Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja chciałam się spytać dziewczyn, które są w pierwszej ciąży a już czują ruchy czy te pierwsze ruchy to jest takie jakby uczucie jak się ma przy tzw."skaczącym oku" - takie uczucie skrzeczącego nerwu - pewnie dziwnie to opisałam ale ja wczoraj znowu miałam takie uczucie 3 razy tak w linii pępka ale na dole..
Jeśli pytanie jest głupie to sorrki :xZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasika8303 wrote:Madziu tak, też tak miałam, jakby tik nerwowy
Bejbik szaleje w brzuszku
tak miałam z tydzień temu w pn wieczorem
i teraz wczoraj .. nie wiem czy Nasz Bejbik lubi dawać o sobie znać w wieczorne poniedziałki
Czekamy na te konkretne kopy
Kasika - czekamy wieczorkiem na info. po USG- a to dziś już masz połówkowe czy takie dodatkowe bo z tego co pisałaś połówkowe Ci na luty przesunęli..
-
Magda_lena88 wrote:a ja chciałam się spytać dziewczyn, które są w pierwszej ciąży a już czują ruchy czy te pierwsze ruchy to jest takie jakby uczucie jak się ma przy tzw."skaczącym oku" - takie uczucie skrzeczącego nerwu - pewnie dziwnie to opisałam ale ja wczoraj znowu miałam takie uczucie 3 razy tak w linii pępka ale na dole..
Jeśli pytanie jest głupie to sorrki :x
Trochę tak, właściwie ja to bym nazwała drganiem mięśnia, czasem jak się na sekundę zepnie. Właśnie to czułam na początku, bo teraz to już mały ludź centralnie do mnie puka i z każdym dniem coraz mocniej i coraz wyżej. W tej chwili czuję najwyżej na wysokości pępka
Magda_lena88 myślę, że to TO i za dzień dwa będziesz już pewnaMagda_lena88 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dziś dostalam rano wynik od Nieukowej wg bad krwi to dziewczynka
dziś wieczorem wizyta u lekarza, wiec zobaczymy, może się potwierdzi. Na poprzedniej wizycie miesiąc temu doktor powiedziała ze wg niej to dziewczynka ale powie za miesiąc wiec dziś
Ja myślę ze metoda z określaniem płci wypali tylko trzeba więcej zdecydowanie próbek przetestować. Ja trzymam mocno kciukipowiedzialam o badaniu koleżance wiec tez pewnie niedługo będzie wysyłała krew.
A w happymum faktycznie ładne ciuszki tylko ceny mniej fajne, ale w tym outlecie można cos ciekawego wynaleźć jeśli rozmiar odpowiada.
Co do ruchow maluszka to ja wyczuwam od ok tygodnia, albo lekkie musnięcia jakbym miała rybkę w brzuchu albo właśnie takie jakby impulsy nerwow a to chyba jak mocniej się zamachnieNieukowa, Sista lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Dzięki Waszym opisom, może szybciej dostrzegę ruchy maluńkiego
Dziewczyny oprócz Świadomej Mamy, koleżanka mi powiedziała że warsztaty są organizowane też przez http://www.mama-wie.pl/ ale tam dopiero mają napisać jakie miasta, odwiedzą w 2015, będę to sprawdzać ...A1984 lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:
Dziewczyny jak wstawić zdjecie bo ja nadal nie wiem -
CaneCorso, wejdź na stronę www.tinypic.pl, następnie z dysku swojego komputera wybierz zdjęcie które chcesz wrzucić poprzez guzik 'przeglądaj...', jak już wybierzesz to naciśnij pomarańczowy przycisk "prześlij". Przejdzie Ci na stronę kolejną na której wyświetli się link do obrazka. Zmień tylko zakładkę, że ma być to kod na forum, powinno się zaczynać coś w stylu [ url ] coś tam coś tam. Całość skopiuj i wrzuć na wątek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 13:16
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Agata, nie, nie mam jeszcze wyników
jutro mam dzwonić, może coś już będą mogli mi powiedzieć.
A u mnie dziś cudowna pogoda, 13 stopni, poszłam sobie do miasta i chciałam jakieś legginsy kupić ale co weszłam do jakiegoś sklepu to mi słabo było, masakra, musiałam wrócić do domu i tyle wyszło z moich zakupów, ale w czwartek jadę z M do Poznania to może tam coś ogarnę, w razie czego jak będę mdlała to M mnie będzie łapał -
Z. wrote:CaneCorso, wejdź na stronę www.tinypic.pl, następnie z dysku swojego komputera wybierz zdjęcie które chcesz wrzucić poprzez guzik 'przeglądaj...', jak już wybierzesz to naciśnij pomarańczowy przycisk "prześlij". Przejdzie Ci na stronę kolejną na której wyświetli się link do obrazka. Zmień tylko zakładkę, że ma być to kod na forum, powinno się zaczynać coś w stylu [ url ] coś tam coś tam. Całość skopiuj i wrzuć na wątek
Dziekuje Z.!!! Chyba sie udało. Uwaga wrzucam moje nowe spodnie zakupione na tablica.pl:
Alorrene13, Z., Sista, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper brzucholki.
Ja też muszę cyknąć fotkę swojemu bo już dawno nie robiłam.
A propo ubrań ciążowych to ja chodzę w spodniach tego typu. Leginsów nie lubię poza tym do pracy mi się nie nadają.
Spodnie mam od koleżanki z firmy Branco jeśli dobrze pamiętam. Wcześniej miałam H&M Mama ale nie byly tak wygodne. -
nick nieaktualny