Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Lol -przepraszam :)
    Wynik- spróbuję pojutrze. Dziś mam Marcię na warsztacie :D
    ok będę czekać :)

kurde a ja nie miałam zielonego pojęcia wytłumaczyłam jej o co a ona i tak nie wiedziała o co kaman ...

a jak dała te na skrzep to dupa z badania pewnie coooo ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta pielęgniara do mnie że czy wiem że teraz musze to jakoś przechować te próbke a jaj jej mówi, że zaraz ją wysyłam ... że tylko nie może być mrozu , a ona zdziwiona , że nie może być mrozu była :O nie wiem ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia odebrałam tą kosmetyczkę z rossmanna. Wystarczyło że pokazałam ten kupon,i bez żadnych pytań po prostu mi ją pani dała.Także ktokolwiek może ci to odebrać,a myślę że warto bo fajna rzecz :-) w środku znalazłam:
    -ulotki i kupony rabatowe
    -próbki płynu persil dla dzieci,balsamu i olejku do ciała dla mam,kremu pod oczy
    -chusteczki do czyszczenia twarzy
    -2wkładki laktacyjne
    hc4ybmj32byh_t.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 12:32

Truskaweczka250, aga87, Nieukowa, Alorrene13, Katha81, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to fajny zestaw szkoda że u nas takich rzeczy nie ma:(

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łeee, a myślałam że takie kosmetyczki u nas wydają ;(

Mnie dzisiaj z rana sutki bolały jakby przez wyżymaczkę mi je przepuścili. A zdarzyło się to pierwszy raz. Już prawie panikować zaczęłam że może mi się laktacja zaczyna, ale póki co nic się na szczęście nie dzieje ;/

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • aga87 Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie nieukowa, podobno to normalne, trzeba je zahhartować, ale pytam tylko czy wy też tak macie czy tylko mi doskwiera ten ból ;)

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga mi nie doskwiera taki ból. Mam tylko tak że jak leżę w łóżku, czy też śpię i wstaję potem to wstając czuję ich ciężar i lekki ból sutków wtedy jakby spływało coś do nich ;)

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Marcia86 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agawera wrote:
    marcia a skad jesteś bo ja mieszkam w Gdynii do ginekologa chodze na zaspę i rodzinkę mam w Gdańsku

Ja mieszkam w Gdańsku na Modenie. Do gin chodze na Kartuską w Gdańsku, a juz 5 lutego ma pierwszą wizyte u nas w przychodni na Morenie na NFZ w końcu a rejestrowalam się jak tylko do wiedziałam się o ciąży w październiku... Masakra jakaś ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 13:07

agawera lubi tę wiadomość

Maja 5.06.2015
    Aniela 27.08.2021
    lprkmg7yq9lzv97b.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ból piersi to takie jak ciągnięcie za brodawki
    Dziś mam lenia odnośnie robienia obiadu wiec stwierdziłam ze po badaniu krwi pójdę gdzieś na obiad najbliżej by green way i później textilmarket może coś znajdę ciekawego

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja mam tak samo - jak wyjdę na spacer i jest zimno to boli jakby ktoś mnie ciął jakimś ostrym nożykiem, okropne uczucie :/

Seks też sobie chwalę, nie wiem czego to kwestia ale wczoraj w kulminacyjnym momencie myślałam że zemdleje tak to wszystko intensywnie czułam, aż się przestraszyłam potem...
    Niefajnie by było trafić na IP z powodu zasłabnięcia podczas orgazmu hehe :D

aga87, Sista lubią tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy boli Was nos od środka? Mnie ostatnio non stop pali w nosie jak oddycham, nigdy czegoś podobnego nie czułam :/

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • annaj Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, czytam codziennie, ale jakoś czasu brak na pisanie. U nas wszystko ok, dzidziuś rośnie, niestety muszę co miesiąc do endo chodzić na kontrole, bo tarczyca cały czas mi rośnie, miałam młodzieńczą. Na połówkowe ok 7 lutego się wybieram. Malucha czuję już od ponad tygodnia, codziennie mnie kopie, czuję w środku, bo łożysko na przedniej ścianie, więc za jakiś czas poczuję jak rękę przyłożę. Choć kopniaczki coraz mocniejsze są. Czeka nas remont, a dokładnie malowanie i wymiana mebli, te już zamówione są, a za tydzień M rusza z pędzlem, jutro po farbę jedziemy. A ja w międzyczasie z młodym do rodziców jadę poprzeglądać ciuszki i posprawdzać co mam. Co do leżaczko- bujaczków, to jak urodziłam Marka to mi takiego brakowało, teraz mam okazję odkupić od znajomych takiego z fisher price za 90 zł http://www.smyk.com/fisher-price-fotelik-bujaczek-ze-zwierzatkami-cudowna-planeta,p1044877548,swiat-niemowlaka-p jest w stanie bdb po dwójce dzieci więc od razu zaklepałam. Teraz siedzę i pakuję wszystko w pudła ale z umiarem co by się nie przeforsować. Miłego dnia dziewczyny :)

f2w3skjot714tnej.png
    17u9anlitdud0u9j.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata byłaś już na zajęciach z gimnastyki :) ? Czy jeszcze nie?
    Mnie nie pali w nosie, ale mi się zatyka w nocy niestety, i jest to wkurzające bo trafi się czasami jakiś "chrapek" i mąż się żali, że spać nie może :$

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A1984 wrote:
    Seks też sobie chwalę, nie wiem czego to kwestia ale wczoraj w kulminacyjnym momencie myślałam że zemdleje tak to wszystko intensywnie czułam, aż się przestraszyłam potem...
    Niefajnie by było trafić na IP z powodu zasłabnięcia podczas orgazmu hehe :D
    No to zazdroszczę wrażeń ha ha ;-) ja niestety mam zakaz seksu,przez to że mam polipa i jeśli zostanie uszkodzony może dojść do krwotoku.Chociaż podobno zaczyna się wchłaniać,więc może w końcu celibat się skończy ;-)

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alorrene13 wrote:
    Agata byłaś już na zajęciach z gimnastyki :) ? Czy jeszcze nie?
    Mnie nie pali w nosie, ale mi się zatyka w nocy niestety, i jest to wkurzające bo trafi się czasami jakiś "chrapek" i mąż się żali, że spać nie może :$

Idę dziś na 19, nie jest tam lekko z miejscami więc jak mi się spodoba to będę musiała się pewnie zapisać na kilka zajęć w przód by mieć gwarancje miejsce. Dam znać jak było :)

Alorrene13 lubi tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam i jutro na 16,30 Połówkowe mam :)
    Nie mogę się doczekać zobaczyć jak maluszek się czuje i ile urosła:)

Muniek, A1984, Inesicia, Sista lubią tę wiadomość

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyniki badań z rana mam wg mnie ok :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena, Aga ja tez mam polowkowe 26.01. :)

Mam nadzieje ze do tego czasu juz bede czuc ruchy bo mi sie ostatnio tez przesunelo lozysko do przodu.

Muniek fajna ta kosmetyczka. Musze tez wydrukowac ten bon i podejsc tam :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    Magda_lena, Aga ja tez mam polowkowe 26.01. :)

Mam nadzieje ze do tego czasu juz bede czuc ruchy bo mi sie ostatnio tez przesunelo lozysko do przodu.

Muniek fajna ta kosmetyczka. Musze tez wydrukowac ten bon i podejsc tam :)
    macie połówkowe w moje urodzinki :D

Katha81, Magda_lena88 lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z was chodzi na basen? Jak czesto mozna zalapac infekcje? Ja chce zapisac sie na Aqua fitness dla ciezarnych bo kregoslup mnie nadal boli i az sie boje co bedzie jak brzuch urosnie

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
‹‹ 409 410 411 412 413 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ