Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sista wrote:Moni, ja wypijam słabiutkie late na śniadanie. Nie uważam aby to szkodziło Maleństwu.
Inesicia wrote:Mam takie pytanko czy bierzecie witaminy prenatalne? Jeśli tak to jakie?
Zyrcia, laseczkoFajne spodnie! Ja ostatnio tylko w sukienkach chodzę.
zyrcia lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Ja też tylko w kiecach, ale większość mam takie szare ala dresowe i jakoś do teatru nic mi nie pasowało więc nie było wyjścia
Musze jakieś kupić, ale nie mam kiedy albo nie mam weny się ruszyć
Przytyłam od początku ciąży 2 kg... więc nie mam za bardzo co chować. Podobno niedługo powinnam nadrobić i wreszcie poszaleję z ciuchami
Sista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zyrcia ja ostatnio kupiłam w h&m dwie pary spodni ciążowych i wcale nie wyglądają jak babcine
takie fajne wytarte i dopasowane,także jak coś to polecam wybrać się pooglądać.
http://m.hm.com/pl/product/56802?article=56802-A#mediaType=FASHION_FRONTWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 00:05
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:No ja ostatnio schudłam, a teraz może z 1kg przytyłam więc jestem na czysto
Brzuch już widać, ale jakoś z odzieżą oprócz spodni problemu nie ma
największy problem to taki, że te ciążowe ciuchy mi się nie podobają -_- jakieś takie babcine są.
Mama dała mi taką narzutkę, kardigan bez guzików z przodem a'la wodospad i dzisiaj go założyłam, to mąż się ze mnie nabijał (tak pozytywnie oczywiście), że zakładam ciążowe ciuchy nie mając jeszcze brzucha
Czytałam, że 4 miesiąc to taka przejściówka, że w stare rzeczy możemy już się nie mieścić w pasie a na ciążowe nie czujemy się wystarczająco grube
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 00:19
Sista lubi tę wiadomość
-
Najlepsze sa leginsy, mam kilkampar, na to tunika albo dluzszy sweterek i jest bardzo wygodnie. Ja pije codziennie kawe bo mnie glowa boli jak nie wypije. Parze sobie w ekspresie.
Moja corcia i M powiedzili ze jak bedzie dziewczynka to Zosia i koniec, zostalam przeglosowana, i ta mala Zosia w brzuszku ciagle puka i moja mala Zuza smieje sie ze to jej siostra i chce jej cos powiedziec. Ogolnie ciwszy sie ze zostanie starsza siostra i ze obejmie bardzo odpowiedzialna funkcje w domu.[/url]
-
zyrcia wrote:no tak, ale w HM drogie, a mi szkoda :p
OK j dzisiaj idę do lekarza i wezmę ten antybiotyk. Co do witamin to przyjmuję Pregna plus" oraz Furoxin, który zawiera żurawinę i pokrzywę, bo po basenie raz nabawiłam się intymnej infekcji, także Furoxin jest po to, żeby to się nie powtórzyło.
Żyrcia ja kupiłam rewelacyjne (nowe!!!!!!) dżinsy ciążowe H&M na olx.pl za 50 złotych!- warto! Ponadto chodzę do lumpeksów od zawsze i bardzo t sobie chwalę
A na zdjęciu wyglądasz ślicznie.
zyrcia lubi tę wiadomość
-
Zyrcia laska z Ciebie , ślicznie wyglądasz
i zgadzam się z Tobą, mi się też te ciuchy ciążowe no nie podobają się babcine jak nic
ale kupiłam na allegro ostatnio nowe jeansy ciążowe po 20 zł. Zobacze jak przyjdą co to będzie
Monia też biorę Pregan Plus.
Dzis wizytuję o 17 proszę o kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 08:08
zyrcia lubi tę wiadomość
-
Hejka, u Sisty zrobiłam błąd z tym oznaczeniem płci- zrobiłam jeszcze raz i ani śladu Y - wg USG też dziewczynka. Także jak widać wciąż nie mogę założyć labu i robić tego usługowo ;(
Zobaczymy jak tam u Marci, ale nawet jeśli tym razem wynik się będzie zgadzał to nie mam pewności czy to ślepy traf czy faktycznie metoda chodzi.
No to póki co mam 2 trafienia 1 bład. Dziś dojdzie próbka od Monii i mam jeszcze krew od mojej sąsiadki z bloku obok -
Dziewczyny poradźcie coś, wczoraj miałam takie pasmo krwi w śluzie ale niewiele tylko na papierze. Za to wieczorem strasznie miałam napięty brzuch jeszcze tak bardzo nie miałam, po pół godz wziełam nospę i mi przeszło. Nie wiem czy jechać dziś do gin czy do jutra poczekać, zobaczyć co dziś będzie.
-
Witam z rana:) Zyrcia juz Cie podejrzałam na fb:)Super wyglądasz ja to sie mieszczę w spodnie z przed ciazy w niektóre i mam Tregginsy ale jakos właśnie mnie w brzuszek uciskają i nie za komfortowo mi jest i chodzę w ciążowych tzn z pasem a tak to nie wyglądają na ciążówki z h&m rurki bezowe:)i jakis rozciągliwych takie są najlepsze:)
Ja dziewczyny nie biorę żadnych witamin typowych dla ciężarnych bo wymiotuje po nich mam prawie całe pudełko fembion Natan 2 ale źle sie czułam po nich a łykam nadal kwas i magnez i teraz wit c żeby mnie żadne choróbsko nie dopadło:)
Ja też dzisiaj wizytuje na 16.30 Prenatalne nie mogę się doczekać
zyrcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny:)
trzymam kciuki za wizyty:)
Ja kupilam 2pary spodni ciazowych w h&m - fakt w ogole nie wygladaja na ciazowe, fajne rurki. Trafilam akurat tez na jakas akcje ze znizka, wiec zaplacilam troche mniej. No i ja je musialam kupic juz w ok 11tygodniu, tak mnie cisnely juz moje spodnie, posluza mi wiec dlugoi tylko spodnie mam ciazowe, w reszte sie mieszcze na razie
Dziewczyny i chyba czuje juz ruchy! Takie smyrniecia i pukniecia, nie wyglada to na jelita)
Truskaweczka250, lilirose lubią tę wiadomość
-
Ja codziennie po śniadaniu piję jedną kawe parzoną i myślę że to nic złego , witaminy biorę Prenalen DHA i do tego aspargin łykam, czasem wit C.
Kurcze też bym musiała już kupić sobie coś nowego, typowo ciążowych spodni nie chce więc chyba wybiore leginsy albo jakąś sukienkę, bo w swoje jeansy wchodzę ale zapitam tylko pasek a nie guzik bo nie dałabym rady -
lilirose wrote:Hehe, to ja mam tak samo z ciążowymi. Najlepiej nosiłabym zwykłe, poszerzane w brzuchu
Mama dała mi taką narzutkę, kardigan bez guzików z przodem a'la wodospad i dzisiaj go założyłam, to mąż się ze mnie nabijał (tak pozytywnie oczywiście), że zakładam ciążowe ciuchy nie mając jeszcze brzucha
Czytałam, że 4 miesiąc to taka przejściówka, że w stare rzeczy możemy już się nie mieścić w pasie a na ciążowe nie czujemy się wystarczająco grube
Lili, zupełnie się z Tobą zgadzamJa co prawda, przytyłam już 5,5 kg (o zgrozo), ale to głównie uda i biodra. Więc ciążowe ubrania z szerokim pasem, po prostu są za duże i wyglądam karykaturalnie. Natomiast moje ubrania są już zbyt ciasne. Mam dwie dzianinowe sukienki oraz jeansy z dużą ilością elastanu, w których chodzę non stop
Kupiłam sobie na Allegro dwie pary getrów ciążowych, może one nie będą tak odstawały z przoduDo tego dokupie jakąś tunikę, to na jakiś czas wystarczy
Nie bardzo mam wenę, podobnie jak Wy dziewczyny, do kupowania ciążowych ubrań do pracy, bo tak po cichu planuję pracować max do końca lutego. No a po pracy, to raczej sportowy styl.
Miłego dnia i pozdrowienia z Krakowalilirose lubi tę wiadomość
-
aghata wrote:Najlepsze sa leginsy, mam kilkampar, na to tunika albo dluzszy sweterek i jest bardzo wygodnie. Ja pije codziennie kawe bo mnie glowa boli jak nie wypije. Parze sobie w ekspresie.
Moja corcia i M powiedzili ze jak bedzie dziewczynka to Zosia i koniec, zostalam przeglosowana, i ta mala Zosia w brzuszku ciagle puka i moja mala Zuza smieje sie ze to jej siostra i chce jej cos powiedziec. Ogolnie ciwszy sie ze zostanie starsza siostra i ze obejmie bardzo odpowiedzialna funkcje w domu.
U nas póki co też Zosia;)aghata lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Hejka, u Sisty zrobiłam błąd z tym oznaczeniem płci- zrobiłam jeszcze raz i ani śladu Y - wg USG też dziewczynka. Także jak widać wciąż nie mogę założyć labu i robić tego usługowo ;(
Zobaczymy jak tam u Marci, ale nawet jeśli tym razem wynik się będzie zgadzał to nie mam pewności czy to ślepy traf czy faktycznie metoda chodzi.
No to póki co mam 2 trafienia 1 bład. Dziś dojdzie próbka od Monii i mam jeszcze krew od mojej sąsiadki z bloku obok
Czyli to raczej Dziewczę ?W czwartek wizyta u gin z NFZ, ciekawe czy ma USG, może byłoby widać. Jak coś, czekamy do 29.01.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 09:55
Nieukowa lubi tę wiadomość