Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Muniek moi tata z rodzinką mieszka w Dusseldorfie i mam pytanie czy na tych stronach podajesz jakieś dane identyfikujące ciąże? Tak sobie pomyslałam czy wyślą mi do taty te gratis ... Ot takie lekkie naciągnięcie i Polska kombinacjaagawera lubi tę wiadomość
-
Joasia myślę że bez problemu wyślą mu to,ja musiałam podać datę porodu,ewentualnie płeć i imię,ale to jest podawane tak na "gębę" że tak powiem,bo nie trzeba tego jakoś dokumentować. A twój tata może podać się za ojca,nikt tego nie sprawdzi
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper dzięki Muniek
Oczywiście na naszych krajowych stronach też sie zaloguje. Przy porodzie Bartka i Kuby w szpitalu też dostałam prezenty. No przy Bartku było tego sporo bo pamietam, że mąż miał co do auta zanosić. Tam były kupony z którymi odbierałam w rossmanie pieska fisher price. Nawet dla męższczyzny była w tych gratisach maszynka do golenia gilletteMuniek, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha dziewczyny pamiętajcie zeby w szpitalu wyjąć z tych pudełek ankiety,wypełnić i zostawić w szpitalu. Bo to decyduje o poźniejszych przysyłanych gratisach. Siostra nie zostawiła i nie przysłali nic a ja dostawałam do roku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 17:32
-
Czesc dziewczyny,
Witam sie w nowym rokutroche mnie nie bylo. Mam nadzieje ze wszystkie dzidzie ladnie rosna
troche musze was nadrobic
Muniek ja w tamtym tygodniu pomeldowalam sie u czekam na gratisy. Jutro musze pojsc do dm i globusa jakies niespodzianki odebrac. Inne firmy wysylaja pocztaMuniek, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylilirose wrote:Dziewczyny, wiecie czy lekarz rodzinny faktycznie od początku roku zajmuje się leczeniem tarczycy?
Lili wydaje mi się, że lekarz rodzinny nie zajmie się tarczycą. Ja próbowałam, ale mnie odesłał do endo.
Moja ciocia leczy niedoczynność. Po zdiagnozowaniu i ustaleniu dawki dostała karteczkę od endo do rodzinnego i wtedy już rodzinny przypisuje recepty.
Nieukowa żyrafka miodzio!!
Jeśli chodzi o gratisy to ja w poprzedniej ciąży się rejestrowałam i kilka gratisów dostałam np. płytę z kołysankami, poradniki, próbki mleka, śliniaczki, skarpetki i próbki kosmetyków. Nie pamiętam wszystkiego ale np z Gerbera dostałam krem na rozstępy. A najwięcej gratisów z Bebiprogram z Bebilon. Ze dwa mce temu dostałam od nich rzeczy odpowiadające dziecku gdyby się urodziło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:18
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Muniek super mężczyzna
Ja całą serię tych komplecików ze zwierzątkami bym wykupiła
Mam żabkę, dinozaura i krabika, ale co wchodzę do HM to mam ochotę dalej kupować
I mimo że jestem przeciwna różom, to kupiłabym króliczka albo żyrafkę, tylko nie mogę go w żadnym polskim HM znaleźć:
http://www.hm.com/us/product/24089?article=24089-G
Spójrz tu: http://allegro.pl/nowe-hm-body-spodenki-czapka-zajaczek-68-i4962802525.html
Mają kilka różnych wzorów.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Kichane, ale mialam dzien, urodzinki mojej Zuzi, goscie, dzieci, padam na pysk.
Jeszcze moja mala w brzuszku nie ruszala sie caly dzien ale teraz jak zasadzila mi kopa to sie uspokoilam.
Odnosnie rodxinnego, to moj mi robil badania i nie wiedzial nawet jakie tsh ma byc w ciazy.[/url]