Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli nie masz do gina zaufania to jasne że trzeba go zmienić. Daj znać co ci powiedział.
Aka81 wrote:Violu mam zadzwonić wieczorem z wynikami. Zobaczę co mi powie, ale nie wiem czy pójdę do niego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 11:58
-
nick nieaktualnyAghata zazdroszczę widoku
Violu ufam mu. Chodzę do niego od kilku lat z różnymi problemami. Nigdy mnie nie zawiódł.
Ale nie wiem co mam o tym myśleć. Drugi raz w życiu robiłam bete (pierwszy raz po poronieniu).
Czy na wizycie mogło być źle a równocześnie beta może dobrze przyrastać?
Czytam, że dobry przyrost = ciąża dobrze rozwijająca się. Czy tak??
Mam mętlik. Zasiała mi się nadzieja.Viola lubi tę wiadomość
-
aghata wrote:Ja bylam we wtorek zeszły u lekarza i juz widziałam mini serduszko.
Dam znać po wizycie
Aka81 super beta a co do lekarza, tak jak dziewczyny pisały jeśli nie masz do niego zaufania to może zapisz się do innego póki jeszcze jest wczesny etap ciąży bo trzeba pamiętać, że jak to pisało w poradach do 28tc z lekarzem będziemy widywać się ok co 4tyg, po 28tc co dwa tygodnie a po 38tc co tydzień, więc powinien to być lekarz, któremu ufamy i chyba dobrze jest też wybrać lekarza, który pracuje w szpitalu
A u mnie im bliżej wizyty tym jakiś stresik mnie ogarnia i non stop sikam już nie tylko jako objaw ciąży ale jako objaw stresu ale nie ma co MUSI BYĆ DOBRZE !! -
No to w takim razie idź skonsultować wynik i USG do innego gina jeśli ten zasiał taką niepewność w tobie. Będziesz wiedziała na czym stoisz.
Aka81 wrote:Aghata zazdroszczę widoku
Violu ufam mu. Chodzę do niego od kilku lat z różnymi problemami. Nigdy mnie nie zawiódł.
Ale nie wiem co mam o tym myśleć. Drugi raz w życiu robiłam bete (pierwszy raz po poronieniu).
Czy na wizycie mogło być źle a równocześnie beta może dobrze przyrastać?
Czytam, że dobry przyrost = ciąża dobrze rozwijająca się. Czy tak??
Mam mętlik. Zasiała mi się nadzieja. -
Magda_lena88 wrote:ooo to prawie tydzień temu ale fajnie bo ja teraz jestem w 6tc = 5t+3dniu może uda się dziś coś wypatrzeć pięknego
Dam znać po wizycie
Aka81 super beta a co do lekarza, tak jak dziewczyny pisały jeśli nie masz do niego zaufania to może zapisz się do innego póki jeszcze jest wczesny etap ciąży bo trzeba pamiętać, że jak to pisało w poradach do 28tc z lekarzem będziemy widywać się ok co 4tyg, po 28tc co dwa tygodnie a po 38tc co tydzień, więc powinien to być lekarz, któremu ufamy i chyba dobrze jest też wybrać lekarza, który pracuje w szpitalu
A u mnie im bliżej wizyty tym jakiś stresik mnie ogarnia i non stop sikam już nie tylko jako objaw ciąży ale jako objaw stresu ale nie ma co MUSI BYĆ DOBRZE !!
Mi w poczekalni zawsze chce się siku ze stresu a killka razy jeszcze cos innego hehehe na wizycie juz przechodzi hihi
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny