Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:Lol -przepraszam
Wynik- spróbuję pojutrze. Dziś mam Marcię na warsztacie
kurde a ja nie miałam zielonego pojęcia wytłumaczyłam jej o co a ona i tak nie wiedziała o co kaman ...
a jak dała te na skrzep to dupa z badania pewnie coooo ? -
Joasia odebrałam tą kosmetyczkę z rossmanna. Wystarczyło że pokazałam ten kupon,i bez żadnych pytań po prostu mi ją pani dała.Także ktokolwiek może ci to odebrać,a myślę że warto bo fajna rzecz
w środku znalazłam:
-ulotki i kupony rabatowe
-próbki płynu persil dla dzieci,balsamu i olejku do ciała dla mam,kremu pod oczy
-chusteczki do czyszczenia twarzy
-2wkładki laktacyjne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 12:32
Truskaweczka250, aga87, Nieukowa, Alorrene13, Katha81, Aka81 lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Łeee, a myślałam że takie kosmetyczki u nas wydają ;(
Mnie dzisiaj z rana sutki bolały jakby przez wyżymaczkę mi je przepuścili. A zdarzyło się to pierwszy raz. Już prawie panikować zaczęłam że może mi się laktacja zaczyna, ale póki co nic się na szczęście nie dzieje ;/ -
agawera wrote:marcia a skad jesteś bo ja mieszkam w Gdynii do ginekologa chodze na zaspę i rodzinkę mam w Gdańsku
Ja mieszkam w Gdańsku na Modenie. Do gin chodze na Kartuską w Gdańsku, a juz 5 lutego ma pierwszą wizyte u nas w przychodni na Morenie na NFZ w końcu a rejestrowalam się jak tylko do wiedziałam się o ciąży w październiku... Masakra jakaśWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 13:07
agawera lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Aga ja mam tak samo - jak wyjdę na spacer i jest zimno to boli jakby ktoś mnie ciął jakimś ostrym nożykiem, okropne uczucie
Seks też sobie chwalę, nie wiem czego to kwestia ale wczoraj w kulminacyjnym momencie myślałam że zemdleje tak to wszystko intensywnie czułam, aż się przestraszyłam potem...
Niefajnie by było trafić na IP z powodu zasłabnięcia podczas orgazmu heheaga87, Sista lubią tę wiadomość
-
Witajcie, czytam codziennie, ale jakoś czasu brak na pisanie. U nas wszystko ok, dzidziuś rośnie, niestety muszę co miesiąc do endo chodzić na kontrole, bo tarczyca cały czas mi rośnie, miałam młodzieńczą. Na połówkowe ok 7 lutego się wybieram. Malucha czuję już od ponad tygodnia, codziennie mnie kopie, czuję w środku, bo łożysko na przedniej ścianie, więc za jakiś czas poczuję jak rękę przyłożę. Choć kopniaczki coraz mocniejsze są. Czeka nas remont, a dokładnie malowanie i wymiana mebli, te już zamówione są, a za tydzień M rusza z pędzlem, jutro po farbę jedziemy. A ja w międzyczasie z młodym do rodziców jadę poprzeglądać ciuszki i posprawdzać co mam. Co do leżaczko- bujaczków, to jak urodziłam Marka to mi takiego brakowało, teraz mam okazję odkupić od znajomych takiego z fisher price za 90 zł http://www.smyk.com/fisher-price-fotelik-bujaczek-ze-zwierzatkami-cudowna-planeta,p1044877548,swiat-niemowlaka-p jest w stanie bdb po dwójce dzieci więc od razu zaklepałam. Teraz siedzę i pakuję wszystko w pudła ale z umiarem co by się nie przeforsować. Miłego dnia dziewczyny
-
A1984 wrote:Seks też sobie chwalę, nie wiem czego to kwestia ale wczoraj w kulminacyjnym momencie myślałam że zemdleje tak to wszystko intensywnie czułam, aż się przestraszyłam potem...
Niefajnie by było trafić na IP z powodu zasłabnięcia podczas orgazmu heheja niestety mam zakaz seksu,przez to że mam polipa i jeśli zostanie uszkodzony może dojść do krwotoku.Chociaż podobno zaczyna się wchłaniać,więc może w końcu celibat się skończy
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Alorrene13 wrote:Agata byłaś już na zajęciach z gimnastyki
? Czy jeszcze nie?
Mnie nie pali w nosie, ale mi się zatyka w nocy niestety, i jest to wkurzające bo trafi się czasami jakiś "chrapek" i mąż się żali, że spać nie może :$
Idę dziś na 19, nie jest tam lekko z miejscami więc jak mi się spodoba to będę musiała się pewnie zapisać na kilka zajęć w przód by mieć gwarancje miejsce. Dam znać jak byłoAlorrene13 lubi tę wiadomość
-
Katha81 wrote:Magda_lena, Aga ja tez mam polowkowe 26.01.
Mam nadzieje ze do tego czasu juz bede czuc ruchy bo mi sie ostatnio tez przesunelo lozysko do przodu.
Muniek fajna ta kosmetyczka. Musze tez wydrukowac ten bon i podejsc tamKatha81, Magda_lena88 lubią tę wiadomość