - ja jestem fanką mocy gotowanego buraczka na takie przypadłości
A siusiu w ciągu dnia oddaje zwykle normalnie - no i raz się budzę w nocy - przed ciążą nigdy mi się to nie zdarzało.
Ale ja chyba w ogóle mało pije - nie wymrażam sobie wlać w siebie 2litry wody -
nick nieaktualnyagawera wrote:przez miesiac z reguły budziłam sie o 3 w nocy na siusi a póznie spałam do 10-11 na szczescie wera była chora i nie musiałam jej zaprowadzac do szkoły
dzis mecza mnie zaparcia macie jakies propozycje na to ? -
Siuku robię umiarkowanie ,czasem na wieczór częściej i czuję parcie nad ranem
Wody piję raczej dużo ,natomiast soki mało mi smakują ;P ogólnie ostatnio często mam tak ,że po posiłku lub jakimś napoju mam dziwny kwaśny posmak w ustach .
Chciałam się was poradzić . Czasami mnie tak jakby piecze brzuch na dole ,albo dziś np z prawej strony. Co to może być ? -
Ja ostatni tydzień miałam wyjątkowo sikający, teraz się uspokoiło, jest w miarę w normie.
Za to wróciły mdłości... Chyba dziecko znowu intensywnie rośnie, progesteron podskoczył i stąd te nieprzyjemności. A myślałam, że będę miała już spokój... Do tego okropny posmak w ustach, jakby metaliczny albo gorzki///
Dziewczyny, Wam też tak szalenie szybko rosną paznokcie i włosy? Zawsze miałam słabą płytkę a teraz mam piękne, długie, mocne pazurki, aż nie mogę się napatrzeć i z chęcią je teraz maluję
Rozglądam się za kołyskami, podoba mi się taka:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 16:50
Truskaweczka250, Ania1704, Scintilla, Alorrene13 lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Oj ale mi się podoba taki wystrój pokoiku
śliczne,tylko ja chce łóżeczko a nie kołyskę.
U mnie tak samo mdłości wróciły,rano znowu wymiotowałam i też mam okropny posmak w ustach+ ślinotok. A tak się cieszyłam że mam to za sobą.
Paznokcie też zrobiły mi się mega mocne a włosy jakby dwa razy gęściejsze i sztywniejsze. Gdzie ja zawsze dużo włosów miałam
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
To zdjęcie właśnie z Allegro
Ale chyba wezmę bez pościeli, bo osobno jak się kompletuje to wychodzi znacznie taniej.
Mnie już nic na mdłości nie pomaga. Rano jak wstaję i jestem przed śniadaniem to mam odruch wymiotny z głodu... a po jedzeniu mnie mdli. Jak tu żyćJabłka omijam, bo mam po nich wzdęty brzuch, bo fermentują w żołądku i wtedy jeszcze większe mdłości.
Już sama nie wiem co mam jeść, co pić, żeby dobrze się czuć. Jak zjem świeże warzywa to czuję je na żołądku, jak coś smażonego to też. Wychodzi na to, że tylko gotowane i na parze zostają. Zwariuję.
A ja mam za to mało włosów i cieszę się z tej zmiany. Gorzej, że po ciąży pewnie połowa wypadnie i będę łysa
-
Co do mebelków... mi się b. podobają wyroby z naturalnego drewna .. trochę w "ludowym" stylu coś takiego np :
http://wrzucaj.net/images/2015/01/05/5101.png
Ale koszt takich mebli nie na nasze możliwościCzarnaa94, Ania1704, Kikusia, Inesicia lubią tę wiadomość
-
Ja juz nie mam mdlosci czasem tylko jak sie zapomne przy myciu zebow to wtedy mnie szarpie.
Na zaparcia ja wole suszone morele lepsze w smaku i u mnie dzialaja.
Wlasnie zrobilam salatke z buraczkow mniam mniam.....
Fajne macie te brzuszki
W sumie z ta kolyska calkiem niezy pomysl tylko jak wyrosnie dzidzius to trzeba normale lozeczko kupic. Ja mam tak malo miejsca w sypialni ze nie wiem jak tam wcisne lozeczko hm.....agawera lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Mi tez od zawsze podobały się kołyski
ale dostajemy w spadku łóżeczko więc kołyska musi pozostać tylko w myślach .
Dziś na szczęście mam dzień bez rewolucji i mogłam jeść co dusza zapragnie,przyznaje się do zgrzeszenia : pochłonęłam dwa ciastka ..ale jakie były dobre mmNie wiem jak to przesądy mawiają ,ale noszę chłopca i jem to co chcę
A moja jutrzejsza zachcianka to Spaghetti na obiad
Wymyśliłam kolorystykę do pokoju dla małego
Ściany w zieleni+ozdobny pas z żółtego koloru, brązowy dywan i mebelki tylko jeszcze nie mam na oku żadnych -
Łóżeczko kupimy, ale tak po 6-7 miesiącu. A kołyskę chcę, bo jest mobilna i można dziecko wozić po całym mieszkaniu, np. gotuję obiad i stawiam ją na widoku, a łóżeczka już nie ruszę. Wózek z kolei ma brudne koła i jeżdżenie nim odpada.
Ja grzeszę ptasim mleczkiem. Jeeju, ale ono dobre
-
lilirose smaka narobiłaś
ja kocham ptasie mleczko
heheh