Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasika8303 wrote:Dziewczyny a skąd mam wiedzieć czy w moim szpitalu jest bezpłatnie i na żądanie zzo?
Można zobaczyć opis szpitala na stronie :
http://www.gdzierodzic.info
Tam nie licząc opinii jest też opis jak wygląda standardowy przebieg porodu i zwykle podają info o ZZO.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:25
Sista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ech. Poczytalam pare opinii ze strony gdzierodzic i powinna sie nazywzc "gdzie nie rodzic". Z 4 szpitali w Poz wybor miedzy kila a malaria... tam gdzie ladnie i sympatycznie to wyrywaja lozysko po porodzie i lyzeczkuja zamiast dac sie mu urodzic, krocze nacinaja z automatu. Tam gdzie nue ingeruja az tak w porod pracuja same gestapo. Jak zyc pani premiero?
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDlatego gdyby nie to, że będę rodzić po znajomości i dostanę nawet podobno! osobną salę to bym wolała rodzić w domu albo nie wiem na polu
bo po tym co widzialam w ICZMP ostatnio to jakbym pod wejściem do szpitala rodziła nie weszłabym tam i wolała jechać na drugi koniec Łodzi. Ciekawe czy u nas kiedyś będzie normalnie i poród będzie kojarzony z cudownym przeżyciem a nie jak trauma.
-
Haha, Zyrcia, to pole mnie rozwaliło
Jak patrzę na te szpitale to faktycznie strach iść, dużo czerwieni.
Boicie się w ogóle porodu? Myślicie już o nim?
Mnie jeszcze do połówkowego trochę brakuje, 15 stycznia idę na zwykłą wizytę i mam nadzieję, że zobaczę już jaka płeć. Tymczasem pożeram paczkę talarków Lajkonika. Ciekawe czy to syn czy córka będą fanami słonych przekąsekSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyJa wsunęłam naleśniki właśnie
Ja to jestem przerażona jak myślę o porodzie. Na początku ciąży mówiłam, że innej opcji niż cc nie ma, ale jak poczytałam o powikłaniach to zmieniłam zdanie. Tym bardziej, że ja nadal jestem właścicielką ciała obcego, którego nikt nie chcę usunąć i boje się nowego lokatora, a z moim szczęściem to bardzo prawdopodobneNo chyba, że nie będzie wyjścia. Z drugiej strony znowu przeraża mnie poród sn, a raczej jego powikłania... Nietrzymanie moczu i jakieś inne dziwne rzeczy :o masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja polowkowe mam dopiero 20 lutego a za tydzien wizyte a 5 lutego echo plodu.
Co ja dzis zjadlam najpierw sledzika a teraz kielbaski i to z majonezem mniam mniam chyba pekne... Ostatnio mnie wzielo na kabanosy ...a waga stoi hm.....cieszyc sie?Sista lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualnyJa to liczę, że jak 3 razy inny lekarz powiedział, że coś tam dynda i na 90% chłopak to już nic się nie zmieni -_- Musi być Leon, bo Lilka w drugiej turze dopiero
Takie jest założenie
Przyszła dziś bluza dla Leoncja
huhu ale będzie modello
Truskaweczka250, Sista lubią tę wiadomość