Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się nad takimi własnie pieluchami zastanawiam, ale nie znam nikogo kto by ich używał i nie wiem jak się sprawdzają w praktyce.
Dziś byliśmy oglądać wózki i jesteśmy wstępnie zdecydowani. Brat M pisał dziś, że chętnie się dorzuci do wózka, albo kupi w całości;) Rozbroił nas;)
Truskaweczka powodzenia na USG;) Trzymam mocno kciuki -
Ja mojej Zuzi caly czas zakladalam pieluszki jednorazowe, nawet na chwilke nie pomyslalam o tetrze kupowwlam w biedronie'Dady byly super cxasamk e rossmanje babydream ale byly za sztywne.
Nie wyobrazalam sobie przy jednym a co dopiero przy dwojce prania, prasowania pieluch.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:16
[/url]
-
Pierwszy raz widzę takie pieluszki
ale myślę że chyba będę jednorazowe używać,to jest jednak wygoda.
Dziś wybieramy się kupić kołyskę dla małego,znalazłam na ebayu w niezłej cenie i blisko nas więc skorzystamy.Bo doszliśmy do wniosku że jednak na początku maluszek będzie z nami w sypialni.Ta kołyska ma także kółka więc będę mogła po całym mieszkaniu z nią jeździć,także wygodna rzecz.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
weronika nie tolerowała dady i niestety tanich pieluch jedynie pampersy i pieluchy dla alergików , to tez dotyczyło kremów na oparzanie miałyśmy zamawiane przez apteke na zlecenie lekarz wiec teraz zastanawiam sie nad wielokrotnymi tylko ze sa kosztowne jak naraz trzeba kupic ale póżniej odchodzi koszt kupowania pampersów wiec sama nie wiem
-
Inesicia wrote:Ja się nad takimi własnie pieluchami zastanawiam, ale nie znam nikogo kto by ich używał i nie wiem jak się sprawdzają w praktyce.
Dziś byliśmy oglądać wózki i jesteśmy wstępnie zdecydowani. Brat M pisał dziś, że chętnie się dorzuci do wózka, albo kupi w całości;) Rozbroił nas;)
Truskaweczka powodzenia na USG;) Trzymam mocno kciuki
A na jaki wózek się zdecydowaliscie? I gdzie oglądaliście wózki bo jeśli dobrze pamiętam jesteś z Warszawy.My byliśmy na wstępnym rozeznaniu wózków w sobotę, mamy liderów ale jeszcze nie podjęliśmy decyzji:-) -
Ja już po wizycie i tak Milenka zostaje Milenka wiec już drugi raz potwierdzona dziewczynka:)
Waga- 345g Niunia tak się ułożyła jak na tacy tzn leżała że wszystko było widać oprócz buźki serduszko prawidłowo się rozwija, żołądek tez, płucka się ruszają,pęcherz ok wiec jestem zadowolona:)
Witaminki kupiłam nowe Pregna plus bo fembiona nie mogłam brać bo wymiotowałam po nich i teraz powiedział że te powinny być lepsze:)
aga87, Joasia:), Inesicia, Z., Sista, kasika8303, Czarnaa94, nenette, Alorrene13, Ania1704, Aka81, A1984, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam kochane.
Gratuluje udanych wizytbo to najważniejsze. Oczywiście zakupy niech rownież nas cieszą i całe to planowanie, na przyjęcie swojego maluszka.
U nas już ok . Piszę " już "bo z niedzieli na poniedziałek bardzo twardniał mi brzuch. W nocy mąż podjechał do apteki po nospę. Na szczęście po pół godzinie pomogło. Z samego rana konsultowałam to z moim gin. i kazał leżeć. Musiałam czekać na wizytę do dziś bo był na szkoleniu. Dzisiaj byliśmy na 16"i podczas badania wszystko wporządku. Zbadał mi szyjkę i ma dokładnie 4cm i 28mm. Ponoć norma to ok 3 cm wiec nawet jest dłuższa. Wszystko szczelnie zamknięte. Julka ma sie super, ułożona w poprzek i to jej " fikołki " i "wypinania" dały takie odczucia napięcia brzuszka. Waży 260g i nadal wychodzi 5 dni starsza
A oto nowa fotkaJulka macha rączką.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:24
Truskaweczka250, Muniek, Sista, Z., Nieukowa, Czarnaa94, nenette, Alorrene13, A1984, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Zdecydowaliśmy się Jedo Fyn Memo z nosidełkiem Recaro Young Profi Plus i bazą Isofix całość za 2350 zł. Jutro idziemy zapłacić, a wszystko przechowają nam do kiedy będziemy chcieć na magazynie więc odbierzemy pewnie jakoś w maju. Kupujemy w sklepie Dudek na Dzielnej.
Truskaweczka gratuluję. Ja nie mogę się doczekać jutra. Oby z naszą Malutką wszystko było w porządku.Truskaweczka250, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:no to chyba czułam
tak miałam z tydzień temu w pn wieczorem
i teraz wczoraj .. nie wiem czy Nasz Bejbik lubi dawać o sobie znać w wieczorne poniedziałki
Czekamy na te konkretne kopy
Kasika - czekamy wieczorkiem na info. po USG- a to dziś już masz połówkowe czy takie dodatkowe bo z tego co pisałaś połówkowe Ci na luty przesunęli..
Miałam zwykłą wizytę. Wszystko ok, z szyjką ok, jajnikami ok, mała tak fikała że nie szło nic zobaczyć, ruszała wszytskim co ma, całym ciałkiem, główką, rękami nogami, masakrapierwszy raz tak wariowała
gin powiedział, że żołądek, pęcherz w porządku,płucka pracują, mięśnie rąk i nóg odpowiednio naprężone, dość intensywne ruchy
nie dała się zważyć ani zmierzyć. Zdjęcia też nie mam bo biała plama wychodziła tak się ruszała. ADHD ma jak nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 21:08
Sista, Z., Nieukowa, Muniek, Inesicia, nenette, Alorrene13, Aka81, aga87, A1984, Rozalia lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Nieukowa doszła Ci moja krew już ?
bo mam numer przesyłki ale poczta polska jest tak świetna, że nie uzupełnia na śledzeniu przesyłek nicccc
Monia, niestety nie doszła ;/ Nawet byłam na poczcie pytać, cz przypadkiem listonosz nie zapomniał wypisać awizo. No cóż, zobaczymy w jakim jutro będzie stanie...
Marcia odezwij się jak wrócisz z wizytyKogo tam dźwigasz w pasie w końcu
Ja mam gina pojutrze o 15:00. Normalnie nie mogę się doczekać. Malutka już bryka w brzuchu regularnie, świetna sprawa móc olać wszystko co się negatywnego dzieje, zamknąć oczy i tylko "obserwować", co ten ancymon tam wyrabia
Byłam dziś odebrać sukieneczki Miały być 4, a wzięłam 6Pokażę Wam
Muniek, Czarnaa94, Z., Joasia:), zyrcia, nenette, Alorrene13, Marcia86, aga87, Truskaweczka250, A1984, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Monia, niestety nie doszła ;/ Nawet byłam na poczcie pytać, cz przypadkiem listonosz nie zapomniał wypisać awizo. No cóż, zobaczymy w jakim jutro będzie stanie...
Marcia odezwij się jak wrócisz z wizytyKogo tam dźwigasz w pasie w końcu
Ja mam gina pojutrze o 15:00. Normalnie nie mogę się doczekać. Malutka już bryka w brzuchu regularnie, świetna sprawa móc olać wszystko co się negatywnego dzieje, zamknąć oczy i tylko "obserwować", co ten ancymon tam wyrabia
Byłam dziś odebrać sukieneczki Miały być 4, a wzięłam 6Pokażę Wam