Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
sss wrote:A ja mam urodziny 6 marca i w sumie ciesze sie na termin czerwcowy. Mam dwoch chrzesniakow z marca i siostrzenca. Brat tez z marca wiec za duzo. A czerwiec data w rocznice slubu , i babcia byla z 22 czerwca tak wiec super... A jak wyjdzie to sie okaze.
Ja 12 marca -
Dziewczyny co do wagi, ja jestem ok. 4kg na plusie w porównaniu do wagi przed ciążą, gina powiedziała że okej, ale po prostu nie chce przytyć więcej niz 10 kg przez całą ciążę bo uważam że przed już miałam ciut (z 5kg
) za dużo na wadze
Jak któraś ważyła przed tak mało jak np. Ty Czarna, to niech nie przejmuje się
-
nick nieaktualny
-
Czarnaa94 wrote:Tak patrzę to moja malutka chyba też o linię dba, ale w normie się mieści
Trzymam kciuki za wizyty i za Ciebie Muniek :*
A ja i mój mąż jesteśmy oboje z grudniaJa 11, a mąż 19. Na weselu radocha była jak śpiewali "kto się urodził w grudniu..." i młodzi oboje wstają
Ja się cieszę że będę w maju/czerwcu rodzić, dla mnie idealnie
Nie będzie trzeba z brzuszkiem się męczyć w te najgorsze upały i można od razu na spacerki chodzić. Ja mam w karcie ciąży termin wpisany z USG na 1.06 ale myślę że Anielka wyjdzie w maju
Czarna moja ważyła 255 gram, lekarz mówi że w normie, dziecko powinno ważyć ok 200 gram i ponad. Dbają nasze laski o dietę jak nicCzarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Sista ja miałam takie kłucia już 2 razy, były to nerwobóle. Mała naciskała nerwy w brzuszku, mi pomogło pogilgotanie brzucha, na usg ją przesunęli troszkę i mi to przeszło. Niektóre kobiety tak w ciąży mają.
-
kasika8303 wrote:Sista ja miałam takie kłucia już 2 razy, były to nerwobóle. Mała naciskała nerwy w brzuszku, mi pomogło pogilgotanie brzucha, na usg ją przesunęli troszkę i mi to przeszło. Niektóre kobiety tak w ciąży mają.
Kasika - uspokoiłaś mnie troszku. zacznę się gilaćkasika8303 lubi tę wiadomość
-
A ja mam termin na 21 czerwca i to wypada dokładnie w moje imieniny, byłby fajny prezent
ale jak zechce wyjść wcześniej to zła nie będę
Ja i moja siostra jestesmy majowe, my również celowalismy żeby maluszek urodził się w maju ale wyszło że miesiąc późniejPrzynajmniej powinno być juz cieplutko.
Ostatnio sluchalam prognozy długoterminowej to mówili ze maj ma być chłodny...Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Tez miałam kilka razy takie jakby ciągnięcia/kłucia na około brzucha. Wyczytalam w fachowej książce ze to więzadla podtrzymujące macicę i tak musi być. Macica rośnie a więzadla się rozciągają. No i uznalam ze to jest w normie, lekarz potwierdził
Sista lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Wiecie co ... ostatnio wysłałam zaproszenie do koleżanek Scintilli, dawno jej nie było na forum a chciałam podpytać o linki do tych fajnych filmów o ciąży itp. one były na VOD Onet coś takiego ale nie mogę ich znaleźć
i ciekawe co z nią ... bo nie odzywa się ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja przytyłam 600g od początku i widać tylko brzuch, a mam wrażenie, że nogi mi schudły
podniecam się, bo co kogoś spotkamy to mi mówią jaka ja szczupła i jak ładnie wyglądam
teraz muszę się pilnować żeby nie nadrobić w ostatnich miesiącach
Alorrene13, nadine24 lubią tę wiadomość
-
Rozalia wrote:A to ja druga strona Wisły, Praga Południe
Na Wrzecionie mam swojego gina prowadzącego. Szkoda że Wwa taka wielka, bo miło byłoby pospacerować z dzieciaczkami
A ja Mokotów..
hehe może ktoś jeszcze te okolice?Rozalia lubi tę wiadomość
-
ja narazie kurczę na wadze ani grama na plusie, ale mi chyba faktycznie też z nóg w brzuch poszło, co oczywiście sobie chwalę
ja wszystkie koleżanki teraz na dzieci namawiam, żebym miała z kim spacerować, ale póki co średnio to widzęzyrcia lubi tę wiadomość