Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga obrabowalam 1,5 roczną siostrzenice
Jestem jej chrzestną wiec się spełniałam przy zakupach dla małej księżniczki .... a okazuje się, że "dobro powraca "
A Zuzia urodziła się 5 czerwca, wiec termin idealny z rodzajem ciuszków.
Ja bym wymieniła stanik na większy, bo napewno piersi jeszcze " przytyją ",Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 16:32
A1984, agawera lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny już po wizycie,wszystko jak najbardziej w porządku. Będziemy mieć synusia
raczej na 100% bo wyraźne było widać jego sprzęt. Ależ jesteśmy szczęśliwi
Ania1704, Z., A1984, XxMoniaXx, Joasia:), Inesicia, Czarnaa94, Kikusia, nenette, Alorrene13, zyrcia, Scintilla lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania, to dziwne - wydaje mi się że nie powinno się przypisywać leków/ustalać dawkowania na podstawie samego TSH - to trochę mało diagnostyczne. Ja miałam jeszcze badane FT3, FT4, AntyTPO i jeszcze jakieś jedne przeciwciała + USG tarczycy. Z tym że u mnie w rodzinie dużo tarczycowych problemów więc może dlatego...
Ale ustalając dawkowanie lekarz chce mieć zawsze TSH i FT4, mówi że samo TSH niewiele wnosi... może dopytaj gina?Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Muniek wrote:A ja to bym chciała żeby moje cyce trochę urosły,bo jak narazie to chyba nie bardzo
No to fajne jest ale do czasuJa myślałam że przytyłam 1,5 - 2kg (tak wskazywała moja waga) a tymczasem wyszło dziś u położnej że 3,2... trochę dużo jak na początek 17 tyg. Nie to żebym się tym przejmowała jakoś strasznie ale czas ograniczyć chyba lekko owoce bo wsuwam dużo a to jednak cukier no i mam w końcu zielone światło na fitness
Tak więc wiadomo skąd ten większy biust -
nick nieaktualny
-
Muniek wrote:Dziewczyny już po wizycie,wszystko jak najbardziej w porządku. Będziemy mieć synusia
raczej na 100% bo wyraźne było widać jego sprzęt. Ależ jesteśmy szczęśliwi
Gratulacje !!kolejny chłopak do nas dołącza ale SUPER!
ciekawa jestem czy pod koniec okaże się po równo ,czy któraś płeć zwycięży w przewadzeMuniek, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Ania ja też biorę Euthyrox 50. Na początku ciąży wynik TSH miałam 3,5 potem spadło ładnie do 0,89. Dziś też robiłam badania i skoczyło znów do 2, ale ft3 i ft4 w normie. A1984 ma rację, TSH w ciąży może sobie skakać jak mu się podoba i to nie jest wyznacznik czy trzeba zwiększyć dawkę leku czy nie. Ważne jest jak przy tym zachowuje się ft3 i ft4. A w ogóle to jesteś pod opieką endokrynologa? Miałaś badane kiedykolwiek anty-TPO i anty-TG? Ale pocieszę Cię, widzę że masz już 18 tydzień i podobno właśnie na tym etapie dziecko ma już własną tarczycę więc nie musisz się martwić
Ja we wtorek mam endo i ma zdecydować czy mam dalej brać euthyrox -
Muniek wrote:A ja to bym chciała żeby moje cyce trochę urosły,bo jak narazie to chyba nie bardzo
No patrz, ja mam to samo. Wszystkie dziewczyny tu o wielkich cycach i zmianie staników a moje nicTrochę pełniejsze się zrobiły, ale dalej się mieszczę i na zmianę się na razie nie zanosi
Muniek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:Ania ja też biorę Euthyrox 50. Na początku ciąży wynik TSH miałam 3,5 potem spadło ładnie do 0,89. Dziś też robiłam badania i skoczyło znów do 2, ale ft3 i ft4 w normie. A1984 ma rację, TSH w ciąży może sobie skakać jak mu się podoba i to nie jest wyznacznik czy trzeba zwiększyć dawkę leku czy nie. Ważne jest jak przy tym zachowuje się ft3 i ft4. A w ogóle to jesteś pod opieką endokrynologa? Miałaś badane kiedykolwiek anty-TPO i anty-TG? Ale pocieszę Cię, widzę że masz już 18 tydzień i podobno właśnie na tym etapie dziecko ma już własną tarczycę więc nie musisz się martwić
Ja we wtorek mam endo i ma zdecydować czy mam dalej brać euthyrox -
Hej,
Ja wyslalam dzis prosbe do endo o recepte, i zadzwonila do mnie se mam przyjsc na wizyte wiec zobaczymy co powie, czy tez nadal mam brac lek czy nieMuniek gratki synka (witaj w klubie na xxx%
) ja potwierdze na połówkowym.
Moje cycki urosly srednio, o pół rozmiarujeszcze o jeden rozmiar moga sie powiekszyc do konca ciazy, nie pogniewam sie
wtedy bedzie D
Muniek, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki Ja na półmetku dzisiaj:)
Gratuluję wizyt:)
Muniek Gratuluje Synka!
Moje cyce są juz rozmiaru D z większego B a jak laktacja sie zacznie to nie wiem jaki rozmiar będę nosiła hehe ;PMuniek lubi tę wiadomość