Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny powiedzcie mi co robicie z kawą ? ja pije 1 dziennie i to rozpuszczalną, wczoraj jak moja babcia to zobaczyła to zachowała się jakbym codziennie obalała 0,7 czystej
Ja Ci powiem ze od czasu kiedy znajoma studiującą technologie żywności powiedziała ze kawa rozpuszczalna to największe zło, co tam się w niej znajduje, ze są substancje rakotwórcze a często potrafią się tam pojawić jakieś pleśnie to omijam rozpuszczalną dużym łukiem, a tak to pilam w pracy, bo "zalewajki" nie lubie, a ekspresu tez nie było. Także w ciąży juz w ogóle bym jej nie pila.
Jeśli chodzi o kawę normalną to ponoć można ale raz dziennie (to wg mojego lekarza), ja pije okazjonalnie z duża ilością mleka. Kawa za bardzo nie wpływa na wzrost ciśnienia także nic się nie stanie jak raz dziennie wypijesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 16:21
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Inesicia wrote:Truskaweczka czyli wygląda na to, że będziesz pierwsza:)
A tak w ogóle to są jakieś pytania, które ewentualnie powinnam zadać lekarzowi robiącemu usg połówkowe? Pytam bo kompletnie się na tym nie znam, a nie chciałabym czegoś przeoczyć.
Nie wiem raczej nie mam pytań,ja robię u swojego gina, ale jak by wzbudził we mnie niepewność jak ostatnio to pójdę do kliniki prywatnie tam co ostatnio robiłam usg żeby na lepszym sprzęcie sprawdzili mi;)
Z. Gratulacje pozytywnej wizyty;) Znasz płeć maluszka??Z. lubi tę wiadomość
-
Si
Mały Jakub
Trzeci raz potwierdzili więc raczej się nie zmieni
Mój syn chętniej pokazuje przyrodzenie niż buziulka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 16:52
Truskaweczka250, Inesicia, nenette, Katha81 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
sss wrote:Hejka. Czy ktoras z was lyka espumisan na wzdecia?
Wczoraj pozwolilam sobie na pizze jaka pyszna i umieram , przeszlo mi teraz znowu buuuu..
Łykaj śmiałosss lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Ja od 2 tygodni tez mam ochote na kawe
pije filizanke 3-4 razy w tygodniu. Lepiej sie po niej czuje bo jestem niskocisnieniowcem.
Espumisan kupilam ostatnio ale jeszcze nie brslam ale slyszalam ze mozna.
Co do mdlosci to jeszcze mi czasem dokuczaja jak za duzo zjem. Wogole to czuje jak wysoko mi sie zolądek podniósl i musze jesc bardzo male porcje bo inaczej zle to znosze