Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zaczęło się wczoraj od swędzenia lewej dłoni.Cała ta historia pokazuje reakcje mężczyzna - kobieta bo Mąż do mnie od razu "OOO na pinionchy" za to ja od razu w Internet patrzę a tu jakaś cholestaza w ciąży
Dzisiaj jak się naczytałam o tym to mam wrażenie, że mnie wszystko swędzi - myślę, że to jakaś reakcja alergiczna bo wczoraj zjadłam pół ananasa - więc chętnie bym pobrała wapno nawet z wit. C.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:25
-
nick nieaktualnyJa na suchą i swędząca skóre stosuje bepanthen maść. Jest rownież przeznaczona dla noworodków i w szpitalu zalecana przez położne do ochrony spękaniach sutków w czasie karmienia. Ostatnio nawet wyleczyłam od miesiąca pękający kącik ust.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:38
-
Scintilla wrote:Dziewczynki czy w ciąży stosowałyście wapno ? Mam głupie wrażenie, że mnie wszystko swędzi
Tak można pytałam gina ale takie zwykłe nie takie specjalne na uczulenia bo coś tam w składzie mają...ale zwykłe można
Ale macie wielkie brzuszki:) mój od ostatniego razu stoi w miejscu.Scintilla, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Viola - dziękuje za radę - oczywiście w środę dla bezpieczeństwa zrobię próby wątrobowe ale dzisiaj już mnie swędzi głównie twarz i to tylko po przeczytaniu wszystkich artykułów na temat cholestazy.
Viola, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
No moj brzuch tez taki hmmmm , wasze takie okragle a moj dalej wyglada jak oponka..... Ja dzisiaj pomidorowa robilam mniam mniamm........ I do wszystkiego bym czosnek dawala i duzo pieprzu, potem mnie tylko suszy.
A z imionami to u nas tez kiepsko. Stanelo na Marcelu a dziewczynka nie wiemy jeszcze....Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualnyU nas ( czyli u mnie i moich dwóch sióstr ) występują imiona Kuba, Bartek, Adaś, Maksymilian, Zuzia i teraz dojdzie Julka
U męża siostry jest Nikola ... wypisałam imiona, bo może któreś z Was coś sie spodobaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:54
-
Ja jakoś nie moge się zebrać żeby fotkę brzucha cyknąć.
U nas dziewczynka będzie Anielka to już pewneMi się podoba Ligia ale mąż stanowczo protestuje. Z kolei z imieniem dla chłopca jest problem, jedyne jakie nam obojgu się podoba to Olek i takie imię dostał nasz synek (Olaf). Mężowi to takie starsze się podobają a mi nie. Proponował np Mieszko ale w życiu bym się nie zgodziła
-
XxMoniaXx wrote:3 bo ja też będe tak nazywać jak będzie córa
Byc może nawet 4My debatujemy miedzy Leną a Amelią jesli chodzi o dziewczynkę
Gdyby był chlopiec to staneło na Kacper lub Leon. Chociaz mojemu T podoba sie Iwo i bardzo mnie namawia ale mnie to imię przeraza , znowu mi podoba się Nikodem a mój T nawet nie chce słyszec o tym imieniu dla dziecka. No ale narazie czekam na połówkowe i mam nadzieje ze mój dziec sie ujawni:)
A1984 - Borys wcale nie kojarzy mi się z psem. Jak napisała Scintilla bardziej z Borysem Szycem , którego lubię
Jesli chodzi o brzuszek to troche zaczął odstawać ale do Joasito mi bardzoo daleko . Zazdroszcze!
agawera, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wody sprawdzone i są bez zastrzeżeń
taka widać moja uroda. Jak przyjdzie mąż z pracy wrzucę fotki jak wyglądałam na koniec ciąży z Bartkiem ( 5 lat temu) to sama jestem przerażona że nie pękłam jak balon
Też się cieszę, że brzusio rośnie ale niestety garderoba całkowicie do wymiany. Nie mieszczę sie w nic, a 17 stycznia kończę 35 lat wiec chce w czymś ładnym wystąpić przed rodzinką. Niestety w galeriach ceny ciążowych ciuchów mnie jakoś szokują, a i pięknością nie powalają. Na szczęście moj mąż nosi koszulki rozmiaru L wiec podbieram do spaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 16:06
Suzanna22, Aka81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas jest ogromny problem z imieniem, na 90% będzie chłopak mój mąż upiera się przy imieniu Eryk, niestety do mnie nie przemawia. Mi z kolei podoba się Maciej bądź Mikołaj, ale za to mąż nie chce o nich słyszeć. SSS mam dni kiedy mogłabym nie wychodzić z toalety bo cały czas sikam.