Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewuszki
Ja dziś się nędznie czuję, nie mam weny wstać z barłogu, a jeszcze dziś idę do teatru -_-
Cały tydzień mam zawalony, ciągle coś, jedynie w środę przyjemność- nowe pazurkii w czwartek połówkowe. Już się nie mogę doczekać i niech ten czas szybciej leci. A teraz korzystam jeszcze z chwili luzu i obmacuję się z moją Kicią
Sista, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Katha81 wrote:Czy ktoras z was chodzi na basen? Jak czesto mozna zalapac infekcje? Ja chce zapisac sie na Aqua fitness dla ciezarnych bo kregoslup mnie nadal boli i az sie boje co bedzie jak brzuch urosnie
Ja byłam wczoraj rano na basenie, po raz pierwszy odkąd jestem w ciąży. Odpukać, ale jak na razie nic mnie nie swędzi, nie pieczeChcemy z M. chodzić na basem w weekendy z samego rana, mniej ludzi i chyba czyściej
Katha81 lubi tę wiadomość
-
Co do sexu, to mam podobnie jak dziewczyny powyżej. Mój M. ma chyba nawet większa ochotę teraz niż przed ciążą. Może to przez powiększone piersi
A i według mnie, doznania są jakieś lepsze
Zaraz po, też mam twardą macicę przez kilkanaście minut. Na szczęście wszystko wraca do normy.
Zapisałam się tez na gimnastykę dla kobiet w ciąży. Jutro pierwsze zajęcia o 16.30. A jak mi się spodoba i będę już na L4, to planuję chodzić również w piątki na 10.30.
Miłego popołudnia !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 14:32
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Dzwoniłam i jutro na 16,30 Połówkowe mam
Nie mogę się doczekać zobaczyć jak maluszek się czuje i ile urosła:)
A tak w ogóle to są jakieś pytania, które ewentualnie powinnam zadać lekarzowi robiącemu usg połówkowe? Pytam bo kompletnie się na tym nie znam, a nie chciałabym czegoś przeoczyć.Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
aghata wrote:Witam sie i ja...nie wiem czy czytalyscie co pisalam, ja chodzilam do rodzinnego zanim zaszlam w ciaze zapytac czy da mi skierowanie na bsdania tarczycy bo chce starac sie o dzidziusia...dal, bez problemu, ale z wynikiem powyzej 4 zaczelam brac euthyrox 25 i to on mi wyliczyl. Powiedzial tylko ze jak zajde mam isc do endo bo on sie nie zna, a do endo na nfz we Wrocaqliu czeka sie 4 lata!!!! Na szczescie moj gin naprotechnolog rowniez zajmuje siemtwrczyca i nie musze dodatkowomteraz chodzic do endo...ale moral z tego taki, ze ten lekarz rodzinny g...o sie zna na chorobach przyjdziesz do niego z wynikiem tsh 3,5 a on ci powie ze jest w normie bo miesci sie wlasnie w normach a nie ma zielonego pojecia ze w ciazy to nie jest dobry wynik.
Ciekawa jestem jak taki rodzinny teraz bedzie rozpoznawal nowotwory..
Ja jestem dzisiaj snieta strasznie, zawiozlam mala do przedszkola, cukierki urodzinowe kupilam, i jestem sama w dimku odpoczywam psychicznie.
Ja wrocilam z pracy bo jestem chora, mam infekcje gardla albo krtani, pobrali mi krew na CRP i jutro zdecydują czy trzeba antybiotyk. Ja nie chcę antybiotyku -
Witam Was wszystkie i trzymam kciuki za połówkowe
żeby maluszki nie robiły nam psikusów
Oj powiem wam,że moje ostatnie dwa dni można wyciąć z życiorysu
Opiekowałam się córeczką od koleżanki i miałam pełno planów ,co by z nią fajnego porobić.... no i aż tu nagle wieczorem,gdy oglądamy bajki a mój K odgrzewa sobie jedzenie(rybę+frytki) w piekarniku czuję te wszystkie zapachy,które niekoniecznie się spodobały. Zaczęła boleć głowa,wzięłam prysznic a po wyjściu kanapkę i herbatę .
Nie zdążyłam do połowy kanapki jak już było wszystko w magicznej porcelanie.
Myślę sobie a raz i już będzie dobrzeAle co? NIE.. męczyło mnie tak całą noc i cały następny dzień
Na szczęście dzisiaj już lepiej .
Wyczytałam na necie ,że niektóre kobiety to wymiotują całą ciąże a i nawet 2 mc po niej :o o zgrozo...
A tak w bardziej przyjemniejszych tematach to znalazłam meble i bujaczek
http://ogloszenia.ox.pl/ogloszenie,2723706,lezak-bujak-hustawka-hybrydowa-bright-starts.html
http://ogloszenia.ox.pl/?p=showMoreSend&iNotice=2723947
Z racji ,że jestem bardziej praktyczna uważam,iż lepiej kupić meble na dłużej niż na chwilęCo myślicie o tych rzeczach ?
Opłaca się?Brać ??
Obecnie się negocjuję
Podczytałam jak pisałyście o seksieja mam większa ochotę niż przed ciążą i częściej miewam sny erotyczne że uuuhu
Też bym poszła na jakieś zajęcia dla ciężarnych ale w mojej okolicy raczej nic nie ma,chyba wyciągnę moją piłkę i będę na niej skakać przy YTWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:16
Alorrene13, A1984, Truskaweczka250, Sista lubią tę wiadomość
-
A1984 wrote:Kikusia ja też nadal mam mdłości i wymioty, powiedziałabym nawet że momentami jest gorzej niż w 1 trymestrze
. . Ja miałam taki maraton okropny w nocy albo wymiotowałam albo miałam biegunkęspałam może 2 godziny a potem za dnia nie było lepiej . Ani nic zjeść ani się napić.
-
Hej,
My jesteśmy po pierwszym półówkowym ale będę robić jeszcze prywatnie. Na obecną chwilę wygląda, że wszystko jest okej, w sensie wszystkie narządy są ułożone w dobrym miejscu, nie ma cech rozszczepu (a przynajmniej tak mówiła ta kobieta). Noszę w sobie 300 gram szczęścia
Co do cyców to mi się powiększyły o dwie miseczki! Kosmos jakiś. I mam strasznie wrażliwe sutki
A teraz relaks
Miłego dzionka!Alorrene13, Inesicia, A1984, sss, Truskaweczka250, Katha81, Nieukowa, aga87, Sista, Joasia:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
CaneCorso wrote:Ahatha a jak sie nazywa Twoj lekarz gin?
Ja wrocilam z pracy bo jestem chora, mam infekcje gardla albo krtani, pobrali mi krew na CRP i jutro zdecydują czy trzeba antybiotyk. Ja nie chcę antybiotyku
Ja chodzę do Banacha do przychodni w Trzebnica[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja teraz 15.01 robię połówkowe w prywatnym szpitalu, a 19.01 mam wizytę u gina na NFZ więc nic mu nie powiem żeby też mi zrobił
taki mały przekręt,a już wiem, że jak ginowi na NFZ się powie, że robiłam prywatnie to oleje, a tak powim, że bida i ma mi zrobić. Będę miała wtedy porównanie.
Z., agawera, nenette, Katha81 lubią tę wiadomość