Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli nie masz do gina zaufania to jasne że trzeba go zmienić. Daj znać co ci powiedział.
Aka81 wrote:Violu mam zadzwonić wieczorem z wynikami. Zobaczę co mi powie, ale nie wiem czy pójdę do niego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 11:58
-
nick nieaktualnyAghata zazdroszczę widoku
Violu ufam mu. Chodzę do niego od kilku lat z różnymi problemami. Nigdy mnie nie zawiódł.
Ale nie wiem co mam o tym myśleć. Drugi raz w życiu robiłam bete (pierwszy raz po poronieniu).
Czy na wizycie mogło być źle a równocześnie beta może dobrze przyrastać?
Czytam, że dobry przyrost = ciąża dobrze rozwijająca się. Czy tak??
Mam mętlik. Zasiała mi się nadzieja.Viola lubi tę wiadomość
-
aghata wrote:Ja bylam we wtorek zeszły u lekarza i juz widziałam mini serduszko.
ale fajnie
bo ja teraz jestem w 6tc = 5t+3dniu może uda się dziś coś wypatrzeć pięknego
Dam znać po wizycie
Aka81 super betaa co do lekarza, tak jak dziewczyny pisały jeśli nie masz do niego zaufania to może zapisz się do innego póki jeszcze jest wczesny etap ciąży bo trzeba pamiętać, że jak to pisało w poradach do 28tc z lekarzem będziemy widywać się ok co 4tyg, po 28tc co dwa tygodnie a po 38tc co tydzień, więc powinien to być lekarz, któremu ufamy
i chyba dobrze jest też wybrać lekarza, który pracuje w szpitalu
A u mnie im bliżej wizyty tym jakiś stresik mnie ogarnia i non stop sikamjuż nie tylko jako objaw ciąży ale jako objaw stresu
ale nie ma co MUSI BYĆ DOBRZE !!
-
No to w takim razie idź skonsultować wynik i USG do innego gina jeśli ten zasiał taką niepewność w tobie. Będziesz wiedziała na czym stoisz.
Aka81 wrote:Aghata zazdroszczę widoku
Violu ufam mu. Chodzę do niego od kilku lat z różnymi problemami. Nigdy mnie nie zawiódł.
Ale nie wiem co mam o tym myśleć. Drugi raz w życiu robiłam bete (pierwszy raz po poronieniu).
Czy na wizycie mogło być źle a równocześnie beta może dobrze przyrastać?
Czytam, że dobry przyrost = ciąża dobrze rozwijająca się. Czy tak??
Mam mętlik. Zasiała mi się nadzieja. -
Magda_lena88 wrote:ooo to prawie tydzień temu
ale fajnie
bo ja teraz jestem w 6tc = 5t+3dniu może uda się dziś coś wypatrzeć pięknego
Dam znać po wizycie
Aka81 super betaa co do lekarza, tak jak dziewczyny pisały jeśli nie masz do niego zaufania to może zapisz się do innego póki jeszcze jest wczesny etap ciąży bo trzeba pamiętać, że jak to pisało w poradach do 28tc z lekarzem będziemy widywać się ok co 4tyg, po 28tc co dwa tygodnie a po 38tc co tydzień, więc powinien to być lekarz, któremu ufamy
i chyba dobrze jest też wybrać lekarza, który pracuje w szpitalu
A u mnie im bliżej wizyty tym jakiś stresik mnie ogarnia i non stop sikamjuż nie tylko jako objaw ciąży ale jako objaw stresu
ale nie ma co MUSI BYĆ DOBRZE !!
Mi w poczekalni zawsze chce się siku ze stresu a killka razy jeszcze cos innego hehehe na wizycie juz przechodzi hihi
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny