Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTruskaweczka ja dlugo nie mialam apetytu na nic poza mandarynkami i jadlam b. malo, ale od kilku dni jestem glodna jak wilk
do wizyty w zeszlym tyg przytylam niecaly kg od poczatku ciazy, zobaczymy jak bedzie na nastepnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 10:53
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
no właśnie ja od jakiegoś czasu też muszę częściej jeść,kiedyś mogłam w ogóle kolacji nie jeść i było ok,a teraz umarlabym z głodu
do tego między posiłkami musi być jakieś jabłko albo jogurt.
Wczoraj skorzystałam z pięknej pogody i wybrałam się na spacer(i dobrze bo dziś znowu pada),potem jeszcze wizyta w ikei i wieczorem nie mogłam się ruszać,tak mnie ciągnęło w pachwinachale na szczęście po nocy jest w porządku.
Powodzenia dla wizytujących dziś dziewczn,trzymam kciuki
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Cześć Dziewczyny, gratuluję pozytywnych wizyt, super się to czyta! My mamy połówkowe dopiero 29 stycznia więc jeszcze troszkę
Czeka nas jeszcze echo serca i powinnam pod koniec tygodnia mieć szczegółowe wyniki biopsji. Bardzo rzadko zdarza się że wyniki szczegółowe są złe jeśli podstawowe wyszły ok, no ale już bym chciała mieć to za sobą i nie stresować już Borysa niczym do samego porodu!m
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
A1984 i Aga trzymam kciuki za wyniki!!!!
Co do przeziębień, jakaś epidemia mnie też coś rozkłada. Leżę dziś pod kocykiem z herbatą, cytryną i miodem.
Kupiłam Amelce coś takiego:
http://www.fisher-price.com/pl_PL/brands/babygear/products/Lezaczek-bujaczek-z-zabawkami
Dziewczyna z mojego miasta sprzedawała używkę za 30 zł. Stan jak nowy i ma wibracje na baterię. U góry ma żyrafę która gra i się rusza.
Zła jestem, bo autko nam się popsuło i oczywiście 1600 zł naprawa!!!! Szlak by to wziął, wózek bym za to miała. -
Hejka Kobietki
Gratuluję udanych wizyt, USG, potwierdzenia płci i dobrych wyników !
Ja też już nie mogę się doczekać wizyty (20.01), to już mniej niż tydzień uffff no i połówkowego. Agata mamy tego samego dnia 29.01, Joasia ma jakoś też w tym lub podobnym terminie i ktoś jeszcze pewnie się zgłosi
Kciukam za dzisiejsze wizyty ! Miłego Dnia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 11:25
A1984, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Truskaweczka250 wrote:Witam z rana:)
Ja po wczorajszym dniu i wizycie jestem szczęśliwa że z Małą wszystko ok co do ruchów to bez przerwy czuje a nocy jak sie przekręcam to czuje jak sie rusza i tez zmienia niewygodną dla niej pozycje:) Najgorsze jest to że teraz mam większy apetyt muszę co kilka godzin coś zjeść a ok 5-6 rano budzę się głodna ale dzisiaj wzięłam 3łyki soku przecierowego bo jakoś ulubiłam sobie taki z Biedronki w dużej butli Marchewka-jabłko-Brzoskwinia pycha;) i zasnęłam;) Mój A. mówi ze teraz skoro mała rośnie to muszę jeść, doskonale o tym wiem ale zgada nie daje mi spokoju:( A wy macie teraz wzrost apetytu?Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Sista wrote:Ja bym jadła non stop. Musze sobie organizować dużo zajęć poza domem, wtedy nie myślę o jedzeniu. Trochę mnie to przeraża, bo mam już 5,6kg na plusie w stosunku do wagi przed ciążą
Ja jak na razie jestem od początku +3kg ale teraz jakoś częściej chce mi sie jeść dużo nie jem bo też żołądek mam ściśnięty i nie mogę wcisnąć więcej obiadu jej coraz mniej pewnie dlatego chce mi sie częściej jeść ale z drugiej strony przemianę mam z prędkością ślimaka:( tak ciężko mi po obiedzie jak bym balon połknęła:( -
Cześć dziewczyny! Gratuluję udanych wizyt, myślę że nasze maluchy są już duże i silne, a teraz tylko będą nabierały masy razem z mamami
Piękne te rzeczy kupujecie, my się wstrzymujemy tak do kwietnia/maja. Po Wielkanocy zaczniemy robić małemu pokój i dokupować rzeczy.
Ja mam jutro wizytę usg ale nie połówkową,tylko taką zwykłą a połówkowe mam 3 lutego u dr Jarosława Konecznego. Świetny lekarz, bardzo dokładny i wszystko wyjaśnia. Przyjmuje na Gocławiu.
Co do jedzenia to apetyt mam bez zmian od początku ciąży, zmieniło się tylko to że przed snem muszę coś zjeść, bo inaczej obudzą mnie mdłości. No a na wadze 2,40kg więcejTrzymam ogromne kciukasy za wszystkie dalsze i bliższe wizyty, aby dalej przynosiły same dobre wieści
buziaki
nenette, Alorrene13, Truskaweczka250, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA1984 wrote:Ja do mojego gina, do Piotra Raczyńskiego w Damienie.
Roszkowski u którego byłam na USG genetycznym jest zapewne super merytorycznie i nic mu zarzucić tu nie mogę, no ale nie zdzierżę dziada po raz drugi
Ja robie w medicover u dr Sołowieja, zastanawialam sie czy nie isc jeszcze gdzies (na pierwszym prenatalnym bylam tez u dr Makowskiego i powiedzial dokladnie to samo co dr Sołowiej) ale nie wiem czy jest sens tyle razy to USG robic, tym bardziej ze tez echo serca dodatkowo mamy miec- jakas panikara sie we mnie odzywa w tej ciazy -
nick nieaktualny
-
zapah_ciszy wrote:Nanette ja ide do szpitala Medicover w Wilanowie. dr Jaczyńska Renata.
Dla odmiany inny lekarz niż robił mi pierwsze usg. -
nick nieaktualny