Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny
ja połówkowe będę miała za 4tygodnie,czyli wypadnie na 22tc. Ale lekarka już dziś zadowolona,bo wszystko dobrze z maluszkiem
i zdziwiona że tak szybko ruchy czuje
ja w sumie tez,ale cieszy mnie to bardzo
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Muniek - gratuluje dobrych wieści ... wychodzi na to, że powoli stworzymy kilka drużyn piłkarskich
U mnie piersi postawiły na wzrost ale tylko brodawek a nie całości ... co niestety czasami wygląda komicznieMuniek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Truskaweczka250 wrote:Ja we wtorek lub w środę muszę zadzwonić tez nie mogę się doczekać
ciekawe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 20:27
-
A ja na początku przez te straszne mdłości i wymioty myślałam że będzie dziewczynka,zresztą wszyscy mi to mowili. A tu taka niespodzianka
także chyba te stare przepowiednie się nie sprawdzają
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Muniek, gratuluję synka ❤
To ja też o wielkich cycachmoja mama kupiła sobie niedawno dwa staniki, jeden mi oddała, jeszcze z metką, bo moje wszystkie dotychczasowe za małe i to dużo. Dała mi go po świętach. Zapięty na najluźniejszą haftkę był w sam raz. Dzisiaj znów go założyłam i co? Jest za ciasny. WTF?! W ciągu 2 tygodni cycki tak urosły?
Nie wiem teraz w jaki rozmiar celować. Kupować taki na teraz czy rozmiar większy?Muniek, Sista lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Hej Dziewczyny! Mi rosną jedynie brodawki, piersi nadal baaardzo małe mam
Może nieco pełniejsze? Jak juz pisałam, nadal nie posiadam żadnych sprzętów dla dzidziusia, płci nie znam i oczywiście jestem ciekawa, ale najważniejsze, żeby było zdrowe. Mam tylko jedno pytanko: nie czuję ruchów dzidziusia, myślicie że to powinno mnie niepokoić?
-
nick nieaktualnySpokojnie dziewczyny, ja przy pierwszej ciąży czułam ruchy miedzy 20-22 tygodniem. Ale pewnie były wczesniej tylko moja interpretacja ruchów była nie świadoma ze to synuś. Jeżeli ciąża przebiega bez problemów i komplikacji, to trzeba uzbroić się w cierpliwość
napewno poczujecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:11
XxMoniaXx, Scintilla, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny spokojnie, ruchy do 24 tc można nie czuć, tak mi ginka mówiła. Po 20 tc będziemy wszytskie czuły
No już ładna ekipa piłkarska nam się zbiera na forumAmelcia z paroma koleżankami będzie skakała z pomponami, kibicując chłopakom podczas meczów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja też nie czuje a już bym chciała, ale podobno przy pierwszej ciąży to czuć nawet ok 20 tyg więc spokojnie
Mój miał ponad 6 cm 16 grudnia
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥