Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak miałam w szpitalu smoczek i położna sama zaproponowała by Bartkowi dać bo płakał a ja po Cc byłam padnięta w 2-3 dobie. Nie wpłynęło to w żaden sposób na karmienie piersią. Nadal super sie przystawiał i ssał. Po powrocie do domu sam smoczek " odrzucił " i już nigdy nie chciał i wypluwał.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyScintilla wrote:My się wizytujemy kontrolnie 20stego ... 26stego mamy typowe połówkowe więc jeszcze tyyyyle czasu
Nie wiem czy widziałyście ten filmik wcześniej więc wklejam linka .. zawsze poprawia mi humor ... szczególnie jak myślę o porodzie
https://www.youtube.com/watch?v=HXQ_bSiUYUs -
XxMoniaXx wrote:dzięki za info
dziewczyny dużo kupujecie ciuszków 56 ? -
XxMoniaXx wrote:z chłopaka dziewczyna raczej sie nie zrobi , na odwrót częściej
Sista lubi tę wiadomość
-
Co do połówkowych ja będę miała pewnie 10 lutego. To będzie 20 tydzień, a mój gin od prenatalnych przyjmuje we wtorki.
Co do ciuszków 56, to ja mam na razie 7 body. Chyba większość kupie od 62, bo co ja zrobię jak Mały urodzi się 56? Razem z M. Jesteśmy wysocy (ja 176, M. 186) -
Widzę że króluje temat porodu, a to nie dla mnie
Ja wiem gdzie będę rodzić i na tym moja wiedza się kończy, na razie wolę udawać że mnie to nie dotyczy
XxMoniaXx, Scintilla, sss, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joasia:) wrote:
Mi się też bardzo podobaTylko pewnie sporo miejsca zajmuje
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sista wrote:Ja planuje mieć, ale liczę, ze od jakieś koleżanki odkupie lub pożyczę. Jak czytam styczniówki, to dobra rzecz
HiHi ... też podglądam styczniówki i zastanawiam się czy szybko minie czas jak będą zaglądać do naszego Forum i nam po cichu kibicować
http://wrzucaj.net/images/2015/01/10/milego-dnia-lt3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 08:33
Sista lubi tę wiadomość
-
Hejka. Ale dzis zgnila pogoda...
Laktator kupuje reczny.
Hustawki bym w zyciu nie kupila, bo ten stelaz strasznie duzo miejsca zajmuje. Mam spory salon ale zdecyduje sie na bujaczek, moim zdaniem praktyczniejszy
Mam dzis zamiar kupic ze 2 pary dzinsow ciazowych, bo zwykle musialam nosic w ostatnich dniach rozpiete.
Wy tez tak macie ze wam brzuch po posilku wybija? Ja sie lubie najesc do syta i kurcze teraz juz caly posilek na raz ledwo mieszcze. Chyba czas zaczac jesc na raty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:40