Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania to ja mam tak samo jak ty połówkowe
ale ja potwierdzenia płci już raczej nie potrzebuje,bo wczoraj mały pokazał się w całej okazałości
Co do porodu,to ja najpierw myślałam że zdecyduje się na cc,ale poczytałam,popytalam i stwierdziłam że jednak wolę sn. Chyba że wynikna jakieś komplikacje,to nie będę miała wyjścia. Ale generalnie boję się tego jak cholera
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
My się wizytujemy kontrolnie 20stego ... 26stego mamy typowe połówkowe więc jeszcze tyyyyle czasu
Nie wiem czy widziałyście ten filmik wcześniej więc wklejam linka .. zawsze poprawia mi humor ... szczególnie jak myślę o porodzie
https://www.youtube.com/watch?v=HXQ_bSiUYUsAnia1704, CaneCorso lubią tę wiadomość
-
Muniek wrote:A ja na początku przez te straszne mdłości i wymioty myślałam że będzie dziewczynka,zresztą wszyscy mi to mowili. A tu taka niespodzianka
także chyba te stare przepowiednie się nie sprawdzają
Muniek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuba używał smoczka i spokojnie małymi kroczkami, gdy miał 1,5 roczku był juz bez smoka.
Bartek smoka nie trawił od samego początku, wiec jak prawdziwy ssak brał do buzi kciuka. Nasza walka z tym odruchem trwa do dziś
Julka dostanie smoka !Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:35
-
Ja wizytę mam 13 stycznia u mojego gina, i 15 stycznia na NFZ- tam po zwolnienie tylko i ewentualnie badania. Połówkowe miałam mieć 28.01 ale przesunęli mi na 04.02 z powodu urlopu lekarza, będzie to 21 tc + 5
-
nick nieaktualny
-
Alorrene13 wrote:Truskaweczko chyba troszke za wcześnie.... Kto jest pierwszy na liście? Zyrcia?
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość