Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja z tym kluciem postanowiłam pojechać do szpitala. No i masakra, czekałam 40 minut aby się mną ktoś zainteresował i nic... No to sobie poszłam na moje zajęcia fitness dla ciężarnych. Na ćwiczeniach mega rozluźnienie nic nie ukuło. Dopiero jak wróciłam do domu, kłuje raz na jakiś czas. Mój M. niestety pojechał w delegacje do Holandii i jestem sama. Ale kłucia do przeżycia i zakładam, ze to się macica i wiązadła rozciągają. Postanowiłam się nie denerwować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaghata wrote:Dziewczyny a ja odczuwam takie ciagniecia troche jak bole na okres w dole brzucha o nie wiem, Wzielam nospe i nic moze ciepła kąpiel pomoże troche się denerwuje
-
Ja chce SN. Nie lubie ingerencji chirurgicznych, ale wiadomo ze czas pokaze co i jak. Paradoksalnie na razie nie boje sie porodu... Jakos tak wizja malucha mnie zupelnie uspokaja...
Ale sie ciesze, jeszcze 2 miechy i ide na L4, a wtedy bedzie juz wiosenka i bedzie mozna siac, sadzic i pielic w ogrodkugosi_a, Alorrene13, Marcia86 lubią tę wiadomość
-
Ja też idę na L4 za dwa miesiące
Ale ponieważ siedze teraz w domu chora, to sceptycznie podchodzę do drugiej połowy marca i nie wierzę, żeby wtedy była już wiosna. Z drugiej strony to dobrze, bo jak później przyjdzie wiosna to lato też się tak od razu nie rozhula, czyli nie nachodzimy się z brzuchami w upały
Jutro się dowiem ile ważę i zamieszczę zdjęcie brzuszka -
Ja na L4 jestem od trzech tygodni, ale wcześniej jeszcze miałam 2 tygodnie urlopu więc siedzę w domu 5 tygodni
Początkowo miałam pracować dłużej, ale wstawanie na 7 do pracy było dla mnie nie do zrobienia. Poza tym później ta cukrzyca, to przyśpieszyłam odpoczynek
Sista lubi tę wiadomość
-
Witam
Jestem marcową mamusią 2015
jakby któraś z was była zainteresowana ciuszkami dziecięcymi zapraszam na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612
ubranka polskiego producenta, bawełna 100 % polecam z czystym sumieniem o czym świadczą tez pozytywne komentarze
-
Co do porodu to ja podchodzę do tego jakoś w miarę lajtowo. Nie będę pierwszą ani ostatnią rodzącą. Inne dają radę to ja też dam jeśli lekarz nie będzie widział wskazań do cc. Oby tylko szczęśliwie dotrwać do tej chwili.
Dada lubi tę wiadomość
-
Podziwiam dziewczyny, które chcą i rodzą SN. Ja bym życie ludziom wkoło zatruła, gdybym miała rodzić naturalnie. Ciągle bym o tym myślała, bała się przeraźliwie a tak wiem, że umawiam się na termin, idę i po maks godzinie mam dziecko na świecie. Ale podkreślam że zazdroszczę odwagi, tym co rodzą
lilly78, nenette lubią tę wiadomość
-
lilly78 wrote:wróciłam z połówkowych, wszystko w porządku, wszystko prawidłowo, chłopczyk na 100% i waży 390g, doktor powiedział, że to jest akurat jak na ten czas. ufff, a tak się denerwowałam cały dzień
ja jeszcze z moją gin nie gadałam o porodzie, chyba będę musiała zagaić na następnej wizycie cokolwiek, w ogóle ja jestem zdecydowana na cc, ale wskazań raczej nie ma (poza moim wiekiem) i trochę się boję że ginka będzie mnie przekonywać do sn, albo w ogóle będzie na nie co do cc
Lilly - domyślam się, ze jestem starsza od Ciebie trzy lataNawet 40 lat w niu mojego porodu nie jest wskazaniem do CC, już się dowiadywałam. W grudniu moja koleżanka, rocznik 76 rodziła SN, ale po 9 godzinach bez rozwarcia postanowiono o CC.
Podglądając styczniówki mam wrażenie, ze co druga planowa SN kończy się CC. Wiec dla zdrowia Maleństwa, chyba wolałabym CC od razu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 20:41
lilly78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:A ja znowu słyszałam że bóle okresowe są normalne.
Mnie tak jak Zyrcie pytali przy skurczach na IP wlasnie czy boli jak na okres,bo na tym etapie nie powinno..a ze tak bolalo to kazali lezec.. tak chyba tylko na poczatku ciazy moglo bolec..ale wiadomo ból bólowi nierowny,jak cos niepokoi to lepiej na IP sie przejechac.. -
Ja po prostu uważam, że natura jest dla nas najlepsza. Jak się zaczną skurcze to wiadomo, że dziecko jest gotowe do wyjścia i przejście do naszego świata może być mniej drastyczne
Ale wiadomo, każda z nas jest inna i każda wybiera to co chce
.
Sista lubi tę wiadomość